-
H azizi هیچی...حالت گروه تلگرام داره..فقط با قوانین خاص
-
@Mohamad.amina در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام،دوستان هندسه پایه کدوم فصلاش اسونترن بخام بخونم دوسه تا تستشو بتونم بزنم؟؟
هندسه ٢ مبحث دايره و تبديلها هندسه ١ اگاهي ندارم در اين حد ميدونم كه بيشتر محاسباتي هست (وقت گير) و امكان اشتباه زياد!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKimiya__ مرسی
-
intllignt ممنون از راهنمایی تون
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شده
فقط 8 تا دانشگاه تو ایران مهندسی پزشکی دارن
رشته ای که تو کشور ما نبودن مهندس هاش یه فاجعه هست
دستگاه های 20 میلیاردی که سرطان رو درمان میکنن تو بیمارستان زنجان به خاطر مشکلات خیلی خیلی جزیی دارن خاک میخورن
جالب اینجاست تو تهران فقط دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه شاهد(اونم با شرایط خاص) این رشته رو دارن
اومدم درصد هامو در بیارم دیدم صنعتی امیرکبیر رتبه زیر 800 میخواد -
فقط 8 تا دانشگاه تو ایران مهندسی پزشکی دارن
رشته ای که تو کشور ما نبودن مهندس هاش یه فاجعه هست
دستگاه های 20 میلیاردی که سرطان رو درمان میکنن تو بیمارستان زنجان به خاطر مشکلات خیلی خیلی جزیی دارن خاک میخورن
جالب اینجاست تو تهران فقط دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه شاهد(اونم با شرایط خاص) این رشته رو دارن
اومدم درصد هامو در بیارم دیدم صنعتی امیرکبیر رتبه زیر 800 میخوادنوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah مهندسی پزشکی خیلی سخته
همچین اسونم نیستا.. -
Reza.Tah مهندسی پزشکی خیلی سخته
همچین اسونم نیستا..نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شدهVampire_Hunter
میدونم
یه مهندس پزشکی باید چندین واحد پزشکی هم پاس کنه
من علاقه دارم بهش خب,حالا اینکه تو ایران بهش اهمیت نمیدن خیلی عجیبه
بیمارستان زنجان درخواست نیرو کرده به خاطر دو تا دستگاه خیلی خیلی گرون و با ارزش که اولین بار هست که اومده تو ایران
تهران جواب داده تا یه سال دیگه باید صبر کنید نیروی کار کمه
یعنی یه سال دیگه بیمار های سرطانی باید جونشون رو از دست بدن در حالی که راه درمان بیماریشون تو کشور هست
تازه این فقط یه دستگاه هست خدا میدونه چندین هزار دستگاه با ارزش تو بیمارستان های کشور داره خاک میخوره در حالی که مشکلاتشون خیلی خیلی جزییه و کسی نیست که تعمیرش کنه
خود من شاهد بودم که تو یه کلینیک دندون پزشکی یه یونیت به خاطر اینکه لامپش سوخته بود یه ماه افتاده بود یه گوشه و دو تا پزشک نوبتی به مریض ها میرسیدن
وقتی یه مهندش پزشکی رو آوردن از یکی از بیمارستان های تهران مهندسه زد زیر خنده گفت خانوما شما 1 ماهه که به خاطر یه لامپ که سوخته این همه مریضو الاف کردین؟
با این همه نیاز شدید بازم دانشگاه های تهران انقدر شرایط رو سخت کردن واسه پذیرش دانشجو -
سلام بچه ها من داشتم برنامه 3 ستاره علیخانی میدیدم که احسان تبلیغ شیپور می کرد و گفت اگه وسیله ای را که میخوایید به بقیه بدید یا نیاز مند هستید میتونید رایگان از توش پیدا کنیم میگم شاید بتونیم اون چیزهایی که الا بهش احتیاج داره رو از شیپور رایگان بگیریم لطفا به مدیر خبر بدید
saeedeh998 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام بچه ها من داشتم برنامه 3 ستاره علیخانی میدیدم که احسان تبلیغ شیپور می کرد و گفت اگه وسیله ای را که میخوایید به بقیه بدید یا نیاز مند هستید میتونید رایگان از توش پیدا کنیم میگم شاید بتونیم اون چیزهایی که الا بهش احتیاج داره رو از شیپور رایگان بگیریم لطفا به مدیر خبر بدید
منظور از رایگان اینه که استفاده از سایتش رایگانه وگرنه وسایلی که اونجا هست متعلق به مردمه و برای فروش گذاشتن
-
سلام دوستان چرامیخوام عکس پروفایل بذارم نمیشه میگه خطا لطفا راهنماییم کنید
-
H azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام دوستان چرامیخوام عکس پروفایل بذارم نمیشه میگه خطا لطفا راهنماییم کنید
بعدا دوباره امتحان کنید؛ فکر کنم بخاطر کم بودن اعتبارتون باشه
-
انگار سرور سایت مشکل داره؛ منم خواستم تغییر بدم "خطا" میده
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
Vampire_Hunter
تبلیغ های تی وی رو که نباید اینجا ببینیم !!!
درسته ؟ -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شده
به نظرتون از بین رتبه های 1 تا 2000 چند نفر متقاضی مهندسی پزشکی میشن امسال؟
-
چرا هرچی دینی میخونم یادم نمیمونه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من اصلن دینیم نمیاد،،،هرچی میرم سراغش ولی اصلا یه وضعیه عمومیا دارن نابودم میکنن
-
اگه می شه هرکس این پیام رو می خونه یه فاتحه برای پدربزرگ من و اموات خودش بفرسته .ممنون
-
Reza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
به نظرتون از بین رتبه های 1 تا 2000 چند نفر متقاضی مهندسی پزشکی میشن امسال؟
يعني شما رتبه زير 800 نميشين !؟ خيلي بلدين اخه جواب همرو ميدين
️