دیالوگ های ماندگار
-
هیچ وقت به کسی اجازه نده که بهت بگه نمیتونی
چون تو میتونی
آقای کریس(اسم بازیگرش رو بلد نیستم.شرمنده)
The Pursuit of Happyness
-
باب اسفنجی:گیر عجب خری افتادیم؟!
.
.
.
پاتریک:خودت گیر عجب خری افتادی....! -
– دی کاپریو: پس دروغ گفتی که قایقی هم هست. آره؟؟
بیلی زین: نه. دروغ نبود.هست اما برای نصفه ی بهتر…!! -
کریس گاردنر: ” هرگز به کسی اجازه نده به تو بگه نمیتونی کاری را انجام بدی، حتی من. باشه؟ تو رویایی داری، باید ازش محافظت کنی. آدمهایی که نمیتونن خودشون کاری بکنن میخوان به تو هم بگن نمیتونی. اگر چیزی رو میخوای، برو بهدست بیارش. همین. ”
-
گاندالف: “همهی آنچه مجبوریم دربارهاش تصمیم بگیریم این است که با وقتی که به ما داده شده چه کار کنیم”
-
شان مگوایر:“بعضی آدمها به خودشان باور ندارند تا اینکه اول یکیدیگر، آنها را باور میکند.”
-
کیدی: “اگر به کسی بگویی چاق، لاغرتر نمیشوی. اگر به کسی بگویی احمق، باهوشتر نمیشوی. همهی کاری که میتوانی در زندگی انجام دهی این است که تلاش کنی و مشکل پیش رویت را حل و فصل کنی.”
-
دامبلدور: “این تواناییهایمان نیست که نشان میدهد ما واقعا کی هستیم بلکه انتخابهایمان این کار را میکنند.”
-
امپراتور: “گلی که در سختیها و ناملایمات شکوفه میکند از همهی گلها زیباتر و کمیابتر است.”
-
رافیکی: “اُه، بله! گذشته میتواند دردناک باشد. اما میتوانی از گذشته فرار کنی یا از آن درس بگیری.”
-
گیسوکمند: از منطقهی امنی که برای خودت ساختی خارج شو. ممکنه سخت باشه اما ارزشش رو داره “
-
سفید برفی و هفت کوتوله":هیچوقت برای جوانی کردن دیر نیست
-
ظاهر و باطن: خوشحال بودن خیلی خوبه. اما شما مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی. گاهی یکم ناراحتی میتونه زندگیتون رو رنگارنگ کنه. “
-
-
-
جنازه های مونده از دواهای اونارو که همین پیسارو وارد کرد ول کنم؟
بچه های دوساله سفید شده ازسمو ول کنم؟
اونهمه تقلبو تو اونهمه ماشین ول کنم؟
پس حق الناس چی میشه حاجی؟؟!
برم یه گوشه بشینم هی نماز بخونم هی نماز بخونم که پیشونیم پینه ببنده که کی خوشش بیاد؟
من فقط یه چیز میخام یه سایه کوچیک زیر یه درخت تو بهشت بسمه
بدجوری ریختن سر سفره انقلاب ریختن رو حساب بانکی سر زمینا تو جنگلا نفت و آبو هرچی معدنه
اینه مسلمونی؟؟
آخرش پول کثیف تو جیب کثیفه حاجی
#قاتل-اهلی
پرویز پرستویی