-
حتما حتما توصیه میکنم همه ی سوالای امتحان نهایی امسالو یه نگاه بندازین مخصوصا خارجشو
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@Amir-Bernousi مررسی باابت توصیههه
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Am Eli منم هنوز تو همین موقعیتم، ولی وقتی میبینم با درس نخوندن چیزی تغییر نمیکنه، فقط یجوری خودمو راضی میکنم که بخونم، هر روز، هر ساعت، هر لحظه این حس میاد سراغم ولی دیگه وقتی نمونده که که بخوام نخونم، با توکل به خدا پیش میرم ببینم چی میشه آخرش
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi چقدر خوندی کلا؟!!-_-
-
سلام میخواستم یه تشکر ویژه داشته باشم از استاد هادی ناصری دبیر دینی که تو مجموعه نهایی فوق العاده بودن @m-an
ویه پیشنهاد داشتم اونم اینکه خیلی از موسسات مجموعه ای رو منتشر میکنن با موضوع سوالات احتمالی کنکور میخواستم ببینم موسسه آلا هم امکان فعالیت در مورد این موضوع رو داره؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
ramses kabir در یه زمینه ای ولی نخندینا
ناخونمو گرفتم امروز ولی حواسم نبود یه تیکه رو زیاد گرفتم الان خودکار به زور دست میگیرم تکلیف چیه ؟نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ناخونمو گرفتم امروز ولی حواسم نبود یه تیکه رو زیاد گرفتم الان خودکار به زور دست میگیرم تکلیف چیه ؟جسیس کرایس
-
@Dr-Rashidi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ناخونمو گرفتم امروز ولی حواسم نبود یه تیکه رو زیاد گرفتم الان خودکار به زور دست میگیرم تکلیف چیه ؟جسیس کرایس
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Mohsen-M-T
محسن داداش اگر خواستی با هم درس بخونیم بگو ب چنتا ادم جدی مثل تو نیاز دارم -
سلام ظهر دل انگیز بهاریتون بخیر خوب اول همه یکم خودمو دعوا کنم که خاااااک برسرم که تولد ابحیمه و یکاره نشستم ..... خوب دیگه نفس خانوم شرمنده
اِهم اِهم مثلا تولده هندیش نکنم حاشیه نرم بهتره
تفلده عید شما مبارک
بهترین دوست رفیق ترین رفیق عزیز ترین ابجی دنیا نفس جانم تولد مبارک بزرگتربن موهبت انجمن آلا و صد البته زندگی منبرایت بوی خوب یاس برایت یک بغل احساس
برایت هر چه آیینه دلی عاری ز هر کینه
برایت بوی عطر سیب وپر باشد ز پولت جیب
برایت چاقوی زنجان. به همراه لبی خندان
برایت ارزو دارم
نفس خانوم خواهر عزیزم میدونم میدونی تولد اصلیت اینجا نیست .... برات همه خوبی های دنیا رو ارزو دارمدوستان همه میدونیم تولد نفس جان فرداس و اینا فقط دست گرمیه امید وارم فردا بترکونیم به همین سبب احتراما دعوت میکنم فردا همه توی تاپیکی که برای تولد خواهر قشنگم زده شده و یکی از دوستای خوب الایی زحمت کشیده منتظرتونم به امید اینکه شادی فراگیر ترین چیز توی این کره خاکی بشه
در ضمن خانوم خانوما تولد اصلیت فرداس اینا رو اینجل گفتم که بدونی به یادتم .... کادو ها و جشن دو نفره به پیوست فردا در خصوصیتان ارسال میگردد
در اخر دعوت های فردا بعد ظهر تو همون تاپیکی که خدمتتون عرض کردم
@nafas-m نمیشد خودش نباشه اخه
@sh-m
@miss-besharati ملیکا بانو @مهسایی که ای دی شو بلد نیستمو در اخر @دانش-آموزان-آلاء
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ernest مگه بهت گفته
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ernest مگه شما مهسا نیستی گلم!؟
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ernest من دیگه رد دادم .... فالو کردم خوشحال میشم بک بدی
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ernest من میخوام ای دی مو بزارم زهسا