شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
دندون به زبون میگه: اگه یه کوچولو گازت بگیرم بریده میشی...
زبون میگه: دِ نَ دِ! اگه موقع حرفزدن یه حرکتو اشتباه بیام، کل ۳۲ تاتون باید بریزید بیرون...!
-
یه بار ما یه دونه هندونه خوردیم،
در حدی که کم مونده بود پوستش سوراخ شه!
فرداش رفتگر محلمون در زد و گفت:
اگه دیگه با این پوست هندونه کاری ندارین من ببرمش. -
-
-
-
شوخیهای کاربران فضای مجازی با طرح پیشنهادی برای ازدواج اجباری که توسط سردبیر یک نشریه، مطرح شده است و احتمالا فقط در حد یک شوخی است!
ميگن داره قانون ميشه اگه تا ٢٨ سالگی ازدواج نكنی يک چهارم حقوقتو بايد ماليات بدی! بازم ازدواج نكردن به صرفه تره. چون اگه ازدواج كنی كل حقوقو بايد بدی به زنت
اوناییکه ۲۸ سال رو رد کنن، بهشون خلافی میخوره یا اضافه ازدواج؟!
بعضیها الان دارن طرح ازدواج اجباری رو میخونن و به این فکر میکنن که به عنوان محتکر دستگیرشون میکنن یا به عنوان کارآفرین تشویق؟
یعنی الان واسه اونایی که به ۲۴سالگی برسن پیام میاد که مشترک گرامی شما ۸۵ درصد دوران مجردی خود را مصرف نمودهاید و تنها ۴ سال از این دوران باقی مانده است برو حالشو ببر!
با اجباری شدن ازدواج حالا یه عده همسر احتکار میکنند و دولت مجبور میشه همسر یخ زده برزیلی وارد کنه
هیجان ازدواج با قرعهکشی خیلی بیشتر از ازدواج اجباریه! کاش اینم اضافه کنن
-
حدود 4 ماه پیش زنگ زدم خونه دوستم اینا که بهش بگم برام کتاب بیاره مامانش برداشت سکت موند تا حرفم تموم بشه بعدش گفت: مگه خونه شما نیست؟
منم حول شدم گفتم ای بابا خونه ما و شما نداره(نمیدونم چرا)
هیچی دیگه فهمید من از دوستم خبر ندارم
بنده خدا الان 4 ماهه تحت تدابیر امنیتیه
به من چه اصلا تقصیر خودش بود بهم نگفته بود دوساعت بوده داشته با من درس میخونده
خدایی من اینجا حیف شدماگه الان ژاپن لبودم از سوتی های من برق تولید میکردن
Fa D یه سری بابام میخواست تو گوشیش فیلتر شکن نصب کنه نمیتونست, میخواستم بهش یاد بدم ترسیدم بهش بر بخوره کتکم بزنه
بهش گفتم بابا بذار من و داداشم رو گوشیامون فیلتر شکن نصب کنیم ببین کدوممون درست نصب میکنیم -
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
mriaw مورد داشتیم طرف رفته عطاری. گفته آقا زرد چوبه دارید عطاره هم آورده دختره گفته. میشه رنگای دیگش هم بیارید
میگن عطاره اینقدر فل فل هندی خورده تا مرده.
شاگرد عطاره هم رفته تو گونی حنا بیرون نمیاد میگه من حنام دختری در مزرعه
این طرف یکی دیگه بود تغییر دادم بعضی ها ناراحت نشن
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
mriaw ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﮊﻟﻮﻓﻦ ﺧﻮﺭﺩﻡ،
ﺍﺯﻡ ﭘﺮسیدن : ﺍﻻﻥ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﮐﺠﺎﺕ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﻨﻮ ﺧﻮﺭﺩﯼ؟!ﮔﻔﺘﻢ: ﺳﺮﻡ...
ﯾﻪ ﺩﻓﻪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮐﻤﺪ ﺍﺳﺘﺎﻣﯿﻨﻮﻓﻦ ﺩﺍﺩ ﺯﺩ ﮔﻔﺖ : ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﭼﯿﮑﺎﺭﻩ ﺍﻡ؟
ﺗﺎ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺟﻮﺍﺑﺸﻮ ﺑﺪﻡ ...
ﯾﺎﺩﻡ ﺍﻭﻣﺪ ﻗﺮﺻﺎ ﮐﻪ ﺣﺮﻑ ﻧﻤﯿﺰﻧﻦ ...
تصمیم گرفتم دیگه زیاد رو تستای ریاضی فکر نکنم !!! -
یه روز دانشجویی برای خوردن غذا می ره سلف دانشگاه.
مستقیم میره سر میز اساتید.
جلو استادش شروع می کنه به غذا خوردناستادش عصبانی میشه و به شاگردش میگه: تا حالا دیدی گاو و پرنده یه جا غذا بخورن.؟؟؟!!!
شاگرد با خونسردی کامل میگه : ببخشید پس من پرواز می کنم میرم یه جای دیگه.
استاد بیشتر عصبانی میشه
و تصمیم می گیره بعد جلسه امتحان حالشو بگیره، موقع تمام شدن جلسه استاد می بینه راهی نداره واسه رد کردنش.میگه ازت یه سوال می پرسم اگه منطقی جواب بدی بهت نمره میدم، شاگرد قبول می کنه.
بهش می گه دوتا کیسه هستن که داخل یکی پر پوله و دیگری عقل و شعور شما کدومو انتخاب میکنی؟؟
شاگرد: کیسه پر پول
استاد می گه : ولی من کیسه عقل و شعور رو انتخاب می کردمشاگرد: بله دقیقأ هر کی هر چی رو که نداره انتخاب می کنه
استاد که دیگه خونش به جوش اومده بود ، زیر برگه فقط مینویسه گاوشاگرد هم بهش نگاه نمی کنه ...
ولی بعد چند لحظه بر می گرده میگه
ببخشید استاد شما اسمتو نوشتی
ولی امضا نکردی