برنامه ریزی
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامممم
دخترااا اینجا کسی ساله دهم رشته تجربی هست که موافق باشه تابستون باهم درس بخونیم؟یعنی بیایم دهمو باهم به صورت تخصصی جمع بندی کنیم و تستاشو بزنیمو بریم برا یازدهم؟ -
من میام
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب
اسمت چیه
کجا حرف بزنیم که هماهنگ شیم؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده
-
منو فالو کن
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF
فالویی -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلامممم
دخترااا اینجا کسی ساله دهم رشته تجربی هست که موافق باشه تابستون باهم درس بخونیم؟یعنی بیایم دهمو باهم به صورت تخصصی جمع بندی کنیم و تستاشو بزنیمو بریم برا یازدهم؟@Ghazaleh-r سلام منم دهم تجربیم
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب عزیزم پایه هستی راجبه تابستون که هماهنگ شیم؟
-
خب عزیزم پایه هستی راجبه تابستون که هماهنگ شیم؟
@Ghazaleh-r اهوم
فقط چه جوریی میخوای کار کنی؟؟ -
@Ghazaleh-r اهوم
فقط چه جوریی میخوای کار کنی؟؟نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAsma ezzedi
بیا پیوی صحبت کنیم -
سلامممم
دخترااا اینجا کسی ساله دهم رشته تجربی هست که موافق باشه تابستون باهم درس بخونیم؟یعنی بیایم دهمو باهم به صورت تخصصی جمع بندی کنیم و تستاشو بزنیمو بریم برا یازدهم؟نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ghazaleh-r در برنامه ریزی گفته است:
سلامممم
دخترااا اینجا کسی ساله دهم رشته تجربی هست که موافق باشه تابستون باهم درس بخونیم؟یعنی بیایم دهمو باهم به صورت تخصصی جمع بندی کنیم و تستاشو بزنیمو بریم برا یازدهم؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
تجربی
@دانش_آموزان_آلا -
@Ghazaleh-r در برنامه ریزی گفته است:
سلامممم
دخترااا اینجا کسی ساله دهم رشته تجربی هست که موافق باشه تابستون باهم درس بخونیم؟یعنی بیایم دهمو باهم به صورت تخصصی جمع بندی کنیم و تستاشو بزنیمو بریم برا یازدهم؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
تجربی
@دانش_آموزان_آلانوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ghazaleh-r همچنین من
دهم تجربیم
-
@Ghazaleh-r همچنین من
دهم تجربیم
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-joker
Ok -
@Miss-joker
Ok@Ghazaleh-r خب عالیه
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلامممم
دخترااا اینجا کسی ساله دهم رشته تجربی هست که موافق باشه تابستون باهم درس بخونیم؟یعنی بیایم دهمو باهم به صورت تخصصی جمع بندی کنیم و تستاشو بزنیمو بریم برا یازدهم؟نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ghazaleh-r سلام میشه منو فالو کنی منم هستم
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دختراااا
دیگه نبوود کسییی
یه نفر تا دو نفرم بیان ببندم تاپیکو
بدویییید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا -
دختراااا
دیگه نبوود کسییی
یه نفر تا دو نفرم بیان ببندم تاپیکو
بدویییید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیانوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ghazaleh-r باید دختر باشه حتما؟