-
@Jewel-Wasp حتی عمم؟
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter نه واسه فامیل فک نکنم اشکالی داشته باشه ولی باز برای من خیلی واسم جالب نیست که اینو بگم مثلا چی بگم عمه تو خیلی زییییباااایییی اونموقع احساس می کنم به عمم فحش میده
-
Bad Fighter نه واسه فامیل فک نکنم اشکالی داشته باشه ولی باز برای من خیلی واسم جالب نیست که اینو بگم مثلا چی بگم عمه تو خیلی زییییباااایییی اونموقع احساس می کنم به عمم فحش میده
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jewel-Wasp نه چون عمه من زیبا نیست
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موضوع دیگه ای واسه تلف کردن وقت ندارین؟
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hosein81 من همزمان دارم انشامو تایپ می کنم....
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hosein81 عمه به این مهمی؟!
-
@hosein81 عمه به این مهمی؟!
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@hosein81 عمه به این مهمی؟!
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter نه ولی واقعا چرا عمه؟ نه واقعا میگم ؟
-
Bad Fighter نه ولی واقعا چرا عمه؟ نه واقعا میگم ؟
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jewel-Wasp عمه من خیلیم مهربونه
-
Bad Fighter نه ولی واقعا چرا عمه؟ نه واقعا میگم ؟
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jewel-Wasp خب ادم قحطیه
@Jewel-Wasp در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Jewel-Wasp عمه من خیلیم مهربونه
من متنفرم ازش
اقا ولش مسائل خونوادگیه خودم حلش میکنم -
@Jewel-Wasp خب ادم قحطیه
@Jewel-Wasp در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Jewel-Wasp عمه من خیلیم مهربونه
من متنفرم ازش
اقا ولش مسائل خونوادگیه خودم حلش میکنمنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter نه من منظورم تو نبود در کل توی کشور یه جوری عمه رو مورد عنایت قرار میدن که انگار ....
حرف من اینه که چرا عمه مثلا چرا زن عمو یا خاله نه یا اصلا مگه مجبوری فحش بدی من دیگه بردم دارم قاطی می کنم آخه چراااااااااااا؟
#عمه_دوست_داریم
#دفاع_از_حقوق_عمه -
Bad Fighter نه من منظورم تو نبود در کل توی کشور یه جوری عمه رو مورد عنایت قرار میدن که انگار ....
حرف من اینه که چرا عمه مثلا چرا زن عمو یا خاله نه یا اصلا مگه مجبوری فحش بدی من دیگه بردم دارم قاطی می کنم آخه چراااااااااااا؟
#عمه_دوست_داریم
#دفاع_از_حقوق_عمهنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter فک کنم بسه دیگه
-
Bad Fighter فک کنم بسه دیگه
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Jewel-Wasp چشم
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همگی
-
سلام
صبحتون بخیر -
دکتر عسل سلام صبح شما هم بخیر
-
دکتر عسل سلام صبح شما هم بخیر