درست و غلط؟
-
سلام
میگم من ازمون عمومی زدمه چنتا
ولی الان که دقت کردم میبینم خب حالا غلطا رو چیکا کنم درستا رو چیکا کنم
بخوام دفتر بذارم الان تو امتحانا و بعدشم خوده کنکور اصلیا و کانون و بخوام اختصاصیا رفع اشکال کنم فک کنم وقت کم بیاد
شما خودتون زدین ازمون عمومی یا راه حلی دارین؟
مرسی -
سلام
بخوام دفتر بذارم الان تو امتحانا و بعدشم خوده کنکور اصلیا و کانون و بخوام اختصاصیا رفع اشکال کنم فک کنم وقت کم بیاد
مرسیamir ahmadi من تجربه زیادی ندارم تو عمومی
ولی خودم پارسال مثل امسال و مثل هرسال :| دیر که شروع میکردم، ازمونای عمومی اونجاهایی که سوال اومده بود رو تو کتابای درسی مشخص میکردم به جز زبان و عربی، بعدا نزدیک کنکور مرور میکردمبرای عربی هم یه سری نکته که جدید بود برام رو یه جا مینوشتم
-
amir ahmadi من تجربه زیادی ندارم تو عمومی
ولی خودم پارسال مثل امسال و مثل هرسال :| دیر که شروع میکردم، ازمونای عمومی اونجاهایی که سوال اومده بود رو تو کتابای درسی مشخص میکردم به جز زبان و عربی، بعدا نزدیک کنکور مرور میکردمبرای عربی هم یه سری نکته که جدید بود برام رو یه جا مینوشتم
@Amir-Bernousi خب مثلا تست ارایه یا دستور رو مینوشتی تو کتاب؟
یا زبانو گرامراش یا پسیجو چیکا میکردی؟
من دینی تست میزنم تالیفیم نکتشو مینویسم تو کتاب یا یه تیکه برگه میچسبونم تو کتاب ولی برا زبان و عربی و فارسی نمیدونم
برا عربی فکر خوبیه بنویسم تو یه چنتا برگه چون مشکلم دارم توش -
@Amir-Bernousi خب مثلا تست ارایه یا دستور رو مینوشتی تو کتاب؟
یا زبانو گرامراش یا پسیجو چیکا میکردی؟
من دینی تست میزنم تالیفیم نکتشو مینویسم تو کتاب یا یه تیکه برگه میچسبونم تو کتاب ولی برا زبان و عربی و فارسی نمیدونم
برا عربی فکر خوبیه بنویسم تو یه چنتا برگه چون مشکلم دارم توشamir ahmadi برای این بحثا زیاد تو بحر جمع کردن نکته و تست نبودم، فقط سعی میکردم تست بزنم و نزدیک کنکور هم کنکورای اخیر رو یه بار دیگه میزدم تا نکات مهم بیاد دستم
مثلا برای قرابت بیتایی که میومد رو علامت میزدم، یا لغتا و تاریخ ادبیات، برای زبان فارسی و ارایه فقط تست میزدم
moein ایشون تو ادبیات میتونن کمک کنن
-
سلام
مرسیamir ahmadi
سلام من همیشه سوالاتی که برام مهمتر بود رو کنارش علامت میذاشتم که هروقت فرصت شد مرور کنم
فکر خوبیه
بله دقیقا منم آزمون زیاد حل می کردم و اینطوری یادگیرق فعالتر و بهتره -
amir ahmadi
سلام من همیشه سوالاتی که برام مهمتر بود رو کنارش علامت میذاشتم که هروقت فرصت شد مرور کنم
فکر خوبیه
بله دقیقا منم آزمون زیاد حل می کردم و اینطوری یادگیرق فعالتر و بهترهromisa مرسی
-
romisa مرسی
amir ahmadi
خواهش می کنم