مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری
-
باسلام اگر لطف کنید یک کتاب جمع بندی برای نوروز معرفی کنید ، ( کتاب نوروز کانون که شامل تست های تالیفی است بهتر می باشد یا کتاب هایی که سوال های سراسری ادوار گذشته را دارد ؟!
باتشکر -
سلام این متن مشاوره جلسه هشتم هست لطفا به فیلم اضافه کنید (کی فیلم ببینم کی تست بزنم)
1- حتما یک برنامه ریزی مکتوب داشته باشید
2- داشتن نظم کلی و نظم جزئی
مثال نظم کلی: مثلا برای مطالعه زیست اول متن کتاب را می خوانم ، بار دوم به قید ها دقت می کنم ، بارسوم مفهوم ، بار چهارم جزوه ، بار پنجم تست
3- بدانم در هر بخش از سال تحصیلی کدام بخش از کدام کتاب را می خوانم(مزیت کنکور های ازمایشی ، بودجه بندی شان است)
4- به هیچ وجه پراکنده درس نخونم چون در ازمون نمی توانم به سوالات ترکیبی پاسخ دهم
5- اگر می خواهید کنکور سال بعد قبول شوید ، از الان قید کنکور سال بعد را بزنید ، چون حتی اگر کسی بخواهد کنکور 97 شرکت کند نیازمند تجربیات کنکور96 خود است. پس تمام تمرکزتان روی کنکور امسال باشد
6- برای درس خواندن این قائده را رعایت کنید : اول یادگیری یا اموزش ، دوم تمرین سوم سنجش و در نهایت مرور کل مثل اردوی جمع بندی الا که علی الخصوص به افرادی که پراکنده درس خوانده اند کمک بزرگی می کند
7- در یادگیری ، اگر مفهوم درسی را یادگرفته اید به هیچ عنوان سراغ فیلم نروید ، سعی کنید باکتاب کمک اموزشی یا کتاب درسی، بعد بروید سراغ تشریحی حل کردن (چند سوال)و بعد بروید سراغ تست و قبل از همه اینها بدانید که هر درس شما چقدر زمان دارد. مثلا من قرار است هر هفته 14 ساعت زیست بخوانم ، قرار است چه مباحثی از چه فصولی خوانده شود و هر مبحث چقدر می تواند از من زمان بگیرد. اگر بخواهیم تمام وقتمان را به یک درس اختصاص بدهیم در کنکور به جایی نمی رسیم
8- افرادی مثل شما حتما به یک مشاور تحصیلی مراجعه کنند و اگر این توانایی را در خود می بینند ، خوشان را با برنامه ازمون های ازمایشی هماهنگ کنند -
خبر نهای شدن امتحانت دهم و حذف کنکور در سال 97 حقیقت دارد ؟!
-
سلام خسته نباشید اگر ممکنه در مورد مدیریت استرس صحبت کنید فکر کنم مشکل اکثر بچه ها باشه مخصوصا من که واقعا غیر طبیعی هست امروز داشتم برای کنکور ثبت نام میکردم مردم و زنده شدم دستام داشت میلرزید واقعا نمیدونم الان اینجوریم سر جلسه کنکور چی میشه ممنون از شما
-
اقااااای امینی شما ب اون اقایی ک فارغ التحصیل عمران بودن گفتین از الان بخونی شانس پزشکی کمه
من الان سال دوممه ک میخوام کنکور بدم تا الانم خیلی خوب نخوندم ینی منم اگه از الان خوب بخونم بازم شانسم کمه واسه پزشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
اقااااای امینی شما ب اون اقایی ک فارغ التحصیل عمران بودن گفتین از الان بخونی شانس پزشکی کمه
من الان سال دوممه ک میخوام کنکور بدم تا الانم خیلی خوب نخوندم ینی منم اگه از الان خوب بخونم بازم شانسم کمه واسه پزشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
maryam____gh در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
مریم جون
همه چیز به خودت بستگی داره
اما من هروق که یکم به خودم مغرور میشم یا درس خوندن پشت گوش میندازم یاد حرف مامانم میوفتم
انقد هستن ادمایی که صب تا شب همش برا هدفشون در حال خوندنن که به تو همون اخراشم نمیرسه :|
جمله ی بدیه
اما هر وق یادش میوفتم مث بچه ی ادم درس میخونم
شمام بخون اگه شد که.....اگه ام نشد از بچه هایی که میخوان سال بعد کنکور بدن جلو تری -
maryam____gh در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
مریم جون
همه چیز به خودت بستگی داره
اما من هروق که یکم به خودم مغرور میشم یا درس خوندن پشت گوش میندازم یاد حرف مامانم میوفتم
انقد هستن ادمایی که صب تا شب همش برا هدفشون در حال خوندنن که به تو همون اخراشم نمیرسه :|
جمله ی بدیه
اما هر وق یادش میوفتم مث بچه ی ادم درس میخونم
شمام بخون اگه شد که.....اگه ام نشد از بچه هایی که میخوان سال بعد کنکور بدن جلو تری -
سلام.بابت مشاوره ی به این خوبی واقعا ممنونم چون بشخصه خیلی بدردم خورده.فقط دو تا راهنمایی میخواستم ؛ مورد اول که خیلی مهمه اینه که بعد از یکی دو ساعت درس خوندن انگیزمو برای ادامه ی درس خوندن از دست میدم و عملا برنامه ریزیم بهم میخوره.دوم اینکه همین یکی دوساعتی هم که میشینم میخونم تمرکز ندارم و ذهنم بالکل از موضوع اصلی دور میشه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
-
آقای امینی راد در مورد موضوع جلسات مشاوره ای فوق العادتون اگه میشه نظرسنجی کنید.
-
سلام چگونه تو این بازه زمانی درسارو جمع بندی کنیم و چه درسایی رو بیشتر بخونیم و رو چه چیز هایی تمرکز کنیم رشته ریاضی ممنون
-
سلام من رشته س ریاضی هستم وهنوز دار م پایه ی دوم را می خونم و تموم نشده سوم و پیش هم رو هنوز نخوندم چه کار کنم؟؟؟؟؟
-
چرا بعد از دو روز به نظر کسی پاسخ نمیدن؟
-
استاد امینی راد قرار بود قبل دوران جمع بندی یه ویدیو بدید و روش درست جمع بندی رو توضیح بدید
وسط جمع بندی ایم و هنوز ویدیو نیومده!
خیلی بهش نیازه خدایی
دمتونم گرم
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور -
استاد امینی راد قرار بود قبل دوران جمع بندی یه ویدیو بدید و روش درست جمع بندی رو توضیح بدید
وسط جمع بندی ایم و هنوز ویدیو نیومده!
خیلی بهش نیازه خدایی
دمتونم گرم
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور -
سلام ببخشید برای کنکور دینی رو چطور بخونیم ممنون اگه جواب بدین
-
hossein444 در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
-
hossein444 در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
سلام ،
1: خواندن متن کتاب درسی + خواندن پیام آیات
2. تست زیاد بعد از دو سه روز از روز خواندن درس .نکته این که : باید کل انديشه رو تحقیق و اینا خوانده بشه ،و حدالامکان فقط تست کنکور حل کنید ،مرور زیاد تو برنامه داشته باشید و بعد از پایان هر کتاب چندين دور آزمون 100 سوالی بگیرید تا نقاط ضعف مشخص بشه و اگه تو مبحثی اشکال داشتين دوباره بخونينش
فيلماي الا رو هم ببينين بد نیست ولی چون تمام متن رو پوشش نمیده برا دین و زندگی توصیه نمیکنم .
موفق باشید