مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری
-
خبر نهای شدن امتحانت دهم و حذف کنکور در سال 97 حقیقت دارد ؟!
-
سلام خسته نباشید اگر ممکنه در مورد مدیریت استرس صحبت کنید فکر کنم مشکل اکثر بچه ها باشه مخصوصا من که واقعا غیر طبیعی هست امروز داشتم برای کنکور ثبت نام میکردم مردم و زنده شدم دستام داشت میلرزید واقعا نمیدونم الان اینجوریم سر جلسه کنکور چی میشه ممنون از شما
-
اقااااای امینی شما ب اون اقایی ک فارغ التحصیل عمران بودن گفتین از الان بخونی شانس پزشکی کمه
من الان سال دوممه ک میخوام کنکور بدم تا الانم خیلی خوب نخوندم ینی منم اگه از الان خوب بخونم بازم شانسم کمه واسه پزشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
اقااااای امینی شما ب اون اقایی ک فارغ التحصیل عمران بودن گفتین از الان بخونی شانس پزشکی کمه
من الان سال دوممه ک میخوام کنکور بدم تا الانم خیلی خوب نخوندم ینی منم اگه از الان خوب بخونم بازم شانسم کمه واسه پزشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
maryam____gh در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
مریم جون
همه چیز به خودت بستگی داره
اما من هروق که یکم به خودم مغرور میشم یا درس خوندن پشت گوش میندازم یاد حرف مامانم میوفتم
انقد هستن ادمایی که صب تا شب همش برا هدفشون در حال خوندنن که به تو همون اخراشم نمیرسه :|
جمله ی بدیه
اما هر وق یادش میوفتم مث بچه ی ادم درس میخونم
شمام بخون اگه شد که.....اگه ام نشد از بچه هایی که میخوان سال بعد کنکور بدن جلو تری -
maryam____gh در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
مریم جون
همه چیز به خودت بستگی داره
اما من هروق که یکم به خودم مغرور میشم یا درس خوندن پشت گوش میندازم یاد حرف مامانم میوفتم
انقد هستن ادمایی که صب تا شب همش برا هدفشون در حال خوندنن که به تو همون اخراشم نمیرسه :|
جمله ی بدیه
اما هر وق یادش میوفتم مث بچه ی ادم درس میخونم
شمام بخون اگه شد که.....اگه ام نشد از بچه هایی که میخوان سال بعد کنکور بدن جلو تری -
سلام.بابت مشاوره ی به این خوبی واقعا ممنونم چون بشخصه خیلی بدردم خورده.فقط دو تا راهنمایی میخواستم ؛ مورد اول که خیلی مهمه اینه که بعد از یکی دو ساعت درس خوندن انگیزمو برای ادامه ی درس خوندن از دست میدم و عملا برنامه ریزیم بهم میخوره.دوم اینکه همین یکی دوساعتی هم که میشینم میخونم تمرکز ندارم و ذهنم بالکل از موضوع اصلی دور میشه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
-
آقای امینی راد در مورد موضوع جلسات مشاوره ای فوق العادتون اگه میشه نظرسنجی کنید.
-
سلام چگونه تو این بازه زمانی درسارو جمع بندی کنیم و چه درسایی رو بیشتر بخونیم و رو چه چیز هایی تمرکز کنیم رشته ریاضی ممنون
-
سلام من رشته س ریاضی هستم وهنوز دار م پایه ی دوم را می خونم و تموم نشده سوم و پیش هم رو هنوز نخوندم چه کار کنم؟؟؟؟؟
-
چرا بعد از دو روز به نظر کسی پاسخ نمیدن؟
-
استاد امینی راد قرار بود قبل دوران جمع بندی یه ویدیو بدید و روش درست جمع بندی رو توضیح بدید
وسط جمع بندی ایم و هنوز ویدیو نیومده!
خیلی بهش نیازه خدایی
دمتونم گرم
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور -
استاد امینی راد قرار بود قبل دوران جمع بندی یه ویدیو بدید و روش درست جمع بندی رو توضیح بدید
وسط جمع بندی ایم و هنوز ویدیو نیومده!
خیلی بهش نیازه خدایی
دمتونم گرم
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور -
سلام ببخشید برای کنکور دینی رو چطور بخونیم ممنون اگه جواب بدین
-
hossein444 در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
-
hossein444 در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
سلام ،
1: خواندن متن کتاب درسی + خواندن پیام آیات
2. تست زیاد بعد از دو سه روز از روز خواندن درس .نکته این که : باید کل انديشه رو تحقیق و اینا خوانده بشه ،و حدالامکان فقط تست کنکور حل کنید ،مرور زیاد تو برنامه داشته باشید و بعد از پایان هر کتاب چندين دور آزمون 100 سوالی بگیرید تا نقاط ضعف مشخص بشه و اگه تو مبحثی اشکال داشتين دوباره بخونينش
فيلماي الا رو هم ببينين بد نیست ولی چون تمام متن رو پوشش نمیده برا دین و زندگی توصیه نمیکنم .
موفق باشید -
کی بخش های شیمی که ضبط نشد ضبط میشن
-
Abdullah Hlfie در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
دوست عزیز این تاپیک جای مناسبی برای پرسیدن سوالتون نبود ولی:
به امید خدا ان شاالله اگه آلا پایدار باشه تکمیل میشه ولی شما منتظر نباشید و اگه مبحثی رو میخواین بخونید و تو صفر تاصد نیست، از کلاس کنکور ۲ ببینید که کاملا همه مباحث تدریس شده فقط ۲ جلسه ناقصی داره اونم به دلیل مشکلات فنی فیلم از دست رفته.
-
سلام
من تو انتخاب منابع درس ریاضیات رشته ریاضی برا کنکور ۹۷ به مشکل خوردم اینم بگم که بار سومم میشه که میخوا کنکور بدم
یه کتاب میخوام که هم درسنامش خوب باشه هم تستاش شما چیرو پیشنهاد میدید؟!