مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری
-
آقای امینی راد در مورد موضوع جلسات مشاوره ای فوق العادتون اگه میشه نظرسنجی کنید.
-
سلام چگونه تو این بازه زمانی درسارو جمع بندی کنیم و چه درسایی رو بیشتر بخونیم و رو چه چیز هایی تمرکز کنیم رشته ریاضی ممنون
-
سلام من رشته س ریاضی هستم وهنوز دار م پایه ی دوم را می خونم و تموم نشده سوم و پیش هم رو هنوز نخوندم چه کار کنم؟؟؟؟؟
-
چرا بعد از دو روز به نظر کسی پاسخ نمیدن؟
-
استاد امینی راد قرار بود قبل دوران جمع بندی یه ویدیو بدید و روش درست جمع بندی رو توضیح بدید
وسط جمع بندی ایم و هنوز ویدیو نیومده!
خیلی بهش نیازه خدایی
دمتونم گرم
دانش-آموزان-آلاء ادمین حامیان-آلاء-مشاور -
استاد امینی راد قرار بود قبل دوران جمع بندی یه ویدیو بدید و روش درست جمع بندی رو توضیح بدید
وسط جمع بندی ایم و هنوز ویدیو نیومده!
خیلی بهش نیازه خدایی
دمتونم گرم
دانش-آموزان-آلاء ادمین حامیان-آلاء-مشاور -
سلام ببخشید برای کنکور دینی رو چطور بخونیم ممنون اگه جواب بدین
-
hossein444 در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
-
hossein444 در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
سلام ،
1: خواندن متن کتاب درسی + خواندن پیام آیات
2. تست زیاد بعد از دو سه روز از روز خواندن درس .نکته این که : باید کل انديشه رو تحقیق و اینا خوانده بشه ،و حدالامکان فقط تست کنکور حل کنید ،مرور زیاد تو برنامه داشته باشید و بعد از پایان هر کتاب چندين دور آزمون 100 سوالی بگیرید تا نقاط ضعف مشخص بشه و اگه تو مبحثی اشکال داشتين دوباره بخونينش
فيلماي الا رو هم ببينين بد نیست ولی چون تمام متن رو پوشش نمیده برا دین و زندگی توصیه نمیکنم .
موفق باشید -
کی بخش های شیمی که ضبط نشد ضبط میشن
-
Abdullah Hlfie در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
دوست عزیز این تاپیک جای مناسبی برای پرسیدن سوالتون نبود ولی:
به امید خدا ان شاالله اگه آلا پایدار باشه تکمیل میشه ولی شما منتظر نباشید و اگه مبحثی رو میخواین بخونید و تو صفر تاصد نیست، از کلاس کنکور ۲ ببینید که کاملا همه مباحث تدریس شده فقط ۲ جلسه ناقصی داره اونم به دلیل مشکلات فنی فیلم از دست رفته.
-
سلام
من تو انتخاب منابع درس ریاضیات رشته ریاضی برا کنکور ۹۷ به مشکل خوردم اینم بگم که بار سومم میشه که میخوا کنکور بدم🤢
یه کتاب میخوام که هم درسنامش خوب باشه هم تستاش شما چیرو پیشنهاد میدید؟!