-
-
John Wick کلا از همون بچگی کارای جیز دار زیاد کردم توشم خبره م اما نمی دونم چرا هر سری تهش به بیمارستان ختم میشه
-
سلام بچه ها من تازه اینجا عضو شدم واقعا خوبه این سایت فقط ی سوال این همایشا ب چ درد میخوره
Mahi Ahmadi برای جمع بندی استفاده میشه
اگ پایه دوازدهمین خیلی خوبه -
John Wick کلا از همون بچگی کارای جیز دار زیاد کردم توشم خبره م اما نمی دونم چرا هر سری تهش به بیمارستان ختم میشه
AMH جیز دار؟؟؟ الانم راهت ب بیمارستان خورده؟
-
John Wick نه هنو اما به احتمال 100 درصد 2 ساعت دیگه راهی میشم اقا کار مار داشتید در خدمتم اشنا زیاد داریم اونورا
-
John Wick نه هنو اما به احتمال 100 درصد 2 ساعت دیگه راهی میشم اقا کار مار داشتید در خدمتم اشنا زیاد داریم اونورا
AMH پس ب پرستاراش سلام منو برسون خخخخخ
-
John Wick چشم
-
-
من همچون گِلمو تو همچوووون آتیش در آغوش تو پخته تر میشوم تا اینکه سنگ بشم مهم اینکه تو احساس تنهایی نکنی....
-
@Archer بله
-
John Wick خو دیگه من برم تا کسی نیومده شروع به کار کنم
-
@Archer تیزهوش ک باشی فقط ی نظاره کنی کافیه ^-^
-
@Archer من با شاگرد اولمون معمولا 10 صدم نمرم پایین بود اون تو ردیف اول مینشست من تو ردیف آخر خخخخ باید یکم سیاست داشته باشی با تقلب دادن کلاسو کنترل میکردم ^-^ و بعد مبصر کلاس شدمو طولی نکشد شدم سرگروه شورای مدسه خخخخ
-
@Archer من با شاگرد اولمون معمولا 10 صدم نمرم پایین بود اون تو ردیف اول مینشست من تو ردیف آخر خخخخ باید یکم سیاست داشته باشی با تقلب دادن کلاسو کنترل میکردم ^-^ و بعد مبصر کلاس شدمو طولی نکشد شدم سرگروه شورای مدسه خخخخ
-
@Archer نگران نباش بعدش بخاطر ی فرد همه چیز فوت شد رفت هوااااااا
-
John Wick ن نگران نیسم
فقد سواله برام چرا شما ک کنکوری هسین تایم زیادی صرف مجازی میکنین؟
اوهوع متاسفم
@Archer چون اون فرد باعث شد ک از درس هم زده بشم