#کنکور
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها خوبین
یه سوال به نظرتون تو دوماه میشه رتبه زیر ۱۰۰۰ اوورد؟ -
بسته ب تلاشت داره
عارع میشه
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محدث
سلام
بستگی به فرد داره. خیلیا هستن که تو طول ترم درس نمیخونن ولی شب امتحان تا صبح که میخونن نمرشون ممکنه از کسی که یه ترم درس خونده بهتر میشه
این دوماه مونده به کنکور دقیقا همون شب امتحانه نمیشه گفت که صددرصد تو این دوماه میتونی رتبه زیرهزار بیاری ولی شدنیه فقط اگه بخوای
تو این دوماه به نتیجه فکر نکنین و فقط تلاش کنین بدون توجه به زمان و ساعت
اگه از اون دسته بچه های شب امتحانی هستین میتونین یه نتیجه عالی بگیرین و اگه نیستین بازم اگه نهایت استفاده رو این زمان باقی مونده بکنین نتیجه بهتری میگیرین تا اینکه اصلا کاری نکنین -
فقد اینکه خوندن بهتر از نخوندنه
-
-
بسته ب تلاشت داره
عارع میشه
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Archer ممنونن سعی میکنم فراتر از حدی که توانمه بخونم
-
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Kosar-Kelyabi ممنان اره واقعا همینطوره
-
محدث
سلام
بستگی به فرد داره. خیلیا هستن که تو طول ترم درس نمیخونن ولی شب امتحان تا صبح که میخونن نمرشون ممکنه از کسی که یه ترم درس خونده بهتر میشه
این دوماه مونده به کنکور دقیقا همون شب امتحانه نمیشه گفت که صددرصد تو این دوماه میتونی رتبه زیرهزار بیاری ولی شدنیه فقط اگه بخوای
تو این دوماه به نتیجه فکر نکنین و فقط تلاش کنین بدون توجه به زمان و ساعت
اگه از اون دسته بچه های شب امتحانی هستین میتونین یه نتیجه عالی بگیرین و اگه نیستین بازم اگه نهایت استفاده رو این زمان باقی مونده بکنین نتیجه بهتری میگیرین تا اینکه اصلا کاری نکنیننوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 اره من شدیدا شب امتحانیم تا حالا معدلمم کمتر از ۱۸/۵نشده ممننون حرفاتون خوب بود
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Archer اره صد درصد
-
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Emmett ریاضی
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Archer بله دوازدهمم
-
این پست پاک شده!