🌈تولد تیر ماهی جان جذاب😍❤
-
خب خب سلام رفقای مثل ماه 😍❤💫
اقا تیر ماه رو نگا کن چیکار کرده 😍:rainbow::sun_with_face:
بازم تاپیک تولد داریم اونم چه تولدی :smiling_face_with_sunglasses: :star-struck:
تولد یکی از شیطون ترینای انجمن 😂😬❤
همون که فقط بلده سر اهنگ گوش کردن منو کفری کنه ⛏😬😂🌹
همونی که انقدر دیونه بازی در میاره که آدم نمیتونه باهاش دو کلمه جدی صحبت کنه :tired_face: 👊💜
پایه ترین ادم در زمینه خوابیدن 😂😂😂
از خوب های همیشه خسته (مثل خودم )😍😍😂
از دارندگان سخت ترین فامیلی ها 😂😂😂🌸❤
نظرتون چیه دیگه معرفی کنم این عزیز دل رو 😬؟

reyhanehbayat تولدت مبارک باشه عزیز دل من 😍🎉
انشاالله که روز به روز موفقیتت رو ببینم 🌈🌸
بیاد اون روزی که خواسته هات بشه داشته هات 😄💪💋
بمونی برام همیشه رفیق ترین ، رفیق الایی من 😘🤗

و اما داشت یادم می رفت 😅😬
دعوت میکنم از همه دانش-آموزان-آلاء 💫🌹 که بیان و این روز رو که مصادف شده با ولادت اقامون اما رضا (ع) جشن بگیریم😉🌹🌈پ ن : ببخشید دیگه قربونت برم اگه خیلی خوب نشد میدونی که تو سفرم و امکانات صفر😬😬❤ انشاالله که جبران کنم برات 😉🌹💋
-

اینم کیک تولدت reyhanehbayat 😍 این پیک موتوری شون دیر رسوند به دستم 😂😂❤🌹

-
چه تولدایی داریم به به .
مبارک تون باشه🍧🍰🎂💙💫 -
یکی بیاره اون باند و دیگه
-
مبااارکا باااشه
ان شاءالله جشن قبولیتو بگیریم ریحانه جان
ان شاءالله صد سال عمر با عزت:cherry_blossom: :cherry_blossom:
و همیشه خوش باشیو بخندی و سلااامت:leaf_fluttering_in_wind: :hibiscus: :rainbow: -
:balloon: :balloon: تولدت مبارک ریحانه جان ایشالله همیشه زنده باشی:balloon: :balloon:

-
حاجی جان تولدت مبارکا باشه
ایشالا شیرینی قبولی دانشگاه تو بخوریم :cherry_blossom: :hibiscus: :rose: :tulip: :hibiscus: -
:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: ریحانه عزیز تولدت مبارک باشه :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
:rosette: :rainbow: :cherry_blossom: :dizzy: برات بهترینا رو آرزو میکنم :dizzy: :cherry_blossom: :rainbow: :rosette:
-
reyhanehbayat
تولدت مبارک دوست قدیمی
همیشه شاد باشی 🥳🥳🥳🥳
فک کنم از این به بعد دوباره غیب میشی
دوست خودمی😐😅
پرچم غیبیا بالاس🙌🙌😂 -
reyhanehbayat
تولدت مبارک
ایشالله کتاب زندگیت قطور و هر کاغذش یاد آور روز های خوب و دلنشین باشه -
خب خب سلام رفقای مثل ماه 😍❤💫
اقا تیر ماه رو نگا کن چیکار کرده 😍:rainbow::sun_with_face:
بازم تاپیک تولد داریم اونم چه تولدی :smiling_face_with_sunglasses: :star-struck:
تولد یکی از شیطون ترینای انجمن 😂😬❤
همون که فقط بلده سر اهنگ گوش کردن منو کفری کنه ⛏😬😂🌹
همونی که انقدر دیونه بازی در میاره که آدم نمیتونه باهاش دو کلمه جدی صحبت کنه :tired_face: 👊💜
پایه ترین ادم در زمینه خوابیدن 😂😂😂
از خوب های همیشه خسته (مثل خودم )😍😍😂
از دارندگان سخت ترین فامیلی ها 😂😂😂🌸❤
نظرتون چیه دیگه معرفی کنم این عزیز دل رو 😬؟

reyhanehbayat تولدت مبارک باشه عزیز دل من 😍🎉
انشاالله که روز به روز موفقیتت رو ببینم 🌈🌸
بیاد اون روزی که خواسته هات بشه داشته هات 😄💪💋
بمونی برام همیشه رفیق ترین ، رفیق الایی من 😘🤗

و اما داشت یادم می رفت 😅😬
دعوت میکنم از همه دانش-آموزان-آلاء 💫🌹 که بیان و این روز رو که مصادف شده با ولادت اقامون اما رضا (ع) جشن بگیریم😉🌹🌈پ ن : ببخشید دیگه قربونت برم اگه خیلی خوب نشد میدونی که تو سفرم و امکانات صفر😬😬❤ انشاالله که جبران کنم برات 😉🌹💋
@Kosar-Kelyabi
نیم ساعته فقط اومدم دارم نگا میکنم به پستت نمیدونم چی بگم اصن خـــیلی خوشحالم کردی..از خوشحالی دلم میخاد گریه کنم😂😂
یکی از خوبای روزگاری کوثر 💙💙
با این که ت راه بودی بازم فراموشم نکردی خیلی ماهی :beaming_face_with_smiling_eyes: :grimacing_face:
اصن انقد خوشحالم هیچی ت ذهنم نمیاد بت بگم یه لحظه باز کردم نوتیفامو دیدم اصن قلبم اومد ت حلقم:grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:
خــــــیلی زیاد دوصت دارم عابجی:smiling_face_with_heart-eyes: خدا نگهت دارع واسم رفیق خوووبم:squinting_face_with_tongue: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes:
:face_with_tongue: :face_with_tongue: آبجی انشالله جبران کنم لطفت رو -
Mono
خیـــلی ممنونم انشالله توام به همه ارزوهای قشنگت برسی:face_blowing_a_kiss: -
چه تولدایی داریم به به .
مبارک تون باشه🍧🍰🎂💙💫به سان خورشید :smiling_face_with_sunglasses: یه جیگربیشتر ت سایت نداریم کع
:squinting_face_with_tongue: ممـــنونم عزیزم -
@Archer :smiling_face_with_smiling_eyes: خیـــلی ممنونم
انشالله جشن قبولیمون رو ت همین انجمن با هم بگیریم و هممون ت رشته مورد علاقمون قبول شده باشیم :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
:squinting_face_with_tongue: :smiling_face_with_smiling_eyes: مرسی عزیزم امیدوارم توام به همه ارزوهات برسی -
@Amin-th :rolling_on_the_floor_laughing: آرع اقای فیلسوف
خیــــلی ممنـــونم:smiling_face_with_heart-eyes: