🌈تولد تیر ماهی جان جذاب😍❤
-
@Kosar-Kelyabi
نیم ساعته فقط اومدم دارم نگا میکنم به پستت نمیدونم چی بگم اصن خـــیلی خوشحالم کردی..از خوشحالی دلم میخاد گریه کنم😂😂
یکی از خوبای روزگاری کوثر 💙💙
با این که ت راه بودی بازم فراموشم نکردی خیلی ماهی :beaming_face_with_smiling_eyes: :grimacing_face:
اصن انقد خوشحالم هیچی ت ذهنم نمیاد بت بگم یه لحظه باز کردم نوتیفامو دیدم اصن قلبم اومد ت حلقم:grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:
خــــــیلی زیاد دوصت دارم عابجی:smiling_face_with_heart-eyes: خدا نگهت دارع واسم رفیق خوووبم:squinting_face_with_tongue: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes:
:face_with_tongue: :face_with_tongue: آبجی انشالله جبران کنم لطفت روreyhanehbayat
نمیدونستم انقدر خوش حال میشی عزیز دل کوثر 😍😍😍❤❤
الهی که همیشه بخندی و روزگار به کام دلت باشه 😘😘
تو لباس سفید پزشکی ببینمیت 😉😄🌸🌹💫 -
Bio :smiling_face_with_smiling_eyes: ممـــنونم ازتون
انشالله :smiling_face_with_heart-eyes: همچنین:smiling_face_with_smiling_eyes: -
reyhanehbayat
تولدت مبارک دوست قدیمی
همیشه شاد باشی 🥳🥳🥳🥳
فک کنم از این به بعد دوباره غیب میشی
دوست خودمی😐😅
پرچم غیبیا بالاس🙌🙌😂RAMIN1380 :smiling_face: ممــنونم آقا رامین
انشالله شمام همیشه بخندی و یه رشته خیلی خوب قبول شی:smiling_face_with_heart-eyes:
:rolling_on_the_floor_laughing: خدا داند شاید برم یهو دوسال بعد بیام مث قبل نهاییا
:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face: خدانگهت داره رفیق
:smiling_face_with_sunglasses: -
2245Zahra :smiling_face_with_heart-eyes: قربونت عزیزم خیــــلی ممنونم
-
reyhanehbayat
تولدت مبارک
ایشالله کتاب زندگیت قطور و هر کاغذش یاد آور روز های خوب و دلنشین باشه@immortally :smiling_face: صلامت باشی حاجی
انشالله:smiling_face_with_heart-eyes:
انشالله یه رشته خیلی توپ قبول شی از خوشحالی بال در بیاری منم از خوشحالیت خوشحال شم:squinting_face_with_tongue: :smiling_face_with_sunglasses: -
reyhanehbayat
نمیدونستم انقدر خوش حال میشی عزیز دل کوثر 😍😍😍❤❤
الهی که همیشه بخندی و روزگار به کام دلت باشه 😘😘
تو لباس سفید پزشکی ببینمیت 😉😄🌸🌹💫@Kosar-Kelyabi :smiling_face_with_heart-eyes: بقران انقد خوشحال شده بودم نمیتونسم چیزی بنویسم زبونم بند اومده بود:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
خیلی سوپرایز شدم:squinting_face_with_tongue: :smiling_face_with_smiling_eyes:
:squinting_face_with_tongue: انشالله عزیزم
من کع دکتر نمیخام بشم ولی ت انشالله بشی بیام پیشت انقد بخندیم عز خنده جر بخوریم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: -
@Kosar-Kelyabi :smiling_face_with_heart-eyes: بقران انقد خوشحال شده بودم نمیتونسم چیزی بنویسم زبونم بند اومده بود:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
خیلی سوپرایز شدم:squinting_face_with_tongue: :smiling_face_with_smiling_eyes:
:squinting_face_with_tongue: انشالله عزیزم
من کع دکتر نمیخام بشم ولی ت انشالله بشی بیام پیشت انقد بخندیم عز خنده جر بخوریم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:reyhanehbayat
😍😍😍😍😍من که میمیرم برا اون روز
قابلتو نداشت عزیزم❤💋 -
سلام ریحانه خانوم با اینکه نمیشناسمت ولی تولدتو تبریک میگم ایشالله ارزوهات بشه خاطراتت و چندین سال عمر کنی:rose: :rose: :rose:
-
@nazi-salehi :rolling_on_the_floor_laughing: من قرم دم دسته هاا روشن کنید پریدم وسط:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :squinting_face_with_tongue:
انشالله :smiling_face_with_heart-eyes:
قربونت برم من انشالله توام به همه آرزوهای خوشگلت برسی:smiling_face_with_heart-eyes:reyhanehbayat در 🌈تولد تیر ماهی جان جذاب😍❤ گفته است:
@nazi-salehi :rolling_on_the_floor_laughing: من قرم دم دسته هاا روشن کنید پریدم وسط:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :squinting_face_with_tongue:
قربونت برم من انشالله توام به همه آرزوهای خوشگلت برسی:smiling_face_with_heart-eyes:میدونم دیگه
واسه همونه روشن نمیکنم
زشته اینجا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
reyhanehbayat
😍😍😍😍😍من که میمیرم برا اون روز
قابلتو نداشت عزیزم❤💋@Kosar-Kelyabi :beaming_face_with_smiling_eyes: مشتاقم واس اون روز عابجی که از نزدیک ببینمت
-
سلام ریحانه خانوم با اینکه نمیشناسمت ولی تولدتو تبریک میگم ایشالله ارزوهات بشه خاطراتت و چندین سال عمر کنی:rose: :rose: :rose:
@nafas-m :beaming_face_with_smiling_eyes: قربونت مرسی گلم
انشالله شما هم به آرزوهای قشنگتون برسین:beaming_face_with_smiling_eyes: -
سلام
تولدتون مبروووک:sparkles:
ایشالا ساز دلتون همیشه کوک باشه
و زندگی با کیفیتی داشته باشین -
reyhanehbayat در 🌈تولد تیر ماهی جان جذاب😍❤ گفته است:
قربونت برم من انشالله توام به همه آرزوهای خوشگلت برسی:smiling_face_with_heart-eyes:میدونم دیگه
واسه همونه روشن نمیکنم
زشته اینجا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@nazi-salehi
:face_with_rolling_eyes: پسرا چشاشونو درویش کنن من نمیتونم روز تولدم نرقصم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@nazi-salehi
:face_with_rolling_eyes: پسرا چشاشونو درویش کنن من نمیتونم روز تولدم نرقصم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:reyhanehbayat در 🌈تولد تیر ماهی جان جذاب😍❤ گفته است:
@nazi-salehi
:face_with_rolling_eyes: پسرا چشاشونو درویش کنن من نمیتونم روز تولدم نرقصم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:نخیر نخیر
اون پرده کووو؟؟؟
اون پرده بزرگه رو بیارین ببینم -
سلام
تولدتون مبروووک:sparkles:
ایشالا ساز دلتون همیشه کوک باشه
و زندگی با کیفیتی داشته باشینحبه انگور_
صعلآم
ممنونم ازت :face_with_tongue:
انشالله شمام رشته موردعلاقتون قبول شین خوشحال شین :face_with_tongue: -
@nazi-salehi
:face_with_rolling_eyes: پسرا چشاشونو درویش کنن من نمیتونم روز تولدم نرقصم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:نخیر نخیر
اون پرده کووو؟؟؟
اون پرده بزرگه رو بیارین ببینم@nazi-salehi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بزن بیاییم وسط یه صفا کنیم:face_with_tongue: :face_without_mouth: -
@nazi-salehi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بزن بیاییم وسط یه صفا کنیم:face_with_tongue: :face_without_mouth:reyhanehbayat در 🌈تولد تیر ماهی جان جذاب😍❤ گفته است:
@nazi-salehi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بزن بیاییم وسط یه صفا کنیم:face_with_tongue: :face_without_mouth:والا من پیداش نمیکنم
نمیدونم کی قایمش کرده -
تولدتون مبارک/انشالله به تموم آرزوهاتون برسین:hibiscus: :hibiscus:
-
@Kosar-Kelyabi :beaming_face_with_smiling_eyes: مشتاقم واس اون روز عابجی که از نزدیک ببینمت
reyhanehbayat تولدت مبارکا باشهههههههههه
به هرچی میخوای برسی
وحال دلت خوب
بابت تاخیرم شرمندت -
بزن بیاییم وسط یه صفا کنیم:face_with_tongue: :face_without_mouth:والا من پیداش نمیکنم
نمیدونم کی قایمش کرده@nazi-salehi :beaming_face_with_smiling_eyes: حیف شدا