-
Collapse باور کنید عکسایی ک میذارم نیازی ب تحلیل یا پشنهاد یا نظر هیچ کس نداره کسی ک قبولش کنه لایک میکنه کسی هم ک قبولش نکنه لایک نمیکنه منظورمو رسوندم؟؟
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJohn Wick البته خو نظرات بقیه هم مهمه دیگه زود ناراحت نشین
-
@دختر-بهار اره والا از شانس بد من عروسیه پسر خاله هام دختر خاله ام و دختر داییام و پسردایی هام همشون افتاد تو سال کنکورم و الانم که کرونا اومده مهمونای خیلی خیلی کم فقط در حد دایی خاله و .. دعوت میکنن و شهر ما هم وضعیتش قرمز نیست
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@دختر-بهار اره والا از شانس بد من عروسیه پسر خاله هام دختر خاله ام و دختر داییام و پسردایی هام همشون افتاد تو سال کنکورم و الانم که کرونا اومده مهمونای خیلی خیلی کم فقط در حد دایی خاله و .. دعوت میکنن و شهر ما هم وضعیتش قرمز نیست
خیلی بده اینجوری تازه ما که عروسی خودمون نیست انقد داغونیم اون بدبخت بیچاره هایی که عروسیشون بوده و این بلا اومد سر هممون چقد خورده تو ذوقشونن
دلم واس اونا میسوزه -
John Wick البته خو نظرات بقیه هم مهمه دیگه زود ناراحت نشین
-
خیلی بده اینجوری تازه ما که عروسی خودمون نیست انقد داغونیم اون بدبخت بیچاره هایی که عروسیشون بوده و این بلا اومد سر هممون چقد خورده تو ذوقشونن
دلم واس اونا میسوزهنوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار اره واقعا
شما کنکوریه 99 هستی -
@دختر-بهار اره واقعا
شما کنکوریه 99 هستیfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@دختر-بهار اره واقعا
شما کنکوریه 99 هستیمن؟؟
نه بابا من ایشالا دو سال دیگه کنکورمه :
من اگه کنکوری میبودم الان اینجا نبودم
-
@دختر-بهار اره واقعا
شما کنکوریه 99 هستیمن؟؟
نه بابا من ایشالا دو سال دیگه کنکورمه :
من اگه کنکوری میبودم الان اینجا نبودم
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار موفق باشی کلاس دهمین ؟
-
@دختر-بهار موفق باشی کلاس دهمین ؟
مرصی اوهوم دهمم
-
John Wick البته خو نظرات بقیه هم مهمه دیگه زود ناراحت نشین
fatemeh ganjkhanloo من اینطوری فک نمیکنم بهتره هرفرد وقتی پیشنهاد یا نظر بده ک ازش درخواست پیشنهاد یا ارائه راه حل بکنن ن اینکه خودشو پرت کنه وسط ^-^
-
مرصی اوهوم دهمم
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار موفق باشی خواهر
-
Collapse استاد اگ اون نوشته رو بخونی سهم استعدادو تو وفقیت نوشته 1% پس ما نگفتیم استعدادهم بی ارزش ولی اون عکس هدفش اینکه اهمیت پشتکارو نشون بده ^-^
John Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Collapse استاد اگ اون نوشته رو بخونی سهم استعدادو تو وفقیت نوشته 1% پس ما نگفتیم استعدادهم بی ارزش ولی اون عکس هدفش اینکه اهمیت پشتکارو نشون بده ^-^
اون عکس سهم استعداد و پشتکار کنار همه
-
@دختر-بهار موفق باشی خواهر
مچکرم تو چی تو کنکوری هستی؟
-
fatemeh ganjkhanloo من اینطوری فک نمیکنم بهتره هرفرد وقتی پیشنهاد یا نظر بده ک ازش درخواست پیشنهاد یا ارائه راه حل بکنن ن اینکه خودشو پرت کنه وسط ^-^
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJohn Wick چی بگم والا الله بیلسن
-
Collapse باور کنید عکسایی ک میذارم نیازی ب تحلیل یا پشنهاد یا نظر هیچ کس نداره کسی ک قبولش کنه لایک میکنه کسی هم ک قبولش نکنه لایک نمیکنه منظورمو رسوندم؟؟
باور کن اینجا عمومیه و هر کاری که بکنی بقیه حق دارن بهت جواب بدن
دیروز هم روز ادبیات کودک و نوجوان بود امروز بهت تبریک میگم -
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار نه هنو 16 سالمه مونده تا کنکورم /........................
-
@دختر-بهار نه هنو 16 سالمه مونده تا کنکورم /........................
@دختر-بهار نه هنو 16 سالمه مونده تا کنکورم /........................
عه پس هم سنیم
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار کنکور 1400 هستم
-
باور کن اینجا عمومیه و هر کاری که بکنی بقیه حق دارن بهت جواب بدن
دیروز هم روز ادبیات کودک و نوجوان بود امروز بهت تبریک میگمCollapse من از الان میگم بهت مرد متفکر شما لطفا ب پستای من نظر ندین اوکی؟؟
-
@دختر-بهار کنکور 1400 هستم
@دختر-بهار کنکور 1400 هستم
پس چرا منم 16 سالمه ؟
الان تو دهمی یا ورودی دوازدهم؟؟ -
Collapse من از الان میگم بهت مرد متفکر شما لطفا ب پستای من نظر ندین اوکی؟؟
پستات رو جایی بزار که من نبینم اگه خیلی اصرار داری
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان لطفا دعوای مجازی راه نندازین ارزششو نداره کسی به خاطر این چیزای سطحی نارحت بشه