-
@MaryaM-_-sh خب اره ولی به قول یکی از اشنا ها دختر اگه رئیس جمهور هم بشه کارای خونه رو باید بلد باشه
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo دقیقا
خدایا خودت رحم کن ب من
حلضرم کار بیرون برعهده من باشه ولی خونه ن -
fatemeh ganjkhanloo دقیقا
خدایا خودت رحم کن ب من
حلضرم کار بیرون برعهده من باشه ولی خونه ننوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh عیب نداره بابا یاد میگیری منم خودم زود یاد گرفتم مخصوصا اشپزی رو از کلاس هشتم
-
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%(#ffc800)[اگه بعضیا رم نمیشناختیم انجمن الا برامون قشنگتر بود]
-
@MaryaM-_-sh عیب نداره بابا یاد میگیری منم خودم زود یاد گرفتم مخصوصا اشپزی رو از کلاس هشتم
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo من۲۱ سالمه
دوشب پیش ی تخم مرغ گوجه ای درست کردم
خودم ک اصلا نخوردداداشم مجبور شد دولقمه بخوره
اخه تخم مرغ چیه واقعا -
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Brice در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
%(#ff00a6)[خدا حافظ تو دلی شاید همیشه شایدم برا چن ساعت دیگه]
%(#00c4ff)[روزتون خش] -
Brice در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
%(#ff00a6)[خدا حافظ تو دلی شاید همیشه شایدم برا چن ساعت دیگه]
%(#00c4ff)[روزتون خش]نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBrice موفق باشی
-
fatemeh ganjkhanloo من۲۱ سالمه
دوشب پیش ی تخم مرغ گوجه ای درست کردم
خودم ک اصلا نخوردداداشم مجبور شد دولقمه بخوره
اخه تخم مرغ چیه واقعانوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh من یادمه کلاس دوم که بودم اولین بار املت درست کردم اول تخم مرغو پختم بعد گوجه ها رو ریختم هیچ کس هم نخورد خودم مجبور شدم بخورم ضایه نشم
-
@MaryaM-_-sh من یادمه کلاس دوم که بودم اولین بار املت درست کردم اول تخم مرغو پختم بعد گوجه ها رو ریختم هیچ کس هم نخورد خودم مجبور شدم بخورم ضایه نشم
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo
پس تجربه ش اغلب فکرکنم دارن
-
fatemeh ganjkhanloo
پس تجربه ش اغلب فکرکنم دارن
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh اره بابا نگران نباش اوایلش که خیی غذا ها بد مزه میشه من خودم یه بار برا مهمونامون چلو مرغ درست کردم اصن خوشمزه نشد ولی همه خوردن چون مامانم گف فاطمه درس کرده بیچاره ها
-
@MaryaM-_-sh اره بابا نگران نباش اوایلش که خیی غذا ها بد مزه میشه من خودم یه بار برا مهمونامون چلو مرغ درست کردم اصن خوشمزه نشد ولی همه خوردن چون مامانم گف فاطمه درس کرده بیچاره ها
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo
آخی گناه
امیدوارم بتونم -
fatemeh ganjkhanloo
آخی گناه
امیدوارم بتونمنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh میتونی همه دخترای ایران با استعدادن مخصوصا تو درست کردن قرمه سبزی
-
@MaryaM-_-sh میتونی همه دخترای ایران با استعدادن مخصوصا تو درست کردن قرمه سبزی
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo
ممنون عزیزم -
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب خداحافظ بهتره منم با تودلی خداحافظی کنم
بای موفق باشین همتون -
بای موفق باشین همتوننوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo موفق باشید
ایشاا...باخبرای خوب برگردید -
بای موفق باشین همتوننوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بای موفق باشین همتون%(#ff00e1)[موفق باشی عزیزم به خاطر اموزش ترکی ممنونم گلم من سنی چوخ استیریم اگه درست گفته باشم خخ ینی دوست دارم ]
-
fatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بای موفق باشین همتون%(#ff00e1)[موفق باشی عزیزم به خاطر اموزش ترکی ممنونم گلم من سنی چوخ استیریم اگه درست گفته باشم خخ ینی دوست دارم ]
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBrice منده سنی چوخ ایستیرم جانم موفق باشی
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
#حس شب امتحانکشیدم، خوابم نیومد
یچی توی ذهنمه که نمیدونمم چیه بعد نمیزاره که بخوابم، فردام امتحان دارم که با اینکه مجازیه ولی خوندم و همینم از من بعیده
کلا روال زندگیم داره از هفته پیش تغییر میکنه
و من میگم چجوری یهونوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کشیدم، خوابم نیومد
یچی توی ذهنمه که نمیدونمم چیه بعد نمیزاره که بخوابم، فردام امتحان دارم که با اینکه مجازیه ولی خوندم و همینم از من بعیده
کلا روال زندگیم داره از هفته پیش تغییر میکنه
و من میگم چجوری یهودقیقا منم تایم امتحانات ذهنم درگیر میشه
️
-
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط MMAA انجام شده
@_Nili_ سلام ببخشید یکم دیر دیدم
چی شده؟ -
fatemeh ganjkhanloo درسته ولی خب علاقه ای ندارم
چون قراره بیرون ازخونه کارکنم مطمئنا متاهل ک بشم اونم باید سهمی داشته باشه
توخونه هم مامانم کلا نمیذاره
میگه ب اندازه کافی در اینده باید کارکنید خونه من نمیخوادنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh حالا من برعکس مامانم میگه جارو کن یا ظرف بشور میگم بابا من در اینده خونه یکی باید اینکارارو بکنم بزارید استراحت کنم
-
@MaryaM-_-sh اره بابا نگران نباش اوایلش که خیی غذا ها بد مزه میشه من خودم یه بار برا مهمونامون چلو مرغ درست کردم اصن خوشمزه نشد ولی همه خوردن چون مامانم گف فاطمه درس کرده بیچاره ها
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط mahsaaaa انجام شدهfatemeh ganjkhanloo من مامانم چن روز رف خونه مادربزرگم موند من باید چن روز کارارو میکردم
ینی مرررررررررررردم
روزی سه بار ظرف شستنغذا هم ک درست کردم بابام گف دسپختت خوبه ها خیلی خوشمزس ولی حیف زرنگ نیستی خیلی میخوابی
همش ب خواب من گیر میدن