خبر داغ و تازه حیطه کنکورسراسری 99/2/9
-
لطفا ب پست های این تاپیک توجه کنید.
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@همیاربچه ها بخدا نیومدم استرس بدم ولی جدی دکتری و ارشد عقب افتادن بنظرتو سراسری هم میندازن؟
-
بچه ها بخدا نیومدم استرس بدم ولی جدی دکتری و ارشد عقب افتادن بنظرتو سراسری هم میندازن؟
@_fatemeh_
سلام.من آخرین اخبار از کنکور رو شنیدم که گف سراسری همون ۳۰ و ۳۱ مرداد هسته ولی بقیه کنکورها و آزمون ها تاریخش عوض شده.
وحتی ترم اولی های دانشگاه از ماه آبان پذیرش میشن.
استرس به خودتون راه ندین و توکلتون به خدا باشه -
@_fatemeh_
سلام.من آخرین اخبار از کنکور رو شنیدم که گف سراسری همون ۳۰ و ۳۱ مرداد هسته ولی بقیه کنکورها و آزمون ها تاریخش عوض شده.
وحتی ترم اولی های دانشگاه از ماه آبان پذیرش میشن.
استرس به خودتون راه ندین و توکلتون به خدا باشهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
@_fatemeh_
نه.
آخرین خبر هم رئیس جمهور دادن که گفتن کنکور سراسری تو همون تاریخ و باتمام نکات بهداشتی برگزار میشه.ببخشید من جسارت میکنم ولی بهتره زیاد وارد حواشی نشین که تمرکزتون رو بهم بریزه.
-
@_fatemeh_
نه.
آخرین خبر هم رئیس جمهور دادن که گفتن کنکور سراسری تو همون تاریخ و باتمام نکات بهداشتی برگزار میشه.ببخشید من جسارت میکنم ولی بهتره زیاد وارد حواشی نشین که تمرکزتون رو بهم بریزه.
@kosha_es نه خواهش میکنم عزیز ممنون از شما ک پاسخ دادید...بلاخره یچیزیه ک ادم درگیرش میشه میدونم اصلا درست نیست ولی سعی کردم کمی تا حدودی مدیریت شه
...لامصب من میخوام سراغ حواشی نرم اون هی میاد سمتم
-
@kosha_es نه خواهش میکنم عزیز ممنون از شما ک پاسخ دادید...بلاخره یچیزیه ک ادم درگیرش میشه میدونم اصلا درست نیست ولی سعی کردم کمی تا حدودی مدیریت شه
...لامصب من میخوام سراغ حواشی نرم اون هی میاد سمتم
@_fatemeh_ خواهش میکنم موفق باشید
-
@_fatemeh_
نه.
-
@Kosar-Kelyabi این مملکت هیچیش معلوم نیست حالا صبح معلوم میشه...دوستمون که میگن سراسری رو جابجا نمیکنن ببینیم صب چی میشه...ایشالا هر چ صلاحه پیش بیاد
-
@Kosar-Kelyabi این مملکت هیچیش معلوم نیست حالا صبح معلوم میشه...دوستمون که میگن سراسری رو جابجا نمیکنن ببینیم صب چی میشه...ایشالا هر چ صلاحه پیش بیاد
-
خدایاخداونداخودت هرچی صالحمون پیش بیارولی فک کنم اگه کنکوراین دفعه بخوادلغوبشه کلاامسال برگزارنمیشه چون حتی مدارس هم که قراربودازشهریورشروع بشه انگارلغوشده
Dan wolf این ینی چ شود؟
-
Dan wolf این ینی چ شود؟
@_fatemeh_
میریم واس 1400 -
81Sobhan نمیزارن...خدایا میگما چ ب سرمون میخاد بیاد؟...یه مشت ادم افتادن ب جون هم دیگه اون میگه باشه از علم عقب نیوفتیم اون میگه وقتی سلامتی نباشه علمو میخوای چیکار این وسط همششش استرس خوندن نخوندن ب ما وارد میشه ...اخه ما دردمونو ب کی بگیممم؟
-
81Sobhan نمیزارن...خدایا میگما چ ب سرمون میخاد بیاد؟...یه مشت ادم افتادن ب جون هم دیگه اون میگه باشه از علم عقب نیوفتیم اون میگه وقتی سلامتی نباشه علمو میخوای چیکار این وسط همششش استرس خوندن نخوندن ب ما وارد میشه ...اخه ما دردمونو ب کی بگیممم؟
@_fatemeh_ البته ب شخصه تقصیر خودمم هست همش دنبال حاشیه یکی نیست بگه دختر بشین بخون چیکار داری هر خبری شدد تو هم میفهمی حالا ی ذره دورتر زودتر ک چیزی نمیشه
-
@_fatemeh_
به هیچکه بشین بخون تا روزی که اعلام کنن لغو میشه یا نه
پ.ن : خودم ب شخصه با نظر اون دسته موافقم که علم بدون سلامتی بدرد نمیخوره شما فکر کن رتبه یک کنکور شدی ولی کرونا بگیری و خدای نکرده بمیرید آیا این رتبه بدردتون میخوره ؟ میتونید تو اون دنیا هم بگید رتبه یک شدم ؟ -
@_fatemeh_
به هیچکه بشین بخون تا روزی که اعلام کنن لغو میشه یا نه
پ.ن : خودم ب شخصه با نظر اون دسته موافقم که علم بدون سلامتی بدرد نمیخوره شما فکر کن رتبه یک کنکور شدی ولی کرونا بگیری و خدای نکرده بمیرید آیا این رتبه بدردتون میخوره ؟ میتونید تو اون دنیا هم بگید رتبه یک شدم ؟ -