کی کِی تولدشه🎂
-
my name در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
@Mry-Masih واااای ممنونم عزیزم دلم 😍😍😍😍
چ با سلیقه 👌😀😍😎
واقعا ی دنیا ممنونم
منم همه آرزو های قشنگت رو برا خودت دارم 😗🌷
.
شرمنده این قد با تاخیر جواب محبتت رو دادم 😅🙏🙏%(#d500ff)[قابلت نداشت فداتشم]
خواهش میکنم عزیزه دلم:blue_heart: :blue_heart: -
Brice خدا نکنه عزیزم ❤
ان شالله خیلی زود خبر موفقیتت رو تو انجمن بگی و تو جشن موفقیتت جبران کنم 😌😎
الهی همیشه تو اوج باشی عزیز دلم 😍💗 -
my name تولدت کلی مبارک باشه ❤😍💫
برات بهترینارو ارزو میکنم... ایشالا به هر چی میخوای برسی و ی روزی خواسته هات بشن بهترین داشته های زندگیت 😍😁😻💎❤@Miss-Joker در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
برات بهترینارو ارزو میکنم... ایشالا به هر چی میخوای برسی و ی روزی خواسته هات بشن بهترین داشته های زندگیت 😍😁😻💎❤بی نهاااااایت ممنونم ازت 🙏😍😍😍😍
همچین امید وارم ک خیلی خیلی زود ب تمام آرزو هات برسی و اولیش رشته و دانشگاه مورد علاقه ات باشه (یا هرررررررر آرزوی دیگ ایی ک رسیدن بهش برات مهمه و الویته 😉✌) -
my name دوست عزیز تولدت کلی مبارک باشه :::birthday_cake: :sparkler: :smiling_face_with_heart-eyes:
با ارزوی بهترینا برات:star-struck: و ایننکه امیدوارم ارزوهات خاطره شن واست :dizzy: :cherry_blossom: :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
ایشالله 120 ساگیت :woman_dancing: :sun: :fire: -
my name دوست عزیز تولدت کلی مبارک باشه :::birthday_cake: :sparkler: :smiling_face_with_heart-eyes:
با ارزوی بهترینا برات:star-struck: و ایننکه امیدوارم ارزوهات خاطره شن واست :dizzy: :cherry_blossom: :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
ایشالله 120 ساگیت :woman_dancing: :sun: :fire:@ftm-dh در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
ایشالله 120 ساگیت :woman_dancing: :sun: :fire:مرررسی عزیزم 😍😍😘😘
امیدوارم ک شما هم ب آرزو هاتون برسی و همیشه از ته دل خوشحال و راضی باشی :) 💖🌸 -
@Miss-Joker در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
برات بهترینارو ارزو میکنم... ایشالا به هر چی میخوای برسی و ی روزی خواسته هات بشن بهترین داشته های زندگیت 😍😁😻💎❤بی نهاااااایت ممنونم ازت 🙏😍😍😍😍
همچین امید وارم ک خیلی خیلی زود ب تمام آرزو هات برسی و اولیش رشته و دانشگاه مورد علاقه ات باشه (یا هرررررررر آرزوی دیگ ایی ک رسیدن بهش برات مهمه و الویته 😉✌)my name مرسی عزیزم به همچنین 😍💫
-
سلام Bio تولد شما هم مبارک باشه
البته با مقدار خیلی زیادی تاخیر 😅
معذرت میخوام ب خاطر این تاخیر 7-8 روزه 🙏
امیدوارم ک ب خواسته هاتون برسین و همیشه ب سمت موفقیت و اتفاق های خوب در حال پیشرفت و رشد باشین 🍀✌
.
تولدتون خیلی خیلی مبارک 🎁🎂
.

-
Bio
سلااااااااااااااااام تو لدتون مبارک میدونستم تیر ماهی هستین ولی روزشو نمی دونم
ایشالا حال دلتون عالی و آروم و به هر خواسته ای که توی زندگیتون دارید برسید.:sparkles: :sparkles::hibiscus: :herb: :hibiscus: :herb: -
Bio در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
ZDM خیلی ممنون،این تبریک خیلی برام قشنگ بود چون انتظارشو تو این روز نداشتم!
من 14 تیرمچقد عالی
چقد دیر گفتم :/ -
Bio تولد گذشتت مبارک دوست عزیز :alien_monster: :tulip:
امیدوارم ارزوهات خاطره شن واست :cherry_blossom: -
سلام Bio تولد شما هم مبارک باشه
البته با مقدار خیلی زیادی تاخیر 😅
معذرت میخوام ب خاطر این تاخیر 7-8 روزه 🙏
امیدوارم ک ب خواسته هاتون برسین و همیشه ب سمت موفقیت و اتفاق های خوب در حال پیشرفت و رشد باشین 🍀✌
.
تولدتون خیلی خیلی مبارک 🎁🎂
.

-
-
ZDM تولد گذشته شما هم مبارک دوستم:alien_monster: :crown:
با ارزوی بهترینا برات :smiling_face_with_heart-eyes: -
my name تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتون
مبارک
پسا پس :face_without_mouth:
شرمندتونم -
my name تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتون