-
اینقد خوب نباش ادم معذب میشه
-
چقد باحاله ادم اسمشو از 4 حرف بکنه دو حرف
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام خدمت تمامی دوستان ... من پایه دهمم
بیخشید من بخدا، الان سردگم هستم ! هی رفتم تو شهر یک نفرواسه کلاس ریاضی نمیاد همه ترسیدند و کلاس هم تشکیل نمیشه و من علاوه بر اینکه کرونا باعث شد که ۳ درس آخر ریاضی حضوری تدریس نشه درس های قبل هم ضعیفم وقصد داشتم تابستون رفع اشکال که کرونا اومده و کلاسی نیست متاسفانه
میخواستم بپرسم شما منبعی چیزی نمیشناسید در بهم معرفی کنید؟پاسخ
-
Dan wolf بفرما
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط Dan wolf انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی دوستان من فازدرسم اومده پایین ازنظراعتمادبنفسم هم همین طورهمش میگم کم خوندم نمیشه و...بعدداداشم رواعصابمه ومامانم گیره که چرانمیخونی بابامم کلابه خاطراین وضع کروناواوضاع کشوراعصاب وحوصله نداره استرس کنکوروکروناهم دارم چی کارکنم؟
-
با سلام خدمت تمامی دوستان ... من پایه دهمم
بیخشید من بخدا، الان سردگم هستم ! هی رفتم تو شهر یک نفرواسه کلاس ریاضی نمیاد همه ترسیدند و کلاس هم تشکیل نمیشه و من علاوه بر اینکه کرونا باعث شد که ۳ درس آخر ریاضی حضوری تدریس نشه درس های قبل هم ضعیفم وقصد داشتم تابستون رفع اشکال که کرونا اومده و کلاسی نیست متاسفانه
میخواستم بپرسم شما منبعی چیزی نمیشناسید در بهم معرفی کنید؟پاسخ
-
somanor ameno در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام جناب چرا مبهم حرف میزنی منظورت با کیه
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an خوب برید تو اون تایپک یه راهنمایی کنید بخدا دیگه دیونهه شدم
-
somanor ameno در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام جناب چرا مبهم حرف میزنی منظورت با کیه
Collapse منظورم خدام بود که اسمشو کرده رب
-
خانومِ_دوست_داشتنی دوستان من فازدرسم اومده پایین ازنظراعتمادبنفسم هم همین طورهمش میگم کم خوندم نمیشه و...بعدداداشم رواعصابمه ومامانم گیره که چرانمیخونی بابامم کلابه خاطراین وضع کروناواوضاع کشوراعصاب وحوصله نداره استرس کنکوروکروناهم دارم چی کارکنم؟
-
خیلی خوب شد ک تغییر نام کاربری رو برداشتن. .خیلیا کمی آروم گرفتن!! و اینکه از سرعت عمل ناظم و ادمین برا شناسایی اکانت فیک خیییلی سپاس.
romisaاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsomanor ameno خودتون بدونید چی بود!
-
somanor ameno خودتون بدونید چی بود!
Doyle ممنون که منو به تحقیق و تفحص دعوت کردی
-
Doyle ممنون که منو به تحقیق و تفحص دعوت کردی
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsomanor ameno نیاز ب دعوت نبود.ماشالله خودتون خبره این
-
somanor ameno نیاز ب دعوت نبود.ماشالله خودتون خبره این
Doyle خود زنی میکنید
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجاهم مثل اینکه کسی نیس حال خوب کن باشه
-
Doyle خود زنی میکنید
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
باهوشتر شدی