بعد کنکور برنامتون چیه؟؟؟
-
SEPEHR ALIZADEH ولی الان تاپیک مشاعره بودم پیامتون اومده بود و مثبت دادم
-
SEPEHR ALIZADEH وللش نمیشه، خیلی ممنون از شما
SEPEHR ALIZADEH کاری نکردم ولی اگه خل نمیشه حتما ب مدیر پیام بدین
-
SEPEHR ALIZADEH کاری نکردم ولی اگه خل نمیشه حتما ب مدیر پیام بدین
Doyle چجوری میشه؟ من زیاد فروم آلا نیومدم
-
Doyle چجوری میشه؟ من زیاد فروم آلا نیومدم
SEPEHR ALIZADEH اکانتشونو بزنید بعد برید پی وی ب ایشون پیام بدین
-
SEPEHR ALIZADEH اکانتشونو بزنید بعد برید پی وی ب ایشون پیام بدین
-
SEPEHR ALIZADEH @M-an این اکانتشونه
-
SEPEHR ALIZADEH @M-an این اکانتشونه
Doyle حل شد دمت گرم
-
Doyle حل شد دمت گرم
SEPEHR ALIZADEH خواهش میکنم موفق باشی
-
SEPEHR ALIZADEH خواهش میکنم موفق باشی
Doyle پاینده باشی
-
SEPEHR ALIZADEH تهران اوج سرگرمیش ...
نداره هیچی ولش کنSEPEHR ALIZADEH داداش تو تهرانم میشه رفت کوهسار و فيروزکوه و ورامین و داوود و کن و اشتهارد و سولقون و رودهن واس شکار و تیراندازی ... کلی هم باشگاه تیر اندازی داریم .... اطراف کن اون طرفای منطقه ازاد شکار هم حتی سلاح گرم هم میتونی کار کنی (البته با مجوز)
-
SEPEHR ALIZADEH داداش تو تهرانم میشه رفت کوهسار و فيروزکوه و ورامین و داوود و کن و اشتهارد و سولقون و رودهن واس شکار و تیراندازی ... کلی هم باشگاه تیر اندازی داریم .... اطراف کن اون طرفای منطقه ازاد شکار هم حتی سلاح گرم هم میتونی کار کنی (البته با مجوز)
mrma بله ولی کی میره این همه راهو
-
@nafas-m اخ جون خواب
هر تاپیکی میرم درمورد خوابه -
سلام دوستان ... برای بعد کنکور (صرفا فردای کنکور) برنامتون چیه تا ابان اگه میدونین که قبول میشین؟؟؟
سراغ کسب درامدی چیزی میرین؟؟mrma
میشینم یه مهارت یاد میگیرم
مثلا یادگیری زبان انگلیسی که تو دانشگاه هم مخصوصا همراهمه و چه بهتر کلا زبان دوممون رو تقویت کنیم -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
من که1400 کنکور دارم ولی اگه تا اون موقع زنده بمونم انگلیسی و روسی رو ادامه میدم یه ساز یاد میگیرم گواهینامه میگیرم 7یا 8 تا سریالو با هم شرو کردم همشون در حد یکی دو فصل نگا کردم که بعد کنکور باید همشو تموم کنم و یه لیست از فیلما هم دارم.و معامله ارزای دیجیتالمم دو باره شرو میکنم.از همه مهم تر سه ماهه سالن نرفتم خیلی سخت گذشت روز بعد کنکور اگه حالی باشه ی فوتسالم میرم