تعویق کنکور سراسری
-
به عقیده من، تعویق کنکور یک بهانه است.
اگر قرار باشه عقب بیفته خب ۶ ماه عقب بیفته نه یک ماه یک ماه .
کم کمش من دانش اموز دو هفته استراحت مطلق میکنم بعد مجدد میرم سر درس و مشقمبه سان خورشید دقیقا
-
به سان خورشید کرونا شوخی نیست این که بری سر جلسه و هر لحظه استرس شو داشته باشی تمرکزتو بهم میزنه
سلامتی مهم تر
ولی من به شخصه خسته شدم ازاین بلا تکلیفی
هر روز که پامیشی یه حرف جدید زدن
به نظرم خودتون درگیرش نکیند اگه بخواد عقب بیفته به حرف من وشما نیست
من 2هفته روبا استرس اینکه چی میشه کاش عقب نیفته از دست دادمasma kiani منم ازجونم سیرنشدم قطعاکرونابرای همه عذاب اوروخطرناکه امااین بلاتکلیفی وفشارعصبی کنکورخطرش کمترازکرونانیست.بلکه این فشارروانی واسترس ازایمنیمون هم کم میکنه که بدترهست برای کرونا
-
دوستانی که میگن کنکور عقب بیفته استرس سلامتی داریم
اولا که این بیماری حداقل تا دو سال دیگه با ما خواهد بود تازه اگر مردم رعایت کنن که تو ایران رعایت نمیشه پس دوستان شما ها یا الان باید کنکور بدید یا دو سال دیگه
من هم از جونم سیر نشدم ولی تا دوسال دیگه این موضوع هست
.
ثانیا یه خواهش دارم اونم اینکه تو این تاپیک فقط دوستانی که کنکوری سال 99 هستند نظر بدن کنکوری های 1400 تو سال خودشون نظراتشون رو اعلام کنند
ممنون -
asma kiani منم ازجونم سیرنشدم قطعاکرونابرای همه عذاب اوروخطرناکه امااین بلاتکلیفی وفشارعصبی کنکورخطرش کمترازکرونانیست.بلکه این فشارروانی واسترس ازایمنیمون هم کم میکنه که بدترهست برای کرونا
Dan wolf الان شرایط براهمه سخته مخصوصا کسایی که خیلی خوندن چون اونا قرار بوده الان تموم کرده باشنو مطلبی ندارن که بخونن پس درس خوندن براشون سخت تره
من کلا دیگه بی حسم نسبت به هر گونه خبر جدید -
اولا که این بیماری حداقل تا دو سال دیگه با ما خواهد بود تازه اگر مردم رعایت کنن که تو ایران رعایت نمیشه پس دوستان شما ها یا الان باید کنکور بدید یا دو سال دیگه
.
ثانیا یه خواهش دارم اونم اینکه تو این تاپیک فقط دوستانی که کنکوری سال 99 هستند نظر بدن کنکوری های 1400 تو سال خودشون نظراتشون رو اعلام کنند
ممنون -
دوستان فقط دارین یه بحث بی نتیجه انجام میدین ... تمومش کنین! اگه خیلی ادعاتون میشه، چرا سر درس و مشقتون نیستین؟
این تاپیک قفل بشه، روان همه آزاد تره ...
romisa رومیسا جون زحمتش رو میکشین؟ -
@Sh-E دوست عزیزاین حرفاروزدیم که یه عده الکی نرن توی سایت برای تعویق کنکورتعدادروببرن بالا
Dan wolf hاولا کسی که میره رای میده نظر خودشو میده نظر شخصیه خودشو رسونده وهیچ کس نمیتونه تو نظر دیگران دخالت کنه دوما تعویق کنکور دست مسولینی هست که به نظر هیچ کدوم از این بچه ها توجه نمیکنن و این افرادی که این کمپینا رو میزنن هیچ فایده اییی نداره /الان برای زبان امتحان نهایی کمپین اعتراض زدن و گفتن 4 نمره به همه اضافه میکنن مگه کردن! این کمپین مثل همون بی فایده است /این کمپینا رو یه عده ادم بیکار برای تفریح میزنن:/
-
-
دوستان فقط دارین یه بحث بی نتیجه انجام میدین ... تمومش کنین! اگه خیلی ادعاتون میشه، چرا سر درس و مشقتون نیستین؟
romisa رومیسا جون زحمتش رو میکشین؟@Sh-E در تعویق کنکور سراسری گفته است:
romisa رومیسا جون زحمتش رو میکشین؟aida saadati در تعویق کنکور سراسری گفته است:
Dan wolf hاولا کسی که میره رای میده نظر خودشو میده نظر شخصیه خودشو رسونده وهیچ کس نمیتونه تو نظر دیگران دخالت کنه دوما تعویق کنکور دست مسولینی هست که به نظر هیچ کدوم از این بچه ها توجه نمیکنن و این افرادی که این کمپینا رو میزنن هیچ فایده اییی نداره /الان برای زبان امتحان نهایی کمپین اعتراض زدن و گفتن 4 نمره به همه اضافه میکنن مگه کردن! این کمپین مثل همون بی فایده است /این کمپینا رو یه عده ادم بیکار برای تفریح میزنن:/
احسنت به جفتتون
پس میشه مثل دوستمون (اسما خانوم ) به این نتیجه رسید که این تاپیک باید قفل بشه چون هیچ تاثیری نداره
ناظم -
به سان خورشید کرونا شوخی نیست این که بری سر جلسه و هر لحظه استرس شو داشته باشی تمرکزتو بهم میزنه
سلامتی مهم تر
من 2هفته روبا استرس اینکه چی میشه کاش عقب نیفته از دست دادمasma kiani در تعویق کنکور سراسری گفته است:
سلامتی مهم تر
من 2هفته روبا استرس اینکه چی میشه کاش عقب نیفته از دست دادمبابا من کی گفتم کرونا شوخیه
پدر شوهر خاله خود من کرونا گرفت.
نرفت بیمارستان یک ماه تو خونه موند خوب شد.
مادر همین اقایی که دارم میگم اونم ۸۰ سالشه کرونا گرفت اونم نرفت بیمارستان جفت شون خوب شدن.
البته اینو بگم این بیماری میتونه وخیم باشه یا خفیف.
اما بیشتر کسایی که مردن، به نقل از یه اقایی میگم که توی قم بودن و پدر زن و مادر زن شون گرفتن، حرف جالبی میزد میگفت اکثر کسایی که مردن، یا به خاطر سکته بوده از شدت ترس یا بوی الکل یا داروی اشتباهی.
حق میدم باور نکنید.
پدر خود من چند وقت بود بوی الکل چنان ریه اش رو داغون کرده بود نمیتونست درست نفس بکشه شبا به خر خر میفتاد.
فکر نکنید با این مورد مواجه نداریم خطر هم از سر ما و چند تا از فامیلمون گذشت. میدونیم که این ماجرا چقدر وخیمه -
asma kiani منم ازجونم سیرنشدم قطعاکرونابرای همه عذاب اوروخطرناکه امااین بلاتکلیفی وفشارعصبی کنکورخطرش کمترازکرونانیست.بلکه این فشارروانی واسترس ازایمنیمون هم کم میکنه که بدترهست برای کرونا
Dan wolf داداش من حرص نخور شنیدی ضرب المثله رو که میگه سرت به سنگ نخورده شبت درازه؟
اره همون منظورمه.
بی خیال شو خون خود رو کثیف نکن اصلا اشتباهه در این موارد ادم حتی یه اپسیلون نظر بده -
.
ممنونMMAA در تعویق کنکور سراسری گفته است:
.
ممنون