-
sata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تا کجا ادامه بدم امتحان
نگاه مادر و پدرم
خواهرو برادرم
اقوام
معلم هام
مدیر معاون
تاکجا باید
پیش بره
این بی آبروییاووووووووووووووووه اینا که فقط واس تو نیس
فک نکن اان اوضاع ما گل و بلبل تر از توعااطفه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تا کجا ادامه بدم امتحان
نگاه مادر و پدرم
خواهرو برادرم
اقوام
معلم هام
مدیر معاون
تاکجا باید
پیش بره
این بی آبروییاووووووووووووووووه اینا که فقط واس تو نیس
فک نکن اان اوضاع ما گل و بلبل تر از توراس میگه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad0140 الان بايد خوشحال باشم يا ناراحت؟
-
Mahsa Ss باید ذوق مرگ بشی ..اصلا میدونی دکتر فرهنگ کیه؟
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
javad0140 الان بايد خوشحال باشم يا ناراحت؟
خنثی بودن بهتره
-
کسایی ک تلگرام دارن حتما اینو ببینن
https://t.me/CoolCast/225 -
The most powerful motivational speeches I’ve ever heard in my life came from people who told me I couldn’t do something… You know why? Because when they told me I couldn’t do it, I was bounded and DETERMINED to show them I could! Tell me I can’t do it! I will prove you wrong, I will show you!” I WILL PROVE YOU because I believe in me
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarmin313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
The most powerful motivational speeches I’ve ever heard in my life came from people who told me I couldn’t do something… You know why? Because when they told me I couldn’t do it, I was bounded and DETERMINED to show them I could! Tell me I can’t do it! I will prove you wrong, I will show you!” I WILL PROVE YOU because I believe in me
بعضي ها اينطوري نيستن:( يه سريا لج ميكنن و به موفقيت ميرسن يه سرياا نياز به تشويق دارن تا خودشونو باور كنن
-
armin313 عالی عالی عالی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad0140 فك كنم
نميدونم
در حال حاضر ميدونم كه مغزم ارور داده
من ديگه كتابخونه نميرممممممممممممممممممممممممممممم -
javad0140 فك كنم
نميدونم
در حال حاضر ميدونم كه مغزم ارور داده
من ديگه كتابخونه نميرمممممممممممممممممممممممممممممMahsa Ss شانس اوردم تجربی نیستم
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad0140 من همينطور!
-
Mahsa Ss رشته ات چیه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad0140 رياضي استم!:)
-
Mahsa Ss سلامتی همه ریاضیا
142 هزار نفریم
-
Mahsa Ss وای خدایا باورم نمیشه امروز به 21 ینفر پیام دادم هر 21 نفر تجربی بودن اصلا ناامید شدم..... فکر میکردم خودم فقط رشته ام ریاضیه اینجا
-
جدیدا ریاضیا همه جا رو گرفتن
قبلنا همشون تجربی بودن -
athena قشنگ کیف میکنیدا
-
پرچم ریاضیا بالاست
-
Mahsa Ss وای خدایا باورم نمیشه امروز به 21 ینفر پیام دادم هر 21 نفر تجربی بودن اصلا ناامید شدم..... فکر میکردم خودم فقط رشته ام ریاضیه اینجا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavad0140 الان احساس ناباوري در تو موج ميزند عايا؟