__تولد دختر توت فرنگی__
-
melikaaa تولدتون مبارکا باشه
به هرچی میخوای برسین وحال دلتون خوب :) -
اخاااااااا من بااااید بعدن تبریک بگم.... نتم داغونه چیزی لود نمیشه 😱😭
جیگره خوشگله خوش استایله تو دل بروعه خوش خنده ی جذابه منحرفه مودبه دوست داشتی.... ای عضو گروه....مملکت 🤣🤣🤣
عخشمممممممم تولدت مبارکااااااااااا.... ایشالا عکس تولد صدو بیس سالگیتو کنار نوهات و نتیجه هاتو همسر گرام ببینیم 😁😁🤭🤭🥂
ولی فک کنم ازون پیرزنایی میشی ک با پیرهن ماکسی قرمزو موهای بلوند میگن من هنو پیر نشدم ( ی عشوه میادو گیلاسشو میبره سمت لبش 😂😂😂👊✌️✌️)
کلن تولدت هپی مپی و اجی مجی لاترجی با کلی ارزوهای قشنگ با طعم توت فرنگی🍓🍓🍓🍓🥂🥂 -
جیگره خوشگله خوش استایله تو دل بروعه خوش خنده ی جذابه منحرفه مودبه دوست داشتی.... ای عضو گروه....مملکت 🤣🤣🤣
عخشمممممممم تولدت مبارکااااااااااا.... ایشالا عکس تولد صدو بیس سالگیتو کنار نوهات و نتیجه هاتو همسر گرام ببینیم 😁😁🤭🤭🥂
ولی فک کنم ازون پیرزنایی میشی ک با پیرهن ماکسی قرمزو موهای بلوند میگن من هنو پیر نشدم ( ی عشوه میادو گیلاسشو میبره سمت لبش 😂😂😂👊✌️✌️)
کلن تولدت هپی مپی و اجی مجی لاترجی با کلی ارزوهای قشنگ با طعم توت فرنگی🍓🍓🍓🍓🥂🥂 -
هرچی آرزوی خوبه، مالِ تو :):heart_suit:
%(#e100ff)[تـولـدت مـبـارکـ] melikaaa -
@دختر-بهار
بهههه تولدددِ دوستِ دوستامهه:grinning_squinting_face:
تولدت مبااارکک:birthday_cake:
ایشالله به هرچی که میخوای برسی و تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی:heart_suit:
Zaraa در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
@دختر-بهار
بهههه تولدددِ دوستِ دوستامهه:grinning_squinting_face:
تولدت مبااارکک:birthday_cake:
ایشالله به هرچی که میخوای برسی و تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی:heart_suit:
مرسییی قشنگم خیلییی ممنون توهم همینطور🍓😍
-
melikaaa تولدتون مبارک خانوم خاستگار:face_with_tears_of_joy: (به خاطر حرف اون روزتون گفتم اگر ناراحت شدین شرمنده :) )
انشالله به هر چی میخواین برسین و پله های ترقی رو یکی یکی بالا برین و ارزوهاتون بشه خاسته هاتون :red_heart:@nafas-m در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
melikaaa تولدتون مبارک خانوم خاستگار:face_with_tears_of_joy: (به خاطر حرف اون روزتون گفتم اگر ناراحت شدین شرمنده :) )
انشالله به هر چی میخواین برسین و پله های ترقی رو یکی یکی بالا برین و ارزوهاتون بشه خاسته هاتون :red_heart:😂😂😂
بس که نازی خاستگارت شدم دیگ😂😍
بوس رو لپت مرسی خوشگلم🍓🥰😘 -
تولدت مبارک دایی😁😐😐😐😐😐🌺
amir ahmadi در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
تولدت مبارک دایی😁😐😐😐😐😐🌺
برو بات قهرم😐😐😐😐🤦🏾♀️
ولی مرسی حالا که گفدی😐🍓🤦🏾♀️ -
به هرچی میخوای برسین وحال دلتون خوب :)Bad Fighter در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
به هرچی میخوای برسین وحال دلتون خوب :)خیلی مرسییییی🍓
همچنین عزیزم🦋 -
کلن تولدت هپی مپی و اجی مجی لاترجی با کلی ارزوهای قشنگ با طعم توت فرنگی🍓🍓🍓🍓🥂🥂Abnormal در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
کلن تولدت هپی مپی و اجی مجی لاترجی با کلی ارزوهای قشنگ با طعم توت فرنگی🍓🍓🍓🍓🥂🥂فدات شم عزیزممم😘😘🍓
خرس مهربون مایی شما😂😘🤦🏾♀️
بخورمت خوشگلم مرسی😘🦋 -
هرچی آرزوی خوبه، مالِ تو :):heart_suit:
%(#e100ff)[تـولـدت مـبـارکـ] melikaaa -
amir ahmadi در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
تولدت مبارک دایی😁😐😐😐😐😐🌺
برو بات قهرم😐😐😐😐🤦🏾♀️
ولی مرسی حالا که گفدی😐🍓🤦🏾♀️melikaaa یا موسی
من ۵روز نبودم با کی جنگ کردی که قهر کنی🤣