بچه های کنکور تجربی99
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazi.salehi on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
nazi.salehi رو عکس ریپلی زدم
با دامن گل گلی نشستهاونو فک کنم از وسط پایتختی آوردنش
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazi.salehi on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazi.salehi رو عکس ریپلی زدم
با دامن گل گلی نشسته -
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to 81Sobhan on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
zeinabmaghsoudi @Kosar-Kelyabi
دریا دریایی reyhanehbayat
با این تیپ برید سر جلسه -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi یافتمش ای یافتمش
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi من اگه برم دمپایی صندل بخرم شلوار ورزش یا ی تیشرت اگه نه برا عروسی تیپ میزنم
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi این قبلا دیده بود
ورژن دخترونش هم هست -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi
من با بابام بازی استقلال رو نگاه کنم اگه اشتباه کنن بیشتر از من فحش میده البته +18 نیستن -
@haniehno در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi دقیقا همشم سوال میپرسن یه لحضه میخوای آب دهنتو قورت بدی جواب بدی میگن تو چطور رفتی آیلتس
خدا این خوشیا رو از ما نگیره
-
zeinabmaghsoudireplied to به سان خورشید on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
این چیه خدا وکیلی من این ریختی تو رخته خوابم هم نمیرم
تیپ ورزشی بیارید اقا اینا بی کلاسن من class م بالاس
خدا وکیلی ادم با زیر پوش بره بهتر از شلوار چهار خونه اسمگه قرار نبود تیپ سر لته ای بزنی الان شده اسپرت؟
-
zeinabmaghsoudireplied to دریا دریایی on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو با اون دامن شلواریت برو منم با این شلوار چارخونه ایه
اتفاقا یه مانتو آبی هم دارم قشنگ ست میشن با همنظر خوبیه
دارین میرین سر جلسه از خودتون عکس بگیرین حتما بعد ظهر بیاین به اشتراک بزارین یکم دور هم بخندیم
به سان خورشید
81Sobhan
nazi.salehi
دریا دریایی -
Moon1 خیرین کوچک دریا دلreplied to به سان خورشید on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید چرا خیلی راحته که
-
@haniehno در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi دقیقا همشم سوال میپرسن یه لحضه میخوای آب دهنتو قورت بدی جواب بدی میگن تو چطور رفتی آیلتس
#شاخ_اینستا
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to zeinabmaghsoudi on ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این چیه خدا وکیلی من این ریختی تو رخته خوابم هم نمیرم
تیپ ورزشی بیارید اقا اینا بی کلاسن من class م بالاس
خدا وکیلی ادم با زیر پوش بره بهتر از شلوار چهار خونه اس -
گویا امروز خبری از تحلیل نیست
خوب پس بریم سر درس و مشق مون
خداحافظ -
@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دریا دریایی چقد خوب میشه مانتو تا نوک انگشتا باشه دراز دراز
-
دریا دریایی چقد خوب میشه مانتو تا نوک انگشتا باشه دراز دراز