-
این پست پاک شده!
-
دریا دریایی آره موافقم
-
این پست پاک شده!
-
دریا دریایی من خودمم دوس داشتم ۳۱ام برگزار شه چون هی مطالب فراموش میشن هی ادم مجبوره بیشتر بخونه
ولی پای جون وسطه
خیلیا تو خونشون مریض خاص دارن فک کنین یک نفر فقط یک نفر بره و ناقل بشه و اون مریضی رو به اعضای خونشون منتقل کنه اتفاقی واسه اونا بیفته...درسته که خیلیا نخوندن و برای فرار از کنکور خوشحال شدن
ولی من خودم با اینکه خیلی تلاش کردم حتی اگر بگن کنکور بره اسفند ماه ولی جون کسی دیگه در خطر نیست راضیم
بالی ۱۰۰تا از بچه های دکترا تا همین یه هفته پیش که خوده شبکه خبر گفت کرونا گرفتن -
nima H
اگه راس میگی بگو : سه دزد بز دزد رفتن بز دزدي، يه دزد بز دوبز دزديد،دودزد يه بز دزديدن،يه دزد بز به دو دزد بز دزد گفت:من كه يه دزد بزم دو بز دزديدم اونوقت دودزد بز دزد يه بز دزديدين؟ -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی من خودمم دوس داشتم ۳۱ام برگزار شه چون هی مطالب فراموش میشن هی ادم مجبوره بیشتر بخونه
ولی پای جون وسطه
خیلیا تو خونشون مریض خاص دارن فک کنین یک نفر فقط یک نفر بره و ناقل بشه و اون مریضی رو به اعضای خونشون منتقل کنه اتفاقی واسه اونا بیفته...درسته که خیلیا نخوندن و برای فرار از کنکور خوشحال شدن
ولی من خودم با اینکه خیلی تلاش کردم حتی اگر بگن کنکور بره اسفند ماه ولی جون کسی دیگه در خطر نیست راضیم
بالی ۱۰۰تا از بچه های دکترا تا همین یه هفته پیش که خوده شبکه خبر گفت کرونا گرفتنتعویق نه لغو!
-
دریا دریایی حرفی از لغو نیس ک
هس؟؟ -
M.ba78 آیم گود بوی
-
Amin-Mehraji در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
nima H
اگه راس میگی بگو : سه دزد بز دزد رفتن بز دزدي، يه دزد بز دوبز دزديد،دودزد يه بز دزديدن،يه دزد بز به دو دزد بز دزد گفت:من كه يه دزد بزم دو بز دزديدم اونوقت دودزد بز دزد يه بز دزديدين؟صلوات
-
یهویی یاد روزی افتادم که برای اولین بار تراز ۶۴۰۰ آورده بودم و از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم :)
-
پروانه امشب پر نزن اندر حریم یار من
ترسم صدای پر پرت بیدار کند دلدار من
-
-
moein سلام مهندس خوبی؟
میبینی کنکوره چطور از دستمون فرار میکنه -
nima H دانش آموزان آلاء اخراج شدهreplied to Amin-Mehraji on ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin-Mehraji
این خوبه والا :|
چالش بچگی ما این بود: یه کپسولی دم کپسولی کپسولَ کپسول وابیه. هر کس کپسولش دم کپسولی بِی کپسولی کپسولَ کپسول وابیه، کپسولشه بیاره تا بِی کپسولی که دم کپسولی کپسولَ کپسول وابیه، کپسولَ کپسولش کنیم -
دوستانی که از تعویق ناراحتید ، اینجانب عمده ی درس هامو آخرای اسفند بسته بودم. عید هم کل پایه رو دور کردم و بستم. اگه کسی قرار باشه از تعویق ضرر ببینه من جزء اولین ها هستم ؛ ولی حضرات! پای جون در میونه ؛ می فهمید؟ جون! جون!
-
nima H دانش آموزان آلاء اخراج شدهreplied to nima H on ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط nima H انجام شده
nima H
آقا ما سرمون سفید شد تو این چیزا :|
حس میکنم سبک خاص خودمو ابداع کردم -
nima H بابا تو از منم روانی تری
-
MAHSAA26 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی حرفی از لغو نیس ک
هس؟؟نه من میگم لغو شه کلا تعویق خوب نیست
امشب حال دل خیلی ها خرابه
دیگه خیلی ها بریدن
تعویق اصلا خوب نیست .....
مثل سمیه که ذره ذره جونت رو میگیره -
دریا دریایی نه بعیده اصن کسی دربارش حرف نزده با اینکه هند و انگلیس و ترکیه و اگه اشتباه نکنم فرانسه لغوش کردن
ولی اینجا نه احتمالا یا بعده اربعین یا ۲۸ شهریور این طرفا برگزار شه -
Amin-Mehraji درود خدا بر جوانمردی تو
ایشالا روال دستت باشه کنکور دایی
397829/846714