تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما)
-
nima H دانش آموزان آلاء اخراج شدهنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط nima H انجام شده
سلام دوستان
وقتتون بخیراین پست رو توی تاپیک هر چی تو دلته... گذاشتم. گفتم شاید پست های جدید بیاد و نبینیدش، تاپیک زدم واسش
با توجه به اینکه امتحانات نهایی شهریور هم کم کم داره شروع میشه یه موضوع رو خواستم یادآوری کنم و نظر خودمو بگم
۱. امتحانات نهایی شهریور از ۲۲ مرداد ۹۹ (قبل از کنکور!) شروع میشه و تا ۱۳ شهریور ۹۹ ادامه داره. اولین سالی هست تو تاریخ که کنکور وسط امتحانات نهایی برگزار میشه. حالا چرا؟ ادامه حرفامو بخونید
۲. نکته قابل توجه دیگه اینکه ببینید هر درس در چه روزی هست (برای تجربی رو مثال میزنم)؛
دینی: چهارشنبه ۵/۲۲
عربی: پنجشنبه ۵/۲۳
فیزیک: شنبه ۵/۲۵
علوم اجتماعی: یکشنبه ۵/۲۶
سلامت و بهداشت: دوشنبه ۵/۲۷
کنکور: جمعه ۵/۳۱
عه؟! چرا اینطوری شد؟! چرا سلامت و بهداشت و هویت اجتماعی رو دقیقا گذاشتن به عنوان امتحانات قبل از کنکور؟! چون سال قبل خیلی از کنکوری ها این دو درس رو انداختن که بعدا امتحان بدن (مِن جمله خودم)؛ حالا شهریور ماه امتحان بدن، دی ماه، سال بعدش یا...
تو کنکور هم که نمیاومد، میگفتیم بابا بی خیالش. بعد از کنکور وقت خالی هست امتحانش میدیم ولی معمولا بقیه درس ها رو امتحان میدادیم چون تو کنکور هم می اومد و خونده بودیمش
اومدن واسه کسایی که امتحانات رو انداختن شهریور (به خصوص کسایی که این دو درس رو گذاشتن شهریور)، تاریخ امتحان علوم اجتماعی و سلامت و بهداشت رو گذاشتن ۲۶ و ۲۷ مرداد. چرا؟ چون دیدن بهتره زودتر همین دو درسو هم که خیلیا انداختن شهریور -که به خیال باطل! بعد از کنکورشون امتحان بدن، غافل از تعویق کنکور- امتحان گرفته بشه بره و قال قضیه کنکوری های امسال و فارغ التحصیلیشون کنده بشه دیگه. مرسی، اَه! و زرنگی کردن جوری چیدن که تا ۱۳ ام شهریور تموم بشه. چرا این روز؟ چون مدارس قراره از اواسط شهریور (احتمالا همون ۱۵ ام) باز بشه و نمیخوان یه سر دغدغه امتحان نهایی سال قبل باشه و یه سر ورودی های جدید. ضمنا این پیوستگی و عدم وجود تعطیلات، تا حدی مانع از مسافرت ها (لااقل برای کادر آموزش و پرورش!) میشه و از شیوع کرونا میشه بیشتز جلوگیری کردلب کلام، به نظر من دولت داره هر کاری میکنه کنکوری های امسالو رد کنه برن! دلایلمو هم گفتم ولی خب اینا فقط نظر منه. درست یا غلطش رو خدا میدونه
حالا خواستم به چی برسم؟ به اینکه با این شواهد، دولت اصلا خوشش نمیاد کنکور تعویق بیفته و عملا هم داره مخالفتشو نشون میده (از جنگ و جدل های بین وزارت بهداشت، دانش آموزان، سازمان سنجش و سایر نهاد های دولتی که همه خبر داریم!). فعلا هم که زور دست دولته، نه دست شما دانش آموز عزیز! کسی خاطر خواه شخص شما نیست که. بدانید و آگاه باشید که سال قبل هم همین آش و همین کاسه بود سر اینکه نظام قدیم ها اعتراض کردن که چرا با اینکه مباحث ما سنگین تر از نظام جدیده، مباحثی رو حذف نمیکنن از کنکور و زلزله اومده تعویق بزارن و... . تازه اون زمان کمپینی که تشکیل شد خیلی بزرگتر بود و قدرت بیشتری هم داشت و همکاری نهاد های دولتی هم بیشتر بود. میدونید چی شد نتیجش؟ اینکه آخرِ سر، تو کارنامه کنکور بچه های نظام قدیم نیم درصد به هر درس اضافه کردن و گفتن برید خوش باشید! مثلا طرف از ۵۰ میشد ۵۰ و نیم!
اگه کنکور تعویق نیفته، کسایی سود میکنن که برنامشون رو واسه همون ۳۱ مرداد چیده بودن. فکر نمیکنید ریسک بزرگیه برنامتون رو جوری بچینید که به ۳۱ مرداد نخوره؟! خدایی چی تو نظام آموزشیمون سر جاشه؟ خودتون رو بدبخت نکنید. شما واسه همون ۳۱ مرداد درس بخونید. اگه تعویق افتاد که بازم وقت هست بیشتر بخونید و اگه هم تعویق نیفتاد ضرری نمیکنید
ضرر واقعی رو کسی میکنه که روی یکی از مهم ترین آزمون های زندگیش ریسک میکنه و به این حساب درس میخونه که کنکور بازم تعویق بیفته و همه دلسوز اونن!
بعید نیست اگه کرونا تاثیر مستقیم داشته باشه روی کنکور سال های ۹۹ به بعد. کنکوری هایی که از سال آینده شرکت میکنید، یادتون باشه شما هم حساب رو روی تعویق کنکورتون نزارید. نگید چون اینور تعویق افتاده، واسه ما هم تعویق میفته! تو ایران هیچ چیز قابل پیش بینی نیست؛ شاید بیفته، شاید نیفته. شما جوری برنامه بچینید که انگار کنکورتون همون اواسط تیر برگزار میشهموفق باشید
-
Mohammad 2 نه خب خدا نکنه این چه حرفیه
مام هرچی ضربه بخوریم قوی تر میشیم (گول بزنیم خودمونو)
بازم مثه دیشب میگم با اینک هیچ حرفی قانعم نمیکنه ولی خب هرچیزی یه حکمتی داره
دیشب بابام عصبانی شد سر تعویق
یه صبر اومد
دیگ ساکت شد
بگم از ناراحتی شبو خوابش نبرده بود
طفلک چند وقته منتظره من کنکورم تموم شه بره مادرشو ببینه
یکم پیش گف دیدی حکمتی داشت اون صبره
توام بسپار به خودش
بزرگتر از اون سراغ نداریم که -
Mohammad 2 دوازدهمreplied to nazi.salehi on ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط Mohammad 2 انجام شده
nazi.salehi بمیرم واقعا برای تک تک 99 ایا میشه مُرد، من هر شب واسه تون دعا میکنم که خدا بهتون صبر بده و بمونید و ببینید حاصل نتایج تون
خدا به همه مون رحم کنه
هشتگ کارما ایز ریل -
Mohammad 2 در تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما) گفته است:
nazi.salehi بمیرن ایشالا
نمیدونم واقعا چی بگم دیگه روحیه دادن واقعا سخت شده
روحانی جون هم که کلا مشکل گشاست دیگه نمیدونی هنوز؟
و واقعا چرا دکتر(!) نمکی خبر تعویق رو داد تا امشب تکذیبش کنه دقیقا؟!
میگم تنها حالت موجود اینه که اینا از سادیسم دادن سراسریا لذت میبرن هیچ توضیح دیگه ای نداره ://منک سپردمشون ب خدا
هرچه بادا باد
کاری از دستمون برنمیاد
جز آه -
nazi.salehi بمیرن ایشالا
نمیدونم واقعا چی بگم دیگه روحیه دادن واقعا سخت شده
روحانی جون هم که کلا مشکل گشاست دیگه نمیدونی هنوز؟
و واقعا چرا دکتر(!) نمکی خبر تعویق رو داد تا امشب تکذیبش کنه دقیقا؟!
میگم تنها حالت موجود اینه که اینا از سادیسم دادن سراسریا لذت میبرن هیچ توضیح دیگه ای نداره :// -
اخه یکی نیس بگه ب توافق نرسیدین چرا اعلام میکنین اخه
-
Mohammad 2 روحانی با وزیر لج کرده سر ما خالی میکنه
فقط امضای اون مونده بود -
Mohammad 2 در تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما) گفته است:
Chekav Chekav حرفت درسته منم امیدوارم حداقل بچه های 99 بتونن نتایجشون رو ببینن!!
به هر صورت امروز خیلیا درس نخوندن امیدوارم از فردا شروع کنن دوباره، چه کنیم واقعا، اینا نمیدونم چرا اینقدر سادیسم دادن بچه های سراسری رو دوست دارنمن دیشب بعد از مدتها ی خواب راحت داشتم
امروزم کوفتم شد :| -
Chekav Chekav حرفت درسته منم امیدوارم حداقل بچه های 99 بتونن نتایجشون رو ببینن!!
به هر صورت امروز خیلیا درس نخوندن امیدوارم از فردا شروع کنن دوباره، چه کنیم واقعا، اینا نمیدونم چرا اینقدر سادیسم دادن بچه های سراسری رو دوست دارن -
Mohammad 2 میدونم میدونم میدونم ولی وقتی کاری از دستشون بر نمیاد فکر کردن بهش بیخودی باعث میشه استرس بگیرن
پس ما چرا با حرفا و خبرای کنکور باعث این استرس بشیم؟ هر چی شد شد بزا بخونن -
Mohammad 2 دوازدهمreplied to Chekav Chekav on ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط Mohammad 2 انجام شده
Chekav Chekav استرس رو یکی دیگه داره میده یعنی خدایی کنکوری ای هست که الان استرس نداشته باشه؟
فقط میتونم بگم خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه حق هیچ انسانی نیست این همه استرس و فشار روانی (مخصوصا تو این سن) -
Mohammad 2 استرس ندین بهشون
تهش یه چیزی میشه دیگه -
سعید نمکی وزیر بهداشت به سعید نمکی رئیس ستاد کرونا پیشنهاد داده که کنکور رو یه ماه عقب بندازیم تا پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنیم بعد سعید نمکی رئیس ستاد کرونا پیشنهاد رو رد کرده و گفته تو همون زمان سابق برگزار بشه.
من 1400 با این همه خبر متناقض دیوونه شدم خدا به شما 99ایا صبر بده
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @دوازدهم -
saba zarei تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط saba zarei انجام شده
وقتی قدرت تصمیم گیری نباشه همینه
قربانیش ماییم فقط -
-
81Sobhan یعنی
-
خدالعنتشون کنه
-
کنکور سر جاشه
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to 81Sobhan on ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan فقط ی نصفه روز از دست دادیم جبران این خیلی سخته
-
nima H اره دکتر نداریم
پست 17 از 124