تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما)
-
@nazi-salehi اره هر دو رو دیدم
ولی ایشون تو برنامه دوم هم تاثیرشو تو درمان کرونا تایید نکردن ( من خودم به شخصه آدم مذهبی نیستم ولی داروی امام کاظم رو قبول دارم حالا نمیدونم تا چه حد به امام کاظم این ربط داره ولی چند سال پیش ی سرماخوردگی شدید گرفتم که چند روز خیلی حالم بد بود ولی سه روز که مصرف کردم حالم خیلی بهتر شد )81Sobhan در تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما) گفته است:
ولی ایشون تو برنامه دوم هم تاثیرشو تو درمان کرونا تایید نکردن ( من خودم به شخصه آدم مذهبی نیستم ولی داروی امام کاظم رو قبول دارم حالا نمیدونم تا چه حد به امام کاظم این ربط داره ولی چند سال پیش ی سرماخوردگی شدید گرفتم که چند روز خیلی حالم بد بود ولی سه روز که مصرف کردم حالم خیلی بهتر شد )بازم اشتباه متوجه شدین
منم نمیگم که درمان کروناست
چندمین باره دارم میگم که درمان کرونا نیست شاید یه درصدی به تقویت سیستم ایمنی کمک کنه
حرف من تخریبشون بود -
81Sobhan در تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما) گفته است:
rose77 بیخیال دیگه خودمون هم بکشیم فایده ندارد
چرا برس به پنجاه باید پیگیر شن
rose77 مافیای کنکور نمیزارن
الکی ذهناتونو مشغول نکنین -
81Sobhan در تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما) گفته است:
ولی ایشون تو برنامه دوم هم تاثیرشو تو درمان کرونا تایید نکردن ( من خودم به شخصه آدم مذهبی نیستم ولی داروی امام کاظم رو قبول دارم حالا نمیدونم تا چه حد به امام کاظم این ربط داره ولی چند سال پیش ی سرماخوردگی شدید گرفتم که چند روز خیلی حالم بد بود ولی سه روز که مصرف کردم حالم خیلی بهتر شد )بازم اشتباه متوجه شدین
منم نمیگم که درمان کروناست
چندمین باره دارم میگم که درمان کرونا نیست شاید یه درصدی به تقویت سیستم ایمنی کمک کنه
حرف من تخریبشون بود@nazi-salehi در تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما) گفته است:
ای بابا بیخیال چه گیری دادید به این طب سنتی
-
یه چیز دیگه
پدر من با اینکع پزشک عمومیه ولی جزء پزشک هایی نیست که مستقیما بالای سر بیمار کرونایی باشه. تو یه درمانگاه کار میکنه فعلا
چند هفته پیش کرونا گرفت و نه خودش و نه ما خبر نداشتیم
نگو مامانم هم از بابام مبتلا شده
من و دو تا خواهر کوچیکم (چهارده و چهار ساله) هم مبتلا شدیم!
تنها چیزی که خیلی بروز داده میشد این بود که مامانم سرفه های زیادی داشت که ما فکر میکردیم حساسیت فصلی هست یا یه سرما خوردگی ساده. خواهر کوچیک ترم هم خیلی سرفه میکرد چند شب و نفس بند میاومد. ما هم که عمرا حدس نمیزدیم کرونا باشه. یه جورایی میگفتیم امکان نداره بچه کوچیک کرونا بگیره و این حرفا!
تا اینکه مامانمو راضی میکنیم سه چهار هفته پیش که بره تست بده و معلوم میشه کرونا داره ولی خود به خود داره خوب میشه. بستریش نکردن و گفتن همون خونه بمونید و مراقبت کنید خوب میشید. خدا رو شکر الان همه خوب شدیم و مشکلی هم نداریم
یکی دیگه از همکلاسی هام هم که باباش کارمند بانک بود همین شد. باباش مامانش رو مبتلا میکنه و ایشون هم از مامانش میگیره و دو تا داداش کوچیک ترش (تقریبا همسن خواهر های خودم) مبتلا میشن. البته اونا وضعشون خوب نبود و یه مدت خانوادگی بستری بودن :|خواستم بگم از کرونا نترسید ولی بترسید!
دلیل نمیشه اگه مبتلا شدید تسلیم بشید
و دلیل هم نمیشه چون الان کرونا ندارید، از ابتلا نترسیدتو این وضع شاید خیلی هامون گرفته باشن و خود به خود خوب شده باشن. بعضی ها هم گرفتن و الان فوت شدن. یه سوالو صادقانه جواب بدین؛ میخواین از کدوم دسته باشید؟! حاضرید ریسک کنید و بگید من بدنم قویه و اگه مبتلا بشم خوب میشم و نیازی به رعایت نیست و این حرفا؟! از کجا معلوم کرونا از شما قوی تر نباشه؟
تو رو خدا مواظب باشید
-
-
کنکور سر جاشه
-
خدالعنتشون کنه
-
81Sobhan یعنی
-
-
وقتی قدرت تصمیم گیری نباشه همینه
قربانیش ماییم فقط -
سعید نمکی وزیر بهداشت به سعید نمکی رئیس ستاد کرونا پیشنهاد داده که کنکور رو یه ماه عقب بندازیم تا پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنیم بعد سعید نمکی رئیس ستاد کرونا پیشنهاد رو رد کرده و گفته تو همون زمان سابق برگزار بشه.
من 1400 با این همه خبر متناقض دیوونه شدم خدا به شما 99ایا صبر بده
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @دوازدهم -
سعید نمکی وزیر بهداشت به سعید نمکی رئیس ستاد کرونا پیشنهاد داده که کنکور رو یه ماه عقب بندازیم تا پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنیم بعد سعید نمکی رئیس ستاد کرونا پیشنهاد رو رد کرده و گفته تو همون زمان سابق برگزار بشه.
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @دوازدهمMohammad 2 استرس ندین بهشون
تهش یه چیزی میشه دیگه -
Mohammad 2 استرس ندین بهشون
تهش یه چیزی میشه دیگهChekav Chekav استرس رو یکی دیگه داره میده یعنی خدایی کنکوری ای هست که الان استرس نداشته باشه؟
فقط میتونم بگم خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه حق هیچ انسانی نیست این همه استرس و فشار روانی (مخصوصا تو این سن) -
Chekav Chekav استرس رو یکی دیگه داره میده یعنی خدایی کنکوری ای هست که الان استرس نداشته باشه؟
فقط میتونم بگم خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه حق هیچ انسانی نیست این همه استرس و فشار روانی (مخصوصا تو این سن)Mohammad 2 میدونم میدونم میدونم ولی وقتی کاری از دستشون بر نمیاد فکر کردن بهش بیخودی باعث میشه استرس بگیرن
پس ما چرا با حرفا و خبرای کنکور باعث این استرس بشیم؟ هر چی شد شد بزا بخونن -
Mohammad 2 میدونم میدونم میدونم ولی وقتی کاری از دستشون بر نمیاد فکر کردن بهش بیخودی باعث میشه استرس بگیرن
پس ما چرا با حرفا و خبرای کنکور باعث این استرس بشیم؟ هر چی شد شد بزا بخوننChekav Chekav حرفت درسته منم امیدوارم حداقل بچه های 99 بتونن نتایجشون رو ببینن!!
به هر صورت امروز خیلیا درس نخوندن امیدوارم از فردا شروع کنن دوباره، چه کنیم واقعا، اینا نمیدونم چرا اینقدر سادیسم دادن بچه های سراسری رو دوست دارن -
Chekav Chekav حرفت درسته منم امیدوارم حداقل بچه های 99 بتونن نتایجشون رو ببینن!!
به هر صورت امروز خیلیا درس نخوندن امیدوارم از فردا شروع کنن دوباره، چه کنیم واقعا، اینا نمیدونم چرا اینقدر سادیسم دادن بچه های سراسری رو دوست دارنMohammad 2 در تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما) گفته است:
Chekav Chekav حرفت درسته منم امیدوارم حداقل بچه های 99 بتونن نتایجشون رو ببینن!!
به هر صورت امروز خیلیا درس نخوندن امیدوارم از فردا شروع کنن دوباره، چه کنیم واقعا، اینا نمیدونم چرا اینقدر سادیسم دادن بچه های سراسری رو دوست دارنمن دیشب بعد از مدتها ی خواب راحت داشتم
امروزم کوفتم شد :| -
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @دوازدهمMohammad 2 روحانی با وزیر لج کرده سر ما خالی میکنه
فقط امضای اون مونده بود -
اخه یکی نیس بگه ب توافق نرسیدین چرا اعلام میکنین اخه
-
Mohammad 2 در تعویق کنکور (کنکوری های ۹۹ و ۹۹ به بعد بخونن حتما) گفته است:
به هر صورت امروز خیلیا درس نخوندن امیدوارم از فردا شروع کنن دوباره، چه کنیم واقعا، اینا نمیدونم چرا اینقدر سادیسم دادن بچه های سراسری رو دوست دارنمن دیشب بعد از مدتها ی خواب راحت داشتم
امروزم کوفتم شد :|@nazi-salehi بمیرن ایشالا
نمیدونم واقعا چی بگم دیگه روحیه دادن واقعا سخت شده
روحانی جون هم که کلا مشکل گشاست دیگه نمیدونی هنوز؟
و واقعا چرا دکتر(!) نمکی خبر تعویق رو داد تا امشب تکذیبش کنه دقیقا؟!
میگم تنها حالت موجود اینه که اینا از سادیسم دادن سراسریا لذت میبرن هیچ توضیح دیگه ای نداره ://