-
@YGN-SH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati
چ اسم باحالی داشته یارو
ابن مشغله
یعنی پدر مشغله
بنده خدا معلوم نی تو زندگی چقد مشغله داشته اسمشو گذاشتن ابن مشغلهابن یعنی پسر
Mo B
حالا نمیشو ضایع نکنی -
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo B
حالا نمیشو ضایع نکنینه دیگه همین کارا رو میکنید سر جلسه ازمون بعد میگید خارج از کتاب بود تو عربی رو میگم
-
توی درس ریاضی کنکور اقای ثابتی فقط 5 تا فیلم از امار و احتمال هست یعنی کل امار و احتمال سه سال توش هست یا ناقصه؟؟؟؟
-
Mo B
حالا نمیشو ضایع نکنینه دیگه همین کارا رو میکنید سر جلسه ازمون بعد میگید خارج از کتاب بود تو عربی رو میگم
Mo B
نه ببین من میدونم ابن میشه پسر فقط خواستم ببینم شما میفهمید من اشتباه گفتم یا نه ک دیدم آفرین فهمیدین -
توی درس ریاضی کنکور اقای ثابتی فقط 5 تا فیلم از امار و احتمال هست یعنی کل امار و احتمال سه سال توش هست یا ناقصه؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه فقط با سرعت نور هست
-
Mohammad Javad Mo Ja در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مگه آمار احتمال چی داره 5 جلسه زیادم هست
-
Mo B
نه ببین من میدونم ابن میشه پسر فقط خواستم ببینم شما میفهمید من اشتباه گفتم یا نه ک دیدم آفرین فهمیدیننوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط Mo B انجام شده@YGN-SH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mo B
نه ببین من میدونم ابن میشه پسر فقط خواستم ببینم شما میفهمید من اشتباه گفتم یا نه ک دیدم آفرین فهمیدینجمله ایکه سال ها معلما گفتن که ضایع نشن
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter
من پستتونو دیر دیدم -
Bad Fighter
من پستتونو دیر دیدمنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bad Fighter
من پستتونو دیر دیدممیخواستم بگم منظورتون رمان وکتابای داستانیم هست ایا؟؟
عیبی نداره -
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه معلم داشتیم ریاضی میگفت اگه اهل حل کردن احتمال و امار نیستید کلا ولش کنید ۲۹ سال درس دادم فهمیدم تو کت بعضیا احتمال نمیره
-
تفاوت عشق و دوست داشتن
عشق یک جوشش کور است و پیوندی از سر نابیناییدوست داشتن پیوندی خود آگاه و از روی بصیرت روشن و زلال
عشق بیشتر از غریزه آب میخورد و هرچه از غریزه سر زند بی ارزش است
دوست داشتن از روح طلوع میکند و تا هرجا که روح ارتفاع دارد همگام با آن اوج میگیرد
عشق با شناسنامه بی ارتباط نیست، و گذر فصلها و عبور سالها بر آن اثر میگذارد
دوست داشتن در ورای سن و زمان و مزاج زندگی میکند
عشق طوفانی و متلاطم است
دوست داشتن آرام و استوار و پر وقار وسرشار از نجابت
عشق جنون است و جنون چیزی جز خرابی و پریشانی “فهمیدن و اندیشیدن “نیست
دوست داشتن، دراوج، از سر حد عقل فراتر میرود و فهمیدن و اندیشیدن را از زمین میکند و باخود به قلهی بلند اشراق میبرد
عشق زیباییهای دلخواه را در معشوق میآفریند
دوست داشتن زیباییهای دلخواه را در دوست میبیند و مییابد
عشق یک فریب بزرگ و قوی است
دوست داشتن یک صداقت راستین و صمیمی، بی انتها و مطلق
عشق در دریا غرق شدن است
دوست داشتن در دریا شنا کردن
عشق بینایی را میگیرد
دوست داشتن بینایی میدهد
-
Mo B
نه ببین من میدونم ابن میشه پسر فقط خواستم ببینم شما میفهمید من اشتباه گفتم یا نه ک دیدم آفرین فهمیدینجمله ایکه سال ها معلما گفتن که ضایع نشن
Mo B
وای اره -
یه معلم داشتیم ریاضی میگفت اگه اهل حل کردن احتمال و امار نیستید کلا ولش کنید ۲۹ سال درس دادم فهمیدم تو کت بعضیا احتمال نمیره
Mo B
دمش گرم ما ی معلم داریم ماه آبان برگشت بهمون گفت شما هیچ پخی نمیشد همون برید آب و فاضلاب پیام نور زاهدان بخونید واستون زیاده -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bad Fighter
من پستتونو دیر دیدممیخواستم بگم منظورتون رمان وکتابای داستانیم هست ایا؟؟
عیبی ندارهنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter اره هر ژانری
-
تفاوت عشق و دوست داشتن
عشق یک جوشش کور است و پیوندی از سر نابیناییدوست داشتن پیوندی خود آگاه و از روی بصیرت روشن و زلال
دوست داشتن از روح طلوع میکند و تا هرجا که روح ارتفاع دارد همگام با آن اوج میگیرد
عشق طوفانی و متلاطم است
دوست داشتن، دراوج، از سر حد عقل فراتر میرود و فهمیدن و اندیشیدن را از زمین میکند و باخود به قلهی بلند اشراق میبرد
عشق در دریا غرق شدن است
عشق بینایی را میگیرد
دوست داشتن بینایی میدهد
Alireza Gsm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تفاوت عشق و دوست داشتن
عشق طوفانی و متلاطم است
عشق در دریا غرق شدن است
عشق بینایی را میگیرد
دوست داشتن بینایی میدهد
آره ولی این روزا عشق و دوست داشتن تو معنی اصلی خودش ب کار نمیره همش عشق هم دوست کلمه های مقدسین ک آدما این روزا گند زدن بهش و هر دوشو بی ارزش کردن.....
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدیا شکرت.....
-
Mo B
دمش گرم ما ی معلم داریم ماه آبان برگشت بهمون گفت شما هیچ پخی نمیشد همون برید آب و فاضلاب پیام نور زاهدان بخونید واستون زیادهنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاون معلم ریاضیه خیلی خفن بود میگفت دانشگاه تقریبا خاله بازیه بعد به خرخونا گفت رفتید رشته خوب خرخونی نکنیدا اونجا بتون طلا نمیدن برا پاس بخونید خاله بازی کنید بقیشو یعنی اهل دل بود
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهترین کتابی که تا الان خوندین جز قرآن و مفاتیح و...؟
Hands on machine learning
همیشه کتابی که همون زمان دارم میخونم دوست داشتنی ترین کتابه به نظرم و بهش اشتیاق دارم -
اون معلم ریاضیه خیلی خفن بود میگفت دانشگاه تقریبا خاله بازیه بعد به خرخونا گفت رفتید رشته خوب خرخونی نکنیدا اونجا بتون طلا نمیدن برا پاس بخونید خاله بازی کنید بقیشو یعنی اهل دل بود
Mo B
دمش گرم عجب معلمی -
همیشه کتابی که همون زمان دارم میخونم دوست داشتنی ترین کتابه به نظرم و بهش اشتیاق دارمنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
همیشه کتابی که همون زمان دارم میخونم دوست داشتنی ترین کتابه به نظرم و بهش اشتیاق دارممدیریت و سواد رسانه ای رو هم که موقع امتحان خوندی فاکتور بگیر