تولد یه تیکه از وجودم 😎😎
-
Mono
حالا یبار تبریک گفدم یبارم اینجا بگم☹
عزیز دلم
فندق
ساعت گویا
لایکر گرام
(البته یادم نمیره اونشب چقد منفی دادی☹😐)
خانوم خوش خنده
تولدت مبارک باشه😍🦋🎀
همیشه خوش باشیو لبت بخنده نی نی🦋🎈😘🍓
@دختر-بهار اغا قبول نیس مونورو بیشتر از من دوس داری بیشتر چرتوپرت نوشتی واسش☹😂 -
تولدت مبارک باشه مبینای عزیز
انشالله عمر طولانی و با عزت داشته باشی و مثل الماس بدرخشی💙💎
بهترینارو واست ارزو میکنم🌸
MonoMarziehhhh سلام مرسی انشالله خواسته هاتون بشن داشته هاتون😄💙
-
Mono :blue_heart: :blue_heart:
%(#ff0000)[تولدت یه عالمه هپی مپی باشه عزیزم]
:blue_heart: :blue_heart: :blue_heart:
:heart_suit: :heart_suit: :heart_suit:
:green_heart: :green_heart: :green_heart:
:orange_heart: :orange_heart: :orange_heart:
:yellow_heart: :yellow_heart: :yellow_heart:

دوستیتون مانا عزیزم @دختر-بهار :winking_face: :blue_heart: :yellow_heart: :heart_suit:
-
مرسییی نگار جانم

فرقی ندارهع این تایپیک یا اون تایپیک:beaming_face_with_smiling_eyes: #خیلی هم فرق دارهع :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: اصن حساب جفتش جداست:expressionless_face: :unamused_face: :heart_suit: :victory_hand_light_skin_tone: Fragile یاد انتخابات شورا افتادم یهویی
:crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بازم ممنون بخاطر تبریکت و دعای قشنگت :smiling_face_with_heart-eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
✨Mono ✨
مبینا خانوم تولدتون کلیی مبارک💜
ان شاءالله همیشه تنتون سالم دلتون شاد💞💖
@دختر-بهار دوستیتون تا ابد بمونه براتون 💙
حال دلتون خوب 💛

فقط اینکه دوتا تاپیک بود نمیدونستم تو کدوم تبریک بگم 😅😂
هماهنگ میکردین یکی میزدین😂negar salehi سلام فدای شما 😍💙من که خیلی خیلی دوسش دارم امیدوارم خدا هم بخاد ک بمونیم @دختر-بهار😍❤😍❤
-
مثلِ گلِ یاسی برخوشه يِ دلِ من:heart_suit:
عطرتو پیچیده درکوچه يِ منزلِ من:heart_suit:
روز میلادت مبارک ناز گل خوشگل من:heart_suit:https://hw1.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/744fb53a51c430d69f5869fbe58e7a0723010136-360p.apt/chunk.m3u8?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjJkZGVjZGI1ZTY5OTUzNTBmNmYyNzQyMDUxOTIyYTZjIiwiZXhwIjoxNTk3NzY0MzA0LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.1OGuX7UeEQ-fHF2HAIEFj9xI5O2FsYal5A7pz90RvuQ
حالا لو نده رفیق فاب نیسیم :winking_face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: :* زیاد نمیشناسمت ولی خیلی دوست دارم عزیزم :* :heart_suit: -
@دختر-بهار در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
Brice در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
Mono :blue_heart: :blue_heart:
%(#ff0000)[تولدت یه عالمه هپی مپی باشه عزیزم]
:blue_heart: :blue_heart: :blue_heart:
:heart_suit: :heart_suit: :heart_suit:
:green_heart: :green_heart: :green_heart:
:orange_heart: :orange_heart: :orange_heart:
:yellow_heart: :yellow_heart: :yellow_heart:

دوستیتون مانا عزیزم @دختر-بهار :winking_face: :blue_heart: :yellow_heart: :heart_suit:
خداییی مبی Mono اینهمه لاکو میخواد چیکار کنه ؟؟؟؟؟:neutral_face: :broken_heart: :broken_heart:
خوشم میاددد من مخصوص اون بالا گفتم روز تولدش ینی روز تولد من که یکی هم واسه من ب این بهونه کادو بخره ........ولی هیییش کی متوجهه نشد که هییچ هرچی لاک بود رو زدین ب اسم اون کهع :neutral_face: :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :confused_face:
علکی که نگفتم روز تولدش ینی روز تولد من لابد ی منظوری داشتم دیگهع .. و مرسی از همه که درکم کردید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:ای جانم:face_with_tears_of_joy: اره اره راس میگی عزیزم:smiling_face_with_heart-eyes:
Mono :blue_heart: مبینا جونم لاک هات رو فیفتی فیفتی کن با راحیل:face_with_tears_of_joy: :face_savoring_food: :face_blowing_a_kiss: -
Mono
تولدتون مبارک
ایشالله جاده زندگیتون با نشاط
پیچ و خماش لذت بخش -
مرسییی نگار جانم

فرقی ندارهع این تایپیک یا اون تایپیک:beaming_face_with_smiling_eyes: #خیلی هم فرق دارهع :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: اصن حساب جفتش جداست:expressionless_face: :unamused_face: :heart_suit: :victory_hand_light_skin_tone: Fragile یاد انتخابات شورا افتادم یهویی
:crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بازم ممنون بخاطر تبریکت و دعای قشنگت :smiling_face_with_heart-eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
@دختر-بهار ما شاءالله چه متن طولاااانی و با سلیقه ای بود😳😂 قبلا هم یه بار از این استعداد سوء استفاده کردم 😅😉
بازم تولدتون مبارک باشه Mono مبینا خانم عزیز 🌺🌼🌷🥳
ان شاءالله به پای هم پیر شید😂🙃🎈 -
Mono
تولدتون مبارک
ایشالله جاده زندگیتون با نشاط
پیچ و خماش لذت بخش -
فک کنم دیگ تموم شد😂
دم همتون گرم فکر نمیکردم آدما انقدر مهربون باشن که کسیو تاحالا یکبار هم باهاش حرف نزدن و انقد دعاها وتبریک های قشنگ بهش بگن واقعا خوشحالم از آشنا شدن با تک تکتون🙂❤
دانش-آموزان-آلاء -
Brice
نخیر فیفتی فیفتی ینی چی ؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :confused_face:
اون خوباشو برمیدارهع بنجلاشو میدم به من ::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
من یه باکس جداگانه میخوام :smiling_face_with_sunglasses: :unamused_face: :expressionless_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :victory_hand_light_skin_tone:@دختر-بهار در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
Brice
نخیر فیفتی فیفتی ینی چی ؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :confused_face:
اون خوباشو برمیدارهع بنجلاشو میدم به من ::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
من یه باکس جداگانه میخوام :smiling_face_with_sunglasses: :unamused_face: :expressionless_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :victory_hand_light_skin_tone::person_facepalming_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چشم عزیزم ایشاالله تفلد خووودت:face_blowing_a_kiss:
-
فک کنم دیگ تموم شد😂
دم همتون گرم فکر نمیکردم آدما انقدر مهربون باشن که کسیو تاحالا یکبار هم باهاش حرف نزدن و انقد دعاها وتبریک های قشنگ بهش بگن واقعا خوشحالم از آشنا شدن با تک تکتون🙂❤
دانش-آموزان-آلاءMono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
فک کنم دیگ تموم شد😂
دانش-آموزان-آلاءتولدتون مبارک ایشالا جشن موفیقتتون رو بگیرید
-
ای جآن 🙈

مبینا جان تولدت مبارک عزیزم 😍❤🎈✨
دخترِ دوس داشتنیِ خوش قلم 😋
مونو ساکاریدِ انجمن 😍 (قند و نبات به عبارتی 😂👌)
خواهرِ مهسا 😂❤
نگه داشتم 13:13 بت تبریک بگم چون دوس داری 😎✌❤
راسی این تعبیر ساعتارو یادم بده بعدا 😂:woman_facepalming:
Mono ❤💋 -
Mono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
فک کنم دیگ تموم شد😂
دانش-آموزان-آلاءتولدتون مبارک ایشالا جشن موفیقتتون رو بگیرید
Hesam Mohammadi مرسی انشالله سال دیگ همین موقع برای موفقیت تک تکتون جشن بگیریم😁💙
-
ای جآن 🙈

مبینا جان تولدت مبارک عزیزم 😍❤🎈✨
دخترِ دوس داشتنیِ خوش قلم 😋
مونو ساکاریدِ انجمن 😍 (قند و نبات به عبارتی 😂👌)
خواهرِ مهسا 😂❤
نگه داشتم 13:13 بت تبریک بگم چون دوس داری 😎✌❤
راسی این تعبیر ساعتارو یادم بده بعدا 😂:woman_facepalming:
Mono ❤💋 -
Mono با اینکه فک میکنم دیروز تبریک گفتم😶 ولی دوباره آرزوی بهترینا رو براتون میکنم وانشاءالله زندگیتون پر از عطر خدا باشه 😍
دیروز کادو نیاورده بودم😂

اینم کادوی من😅 دیگه بیشتر از از دستم بر نمیاد😅 -
Mono تولدتون مبارک
موفق باشین وبه هرچی میخواین برسین
حال دلتون خوب :)
@دختر-بهار مرسی بابت تگ