تولد یه تیکه از وجودم 😎😎
-
ای جآن 🙈

مبینا جان تولدت مبارک عزیزم 😍❤🎈✨
دخترِ دوس داشتنیِ خوش قلم 😋
مونو ساکاریدِ انجمن 😍 (قند و نبات به عبارتی 😂👌)
خواهرِ مهسا 😂❤
نگه داشتم 13:13 بت تبریک بگم چون دوس داری 😎✌❤
راسی این تعبیر ساعتارو یادم بده بعدا 😂:woman_facepalming:
Mono ❤💋 -
Mono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
فک کنم دیگ تموم شد😂
دم همتون گرم فکر نمیکردم آدما انقدر مهربون باشن که کسیو تاحالا یکبار هم باهاش حرف نزدن و انقد دعاها وتبریک های قشنگ بهش بگن واقعا خوشحالم از آشنا شدن با تک تکتون🙂❤
دانش-آموزان-آلاءتولدتون مبارک ایشالا جشن موفیقتتون رو بگیرید
Hesam Mohammadi مرسی انشالله سال دیگ همین موقع برای موفقیت تک تکتون جشن بگیریم😁💙
-
ای جآن 🙈

مبینا جان تولدت مبارک عزیزم 😍❤🎈✨
دخترِ دوس داشتنیِ خوش قلم 😋
مونو ساکاریدِ انجمن 😍 (قند و نبات به عبارتی 😂👌)
خواهرِ مهسا 😂❤
نگه داشتم 13:13 بت تبریک بگم چون دوس داری 😎✌❤
راسی این تعبیر ساعتارو یادم بده بعدا 😂:woman_facepalming:
Mono ❤💋 -
Mono با اینکه فک میکنم دیروز تبریک گفتم😶 ولی دوباره آرزوی بهترینا رو براتون میکنم وانشاءالله زندگیتون پر از عطر خدا باشه 😍
دیروز کادو نیاورده بودم😂

اینم کادوی من😅 دیگه بیشتر از از دستم بر نمیاد😅 -
Mono تولدتون مبارک
موفق باشین وبه هرچی میخواین برسین
حال دلتون خوب :)
@دختر-بهار مرسی بابت تگ -
@jahad-20 در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
Mono خواهش میکنم😅 من شیرینی میخوام شیرینی بدین به من😐😂
اتفاقا منم شیرینی میخوام 😂
-
Mono خواهش میکنم😅 من شیرینی میخوام شیرینی بدین به من😐😂
اتفاقا منم شیرینی میخوام 😂
-
@دختر-بهار ما شاءالله چه متن طولاااانی و با سلیقه ای بود😳😂 قبلا هم یه بار از این استعداد سوء استفاده کردم 😅😉
بازم تولدتون مبارک باشه Mono مبینا خانم عزیز 🌺🌼🌷🥳
ان شاءالله به پای هم پیر شید😂🙃🎈 -
@دختر-بهار خوش به حال مبینا که انقد طرفدار داره دوتا تاپیک زدین براش😂😂
خواهش قشنگم😍😍😄
راستی تولد خودت کیه؟negar salehi
به قول مبینا عرع عرع Mono :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers:
من از تولدم گذشته :sneezing_face: :broken_heart: فروردین بود تولدم که خودم غریبانه برای خودم تولد گرفتم .....:neutral_face: :frowning_face: :broken_heart: :victory_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
ایشالا سال بعد اگه زنده بودم برام بگیرید
که مطمئنم تا اون موقع اخراج شدم :neutral_face: :broken_heart:
و اگه اخراج شده باشم به نیت برگشتنم تایپیک ب عنوان یادبود دختر بهار بزنید بعدم برای شادی روح رنج دیدم همتون فالوم کنید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :victory_hand_light_skin_tone: :heart_suit: -
شما که باید بخری ولی کادوی مفت بقیه یه چیز دیگس .....خودت که بهتر میدونی :crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face:
-
شما که باید بخری ولی کادوی مفت بقیه یه چیز دیگس .....خودت که بهتر میدونی :crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face:
-
@دختر-بهار مهمون دعوت میکنی پذیرایی کن😐😂
N چتونه شماهااا یه جوری رفتار میکنید انگار تا حالا تو عمرتون کیک تفلد نخوردین :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :confused_face:
مهمون دعوت میکنیم ولی به دلیل شرایط کرونا از هر گونه پذیرایی معذوریم
ینی حتی طرف ی لیوان آبم بخواد باس یا از تشنگی تلف بشه یا هم برای خودش آب بیارهع :crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
N در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
صاحبای مهمونی @دختر-بهار Mono جوابگو باشید 😂 ما ناهار نخوردیم منتظریم هااا 😂
اینا اسم شیرینی کیک اومده در رفتن😐😂
اصن جشن تولده و در رفتنش ......
بعدنشم همینی که هس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers: -
@دختر-بهار مهمون دعوت میکنی پذیرایی کن😐😂
N چتونه شماهااا یه جوری رفتار میکنید انگار تا حالا تو عمرتون کیک تفلد نخوردین :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :confused_face:
مهمون دعوت میکنیم ولی به دلیل شرایط کرونا از هر گونه پذیرایی معذوریم
ینی حتی طرف ی لیوان آبم بخواد باس یا از تشنگی تلف بشه یا هم برای خودش آب بیارهع :crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
اصن جشن تولده و در رفتنش ......
بعدنشم همینی که هس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers: -
@دختر-بهار نه من که نخوردم😂 به منچه مهمون دعوت کردی چیزی نمیدی؟!😒
الان ماها همه کنارهم پست میزاریم کرونا نمیگیریم؟😂😂 ولی اگه کیک بخوریم کروناس؟😂
من حاضرم کرونا بگیرم ولی کیک تولد بخورم😂بده سریع@jahad-20
تورووح کیک ندیدت زهرا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :raising_hands:
من قبلا خودم دیشب وقتی میخواستم تک ب تک تگتون کنم رفتم تو پیج هرکسی ضدعفونیش کردم بعد تگ کردم:smirking_face:
تو خجالت نمیکشی به خاطر ی کیک داری با من بحث میکنی؟؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :oncoming_fist_light_skin_tone: