تولد یه تیکه از وجودم 😎😎
-
@jahad-20 در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
اون کیک من به زور گرفتم هیچ کس حق نداره بهش دست بزنه😠😐😂
اون فقط واسه من و نارسیسه😂😐❤✌حالا کی خسیسه؟؟؟:unamused_face: :unamused_face:
بچه پروو کیک تولد ملتو می قاپی ب بقیه هم نمیدی ؟:neutral_face: :unamused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Mono این دیگه روووش زیاد شدهه مبی گفتم بهش ندهع :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face: -
بچه پروو کیک تولد ملتو می قاپی ب بقیه هم نمیدی ؟:neutral_face: :unamused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Mono این دیگه روووش زیاد شدهه مبی گفتم بهش ندهع :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face: -
Mono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@دختر-بهار غلط خوردم غللللللط😂😂
اون کیکو ازش بگیرین تا در نرفته زوود😂😂واسه اینه که جو گیر میشی :unamused_face:
اصن تو چراا رو حرف من حرف میزنی؟؟:confused_face: :unamused_face: :unamused_face:
حالا هم گندیو که زدیو خودت جمش کن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face: -
Mono
سلام عزیزم
ببخشید دیر شد تبریکم نبودم یه مدت
ایشالله همیشه شاد و سلامت باشی مثله الانت و با @دختر-بهار بترکونید انجمن و دوستیتونو
آرزوی موفقیت برات دلبرک -
@jahad-20 عجب عجججب من اگ بودم الان زیر. اب بودم😂😂😂
خانوم اون کیکی ک توی جیبت قایم کردی و در بیار همش مال تو ابرومونو نبر😂😂😂 -
Mono
سلام عزیزم
ایشالله همیشه شاد و سلامت باشی مثله الانت و با @دختر-بهار بترکونید انجمن و دوستیتونو
آرزوی موفقیت برات دلبرکAMH در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
Mono
سلام عزیزم
آرزوی موفقیت برات دلبرکمرسییی نرجسییی الان در حال ترکوندنیم Mono :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :crossed_fingers:
-
Mono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@دختر-بهار غلط خوردم غللللللط😂😂
اون کیکو ازش بگیرین تا در نرفته زوود😂😂واسه اینه که جو گیر میشی :unamused_face:
اصن تو چراا رو حرف من حرف میزنی؟؟:confused_face: :unamused_face: :unamused_face:
حالا هم گندیو که زدیو خودت جمش کن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face: