تولد یه تیکه از وجودم 😎😎
-
@دختر-بهار رااااااحیل من نمیدونم من دوماه دیگ بازنشسته میشم اینجوری پیش بره من یکیشونو میخااااااام☹😂😂😂😂
Mono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@دختر-بهار رااااااحیل من نمیدونم من دوماه دیگ بازنشسته میشم اینجوری پیش بره من یکیشونو میخااااااام☹😂😂😂😂
دعنتتتتتت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واس چی داری ابرو مونو میبری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
بدبخت سینگل :neutral_face: :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
دعنتتتتتت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واس چی داری ابرو مونو میبری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
بدبخت سینگل :neutral_face: :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@دختر-بهار
@nafas-m
@jahad-20
melikaaa
Bad Fighter
ینی ی نفرتون نمیتونه یه دونه از اون گزینه های رو میز و بده من برم؟☹
دل این بدبخت بینوا رو شاد کنین☹Mono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@دختر-بهار
@nafas-m
@jahad-20
melikaaa
Bad Fighter
دل این بدبخت بینوا رو شاد کنین☹مبییییی گمبشووووو خوب؟؟؟؟ عافرینن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :man_facepalming_medium-light_skin_tone: :man_facepalming_medium-light_skin_tone: :man_facepalming_medium-light_skin_tone:
-
@nafas-m در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@دختر-بهار مگه خودم زبون ندارم ::confused_face:
نه خو از منم پرسید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
چرا ماشالا تو که زبونت دو متهرع باس قرض بدی ب محتاجش:neutral_face: :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss:@دختر-بهار
از من پرسید :expressionless_face: -
دوستان خوش گذشت
Mono بازم تولدتون خیلی مبارک باشه همیشه لبتون خندون 😍
فقط خواستم موجبات خندتون و فراهم کنم وگرنه من کیک زورکی از کسی نمیگرم 😐
یاعلی❤ -
@دختر-بهار
@nafas-m
@jahad-20
melikaaa
Bad Fighter
دل این بدبخت بینوا رو شاد کنین☹مبییییی گمبشووووو خوب؟؟؟؟ عافرینن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :man_facepalming_medium-light_skin_tone: :man_facepalming_medium-light_skin_tone: :man_facepalming_medium-light_skin_tone:
-
دوستان خوش گذشت
یاعلی❤@jahad-20 در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
دوستان خوش گذشت
یاعلی❤فدات بشم من کهععع :winking_face_with_tongue: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
مرسی که دلقک قشنگم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :blue_heart: :blue_heart:
دوست دارم بوسم بهت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: -
@دختر-بهار
@nafas-m
@jahad-20
melikaaa
Bad Fighter
دل این بدبخت بینوا رو شاد کنین☹ -
@دختر-بهار
از من پرسید :expressionless_face:از منم پرسید :unamused_face: :unamused_face: :unamused_face: :ghost:
@دختر-بهار :confused_face: از من پرسید
-
@دختر-بهار باش😂😂😂😂😂😂☹☹
نااااموصنننننن فکم ددر گرفت از خندهه لبامم خشک شد برم آب بخورم بیام :neutral_face: :neutral_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@دختر-بهار باش😂😂😂😂😂😂☹☹
نااااموصنننننن فکم ددر گرفت از خندهه لبامم خشک شد برم آب بخورم بیام :neutral_face: :neutral_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
باشه از تو پرسید
منو تو نداریم کهع :neutral_face: :winking_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
باشه از تو پرسید
منو تو نداریم کهع :neutral_face: :winking_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@دختر-بهار خیلیم داریم :confused_face: