-
Šàřà مثله همیم...موضوع هایی که راحت یاد میگیرو انتخاب کنو بخون...یا فیلمارو ببین و + تست زییییاد...من خوندم تست کم زدم الان هیچچچچچچچی یادم نیس
-
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
banoo
چجوریه ثبت نام فیزیکش؟بوگوبری تو سایت گزینه داره حضوری یا آنلاین باید انتخاب کنی دیگه.ولی توضیحات بیشتری نداشت تا جایی که من دیدم
حالا به ادمین کانال پیام میدم جواب داد میام میگم اینجا -
banoo باشه پس اگ ثبت نام کردین منم درجریان بذارین
-
banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
banoo
چجوریه ثبت نام فیزیکش؟بوگوبری تو سایت گزینه داره حضوری یا آنلاین باید انتخاب کنی دیگه.ولی توضیحات بیشتری نداشت تا جایی که من دیدم
حالا به ادمین کانال پیام میدم جواب داد میام میگم اینجامیسی اکسیژن :"
-
banoo در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
پایانه ی مثبت باتری به الکتروی که نور به آن فرود(A) می آید متصل است و قدر مطلق ولتاژ بین دو الکترود برابر 5 ولت است. اگر انرژی جنبشی یک فوتوالکترون به هنگام خروج از سطح الکترود A برابر 8eV باشد ، انرژی جنبشی این فوتوالکترون هنگام رسیدن به الکترود B ، چند الکترون ولت است ؟
1)3
2)13
3)5
4)این فوتوالکترون به الکترود B نمی رسداین فصل 7ِ؟ آخه من فصل 7 و 8 رو نخوندم هنوز
منم دیروز شروع کردم
از سوالای تالیفی مهندسهمنم امروز شروع میکنم
کی ؟ کی؟آقای شهریاری
مهندس نیست که.هست؟
نمیدونم ولی نباشه هم لایقشه
-
امروز مدرسه تموم شد
دلم براشون تنگ میشه ... هعی -
ARTHUR در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پایانه ی مثبت باتری به الکتروی که نور به آن فرود(A) می آید متصل است و قدر مطلق ولتاژ بین دو الکترود برابر 5 ولت است. اگر انرژی جنبشی یک فوتوالکترون به هنگام خروج از سطح الکترود A برابر 8eV باشد ، انرژی جنبشی این فوتوالکترون هنگام رسیدن به الکترود B ، چند الکترون ولت است ؟
1)3
2)13
3)5
4)این فوتوالکترون به الکترود B نمی رسداین فصل 7ِ؟ آخه من فصل 7 و 8 رو نخوندم هنوز
منم دیروز شروع کردم
از سوالای تالیفی مهندسهمنم امروز شروع میکنم
کی ؟ کی؟آقای شهریاری
مهندس نیست که.هست؟
نمیدونم ولی نباشه هم لایقشه
خب فیزیک هم خونده باشه عالیه.یکی بهش گفت دکتر.گفت من دکتری ندارم البته خیلی دوست دارم داشته باشم در کل خیلی آدم باسواااااادیه
-
intllignt دانش آموزان آلاءreplied to Dr.Saraaa on ۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa امروز؟؟؟؟؟؟میذاشتن یه ماه دیگه تعطیل میکردن دیگه
-
intllignt در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa امروز؟؟؟؟؟؟میذاشتن یه ماه دیگه تعطیل میکردن دیگه
تازه قایمکی تعطیلمون کردن
-
intllignt دانش آموزان آلاءreplied to Dr.Saraaa on ۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام من بعضی فیلماروک دانلودکردم بعدتانصفه پخش میشه بقیشوپخش نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟
-
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Šàřà در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها من کتاب آقای ناصح زاده رو سفارش دادم یادم رف کد بردارم مشکلیه بنظرتون؟؟
کد رهگیری پستی؟
نه چندان مشکلی نیست فقط دقیق از اوضاع محموله باخبر نمیشی.از چه سایتی سفارش دادی؟از دبیران پر مخاطب
نمیدونم بالای صفحه نوشته بود کد خرید شما اصلن حواسم نبود بردارم بنظرت کی میفرستن هوووفبا پشتیبانیش ارتباط برقرار کن.ی جا داره پایین صفحه برا چت
برا من ک با یک مکافاتی کتاب فرستادن.یه ماه الاف شدمsahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها من کتاب آقای ناصح زاده رو سفارش دادم یادم رف کد بردارم مشکلیه بنظرتون؟؟
کد رهگیری پستی؟
نه چندان مشکلی نیست فقط دقیق از اوضاع محموله باخبر نمیشی.از چه سایتی سفارش دادی؟از دبیران پر مخاطب
نمیدونم بالای صفحه نوشته بود کد خرید شما اصلن حواسم نبود بردارم بنظرت کی میفرستن هوووفبا پشتیبانیش ارتباط برقرار کن.ی جا داره پایین صفحه برا چت
برا من ک با یک مکافاتی کتاب فرستادن.یه ماه الاف شدمواقعن یه ماه الاف شدی اوووه من ندیدم پشتیبان داشته باشه من امروز سفارش دادم
-
H azizi مشکل ازاینترنت خودتون هس.من هروقت سرعتش خوب نبودقطع ووصل میشدنتم اینجوری میشد
-
حس مبهمی دارم :|
-
-
خدا از سر همه ی تقصیراتم بگذره
آمین
66728/107093