-
دوستای کنکوری 99 تجربی و ریاضی برای رهایی از استرس قبل و بعد کنکور امروز این فیلمو ببینین من که خیلی داستانشو دوس داشتم امیدوارم شما هم دوست داشته باشین
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganjkhanloo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوستای کنکوری 99 تجربی و ریاضی برای رهایی از استرس قبل و بعد کنکور امروز این فیلمو ببینین من که خیلی داستانشو دوس داشتم امیدوارم شما هم دوست داشته باشین
اسم فیلم : جومانجی یا به جنگل خوش امدید 2 و 3
البته 3 باحال تره -
اکالیپتوس
چقد خوب ک معلما تون روتون حساب باز میکردن ب ما میگفتن پاشین برین آب و فاظلاب پیام نور زاهندانو بخونید
البته اینو از تو چشاشون میخوندیم -
@immortally امروز خیلی از بچه های حوزه ما اصلا ترجیح دادن اختصاصی ها رو نزنن بلند شدن رفتن،
ضریب تخصصیاتون بالا باشه حتما قبولیدنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@gomname81 آره تو حوزه ماهم خيليا رفتن
-
-
حسین کامکار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من آماده ی به فنا رفتن هستم......
چطوری مرد هزار چهره
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حسین کامکار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من آماده ی به فنا رفتن هستم......
چطوری مرد هزار چهره
دوهزار چهره-:|
چطوری تو -
معلم فارسیم هرجا می نشست تعريفم میکرد
الان زنم بزنم بگم در بهترین حالت ممکن فقط 50ميتونم بزنم
اونم احتمالش یک در مليونه@immortally در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
معلم فارسیم هرجا می نشست تعريفم میکرد
الان زنم بزنم بگم در بهترین حالت ممکن فقط 50ميتونم بزنم
اونم احتمالش یک در مليونهیه وقتی هست همه 50 میزنن
یه موقعی هست 50میشه جزو درصدهای خوب
ترازه که مهمه عملکرد همه مهمهقرار هم نیست به کسی جواب بدین
عصر تحلیل داریم کنکور ریاضی می تونید ببینید
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایی چطوری بعضیا شیمی رو 100 میزنن؟
-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قبل شروع آزمون خواستم آب بخورم
دستام از استرس بندری میلرزیدبعدا خصوصی کامل شرح بده چطوریاس من رفتم جوگیر نشم :|
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قبل شروع آزمون خواستم آب بخورم
دستام از استرس بندری میلرزیدبعدا خصوصی کامل شرح بده چطوریاس من رفتم جوگیر نشم :|
اصن ترس نداره
من یه عالمه خوراکی برده بودم
خیلییی ضایععع
اینقد خندیدم -
@YGN-SH
@immortally
-
اکالیپتوس
چقد خوب ک معلما تون روتون حساب باز میکردن ب ما میگفتن پاشین برین آب و فاظلاب پیام نور زاهندانو بخونید
البته اینو از تو چشاشون میخوندیمنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@YGN-SH مهندسی خاک برداری میز کامپیوتر
یا پنچرگیری تانکر -
@gomname81 آره تو حوزه ماهم خيليا رفتن
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@immortally شما این ادما رو دیدین و الان ناراحت بودین ؟
امیدوار باشین قطعا قبولین -
آقا میگن بعضی سایت ها عینا شماره تلفن و آیدی کانال دادن واسه خرید سوال تجربی فردا
اینا چی میگن؟؟ :| -
Amin-Mehraji
خدایی واسه منم سواله -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@YGN-SH مهندسی خاک برداری میز کامپیوتر
یا پنچرگیری تانکر@immortally
یا آبیاری گیاهان دریایی -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji از نظر من کسی که شيميو فارسی و 100و 90 به بالا مميزنه نابغست
-
آقا میگن بعضی سایت ها عینا شماره تلفن و آیدی کانال دادن واسه خرید سوال تجربی فردا
اینا چی میگن؟؟ :|نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnima H در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آقا میگن بعضی سایت ها عینا شملره تلفن و آیدی کانال دادن واسه خرید سوال تجربی فردا
اینا چی میگن؟؟ :|هرسال هستاز اینا
فکرتونو مشغولش نکنین -
اینا چی میگن؟؟ :|nima H در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اینا چی میگن؟؟ :|بخر