-
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده
@ஜஇዢЯஇ مرا امید وصال تو زنده می دارد / وگرنه هر دمم از هجر توست بیم هلاک
بعد 100 سال "ک" اومد تو پاک کردی؟؟ -
@ஜஇዢЯஇ مرا امید وصال تو زنده می دارد / وگرنه هر دمم از هجر توست بیم هلاک
بعد 100 سال "ک" اومد تو پاک کردی؟؟نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط Zahra tg انجام شدهMohsen Taheri کشته چاه زنخدان توام کز هر طرف
صد هزارش گردن جان زیر طوق غبغب است
الان فکر کنم درست اومد -
Mohsen Taheri کشته چاه زنخدان توام کز هر طرف
صد هزارش گردن جان زیر طوق غبغب است
الان فکر کنم درست اومدنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@ஜஇዢЯஇ تکیه بر اختر شب دزد مکن کاین عّیار / تاج کاووس ببرد و کمر کیخسرو
-
@ஜஇዢЯஇ تکیه بر اختر شب دزد مکن کاین عّیار / تاج کاووس ببرد و کمر کیخسرو
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم
شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم -
Mohsen Taheri
وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم
شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم -
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده
@ஜஇዢЯஇ تو را چنان که تویی هر نظر کجا بیند / به قدر دانش خود هرکسی کند ادراک
خداییش باید بهم جایزه بدن بعد از مدتها...دارم "ک" رو وارد بازی می کنم! -
@ஜஇዢЯஇ تو را چنان که تویی هر نظر کجا بیند / به قدر دانش خود هرکسی کند ادراک
خداییش باید بهم جایزه بدن بعد از مدتها...دارم "ک" رو وارد بازی می کنم!نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط Zahra tg انجام شدهMohsen Taheri کنون که بر کف گل جام باده صاف است
به صد هزار زبان بلبلش در اوصاف است
واقعا -
Mohsen Taheri کنون که بر کف گل جام باده صاف است
به صد هزار زبان بلبلش در اوصاف است
واقعانوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ஜஇዢЯஇ همش شد ت ت ت ت..
تحصیل عشق و رندی آسان نمود اول / آخر بسوخت جانم در کسب این فضایل -
@ஜஇዢЯஇ همش شد ت ت ت ت..
تحصیل عشق و رندی آسان نمود اول / آخر بسوخت جانم در کسب این فضایلنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است
وز پی دیدن او دادن جان کار من است -
Mohsen Taheri لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است
وز پی دیدن او دادن جان کار من استنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ஜஇዢЯஇ خیلی ممنون
-
Mohsen Taheri لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است
وز پی دیدن او دادن جان کار من استنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@ஜஇዢЯஇ تلخ حدیثی ست تو را، دل نواز / تنگ دهانی ست تو را، کس ندید
حس آمیزی/پارادوکس/اغراق
تنوع بدید!! -
@ஜஇዢЯஇ تلخ حدیثی ست تو را، دل نواز / تنگ دهانی ست تو را، کس ندید
حس آمیزی/پارادوکس/اغراق
تنوع بدید!!نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri در غم ما روز ها بی گاه شد
روز ها با سوز ها همراه شد
چقدر این شعر رو من دوست دارم -
Mohsen Taheri در غم ما روز ها بی گاه شد
روز ها با سوز ها همراه شد
چقدر این شعر رو من دوست دارمنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@ஜஇዢЯஇ منظورت "نی نامه" هست؟؟
دو چشم مست میگونت ربود آرام هشیاران / دو خواب آلوده بربودند عقل از دست بیداران -
@ஜஇዢЯஇ منظورت "نی نامه" هست؟؟
دو چشم مست میگونت ربود آرام هشیاران / دو خواب آلوده بربودند عقل از دست بیداراننوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri نمی توان غم دل را به خنده بیرون کرد ز خنده رویی گل تلخی از گلاب نرفت
بله -
Mohsen Taheri نمی توان غم دل را به خنده بیرون کرد ز خنده رویی گل تلخی از گلاب نرفت
بلهنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ஜஇዢЯஇ تا کمال علم او ظاهر شود / این همه اسرار بر صحرا نهاد
-
@ஜஇዢЯஇ تا کمال علم او ظاهر شود / این همه اسرار بر صحرا نهاد
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط Zahra tg انجام شدهMohsen Taheri درد بي عشقي ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جاني داشتم
ببخشید
شب بخیر -
Mohsen Taheri درد بي عشقي ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جاني داشتم
ببخشید
شب بخیرنوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@ஜஇዢЯஇ %(#ff0000)[مکن آن نوع که آزرده شوم از خویت / دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت]
-
@ஜஇዢЯஇ %(#ff0000)[مکن آن نوع که آزرده شوم از خویت / دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت]
نوشتهشده در ۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تو درياي من بودي آغوش وا كن كه مي خواهد اين قوي زيبا بميرد
-
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شروع:
در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا/ سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت -
شروع:
در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا/ سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایتنوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri توفیق عشق روی تو گنجیست تا که یافت / باز اتفاق وصل تو گوییست تا که برد