-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صبح تا شب مث خر تو خونه کار کن
خونه رو الماس کن
آخرشم سرتاپایین هیکلت فحش بارون شه..
بخداقسم گاهی اوقات صبر لبریزمیشه -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
جای اتنا نگارین انار صوفی ....خالیه دلم براشون تنگ شده
دوستای خوب و فراموش نشدنی
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی دلش واس منم تنگ میشه عایا؟
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ سکوت سنگینی
ازبی نهایت ن بدتربود -
چ سکوت سنگینی
ازبی نهایت ن بدتربودنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهکنکوری 1999 شما گفتی قاتل نشم صلوات
ملت میترسن -
جوریه ک میترسم دیگه نتو چک کنم
۱۲۰ گیگ رفت
چجورینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی همونطور که من تو سه روز 96 گیگ رفت
و وقتی فهمیدم که دیگه حجم تموم شده بود و باید میموندم تا سرماه..! یا ترافیک..! -
کسی دلش واس منم تنگ میشه عایا؟
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
خیلی الکی الکی دعوا شد
-
درود بر ضایع شوندگان
-
آسِمان آبی همونطور که من تو سه روز 96 گیگ رفت
و وقتی فهمیدم که دیگه حجم تموم شده بود و باید میموندم تا سرماه..! یا ترافیک..!نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی
سه روز:|
پس اونقدرام وضعیتم حاد نیست -
و وقتی فهمیدم که دیگه حجم تموم شده بود و باید میموندم تا سرماه..! یا ترافیک..!نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی قطعا پای Windows Update درمیون بوده
-
خانومِ_دوست_داشتنی قطعا پای Windows Update درمیون بوده
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DedSec در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من تازه گیا ویندوزم 3 بار آپدیت کردم ولی نتم هنوزه نصف نشده :|
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همش زیر سر اینستاست:|
-
@DedSec در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من تازه گیا ویندوزم 3 بار آپدیت کردم ولی نتم هنوزه نصف نشده :|
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اپدیت ویندوز زیاد هم حجم نمیبره
3 الی 4 گیگ
اگه داخل یه ورژن میخواین Build رو عوض کنید از خود Updater ویندوز استفاده میشه کرد
اگر هم کسی میخواد از ورژن X بره به Y بهتره از Windows Update Assistant استفاده کنه اون بهتره. -
۲۲:۲۲
-
همش زیر سر اینستاست:|
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی آره
-
-
کنکوری 1999 شما گفتی قاتل نشم صلوات
ملت میترسننوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DedSec در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کنکوری 1999 شما گفتی قاتل نشم صلوات
ملت میترسنحالا ک قاتل نشدم
-
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
3 الی 4 گیگ
اگه داخل یه ورژن میخواین Build رو عوض کنید از خود Updater ویندوز استفاده میشه کرد
اگر هم کسی میخواد از ورژن X بره به Y بهتره از Windows Update Assistant استفاده کنه اون بهتره.نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DedSec در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
3 الی 4 گیگ
اگر هم کسی میخواد از ورژن X بره به Y بهتره از Windows Update Assistant استفاده کنه اون بهتره.خودش اخطار میده همش آپدیت کن
ویندوزم داغون شده :| -
و وقتی فهمیدم که دیگه حجم تموم شده بود و باید میموندم تا سرماه..! یا ترافیک..!نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی بعد پدر بنده ۴۰گیک میگیره برای ۵نفر
بعد خانواده گرامی هم تمامیه کلیپای واتساپ و تلگرام رو نه نمیگن و سریال به صورت انلاین میبینن و یه هفته ای نت تموم میشه
اونوقت من اهنگ ۳مگابایتی دانلود میکنم میشم کسی که نت رو تموم میکنه
در ماه شاید همش ۵تا اهنگ باشه که من دانلود کنم#عدالت_در_مصرف_نت