-
SEPEHR ALIZADEH از چی میترسی
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهuu از انواع حشرات فرنگی و داخلی
از چاله چونه پرویز پرستویی -
سوال بپرسین
جواب بگیرین
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهکنکوری 1999 یکی از آن دو نفر را نام ببر
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Nili_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بسمه تعالی :|
از منم بپرسید :|کسی هست بهش حسادت کنی؟
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@MaryaM-_-sh
عزیزم بدون شک اشتباه میکنی، چت باز کن حرف بزنیم -
@_Nili_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بسمه تعالی :|
از منم بپرسید :|کسی هست بهش حسادت کنی؟
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خو من بپرسم، اگه قرار باشه عکستون در انجمن پخش بشه
یا یکی از افراد نزدیکتون مریضی بدی بگیره با کلی درد و زجر ولی بدونید زنده میمونه و سالم میشه
کدوم یکی؟ -
یا یکی از افراد نزدیکتون مریضی بدی بگیره با کلی درد و زجر ولی بدونید زنده میمونه و سالم میشه
کدوم یکی؟نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کدوم یکی؟عکسم تو انجمن پخش شه
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها چه اتفاقی افتاده!!!
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh مث اینکه ویروس رو به فنا داد یک موجود مزخرف
-
@sheyda-fkh مث اینکه ویروس رو به فنا داد یک موجود مزخرف
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH مگه اون همیار نبود؟؟
-
SEPEHR ALIZADEH مگه اون همیار نبود؟؟
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz چه ربطی داره
لابد بد عصبی شده
ممکنه منم یه روزی از دست برم |: -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh یه ..... به اسم نیما اچ ازش پرسیدن از کی بدت میاد تو انجمن گفت مریم خانوم
بحث شد مهدی بهش چیز گفت و .......
اخراجشون کردن
واقعا درست نبود اخراج مهدی شاید نبایستی اون حرفا رو میزد که البته حق داشت ولی اخراجش واقعا دریت نبود -
mahla bpz چه ربطی داره
لابد بد عصبی شده
ممکنه منم یه روزی از دست برم |:نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH من فک کردم همیارا اخراج نمیشن
-
@sheyda-fkh یه ..... به اسم نیما اچ ازش پرسیدن از کی بدت میاد تو انجمن گفت مریم خانوم
بحث شد مهدی بهش چیز گفت و .......
اخراجشون کردن
واقعا درست نبود اخراج مهدی شاید نبایستی اون حرفا رو میزد که البته حق داشت ولی اخراجش واقعا دریت نبودنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi نچ ممنون
-
amir ahmadi نچ ممنون
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh نچ ینی چی |:
-
@sheyda-fkh نچ ینی چی |:
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
uu آها، سپاس
-
uu آها، سپاس
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH عجب...
-
نوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۲۳:۲۳