احراز هویت شاد
-
سلام..!
شما توی شاد احراز هویت کردین؟
نسخه جدیدش رو؟
من زدم میگه اطلاعات اشتباهه..!شما مشکلی نداشتین؟
خودتون ثبت نام کردید یا دادین بیرون؟
@دانش-آموزان-آلاء -
قبلا داشتی اگه کانالای مدرست تکون نخورده نمیخواد
-
قبلا داشتی اگه کانالای مدرست تکون نخورده نمیخواد
fatemeh8181 چند روز پیش همه حذف شدن خود به خود الان از طرف مدرسه میگن دوباره وارد شین...الان زدم میگه اشتباهه..!
روی دوتا سیستم هم امتحان کردم..! -
fatemeh8181 چند روز پیش همه حذف شدن خود به خود الان از طرف مدرسه میگن دوباره وارد شین...الان زدم میگه اشتباهه..!
روی دوتا سیستم هم امتحان کردم..!خانومِ_دوست_داشتنی نمیدونم دیگه اخه من بروز کردم کانالا بودن دیه نخواست دوباره وارد شم با مدرسه هماهنگ کن احتملا یه چیزیت اشتبهه من دفعهه اول اشتباه وارد سیستم کرده بود مدرسه
-
کد ملی احتمالا باز بپرس درس نشه باید بری بیرون
-
کد ملی احتمالا باز بپرس درس نشه باید بری بیرون
fatemeh8181 اخه مشکل اینجاس جوابم نمیدن..!
درهرحال ممنونم ازت -
خواهرم زد هر کاری کرد نیومد احزاز هویت بردش کافینت درستش کرد
-
fatemeh8181 اخه مشکل اینجاس جوابم نمیدن..!
درهرحال ممنونم ازتخانومِ_دوست_داشتنی
خواهش انشالله جوابتو بدن
-
سلام..!
نسخه جدیدش رو؟
@دانش-آموزان-آلاءخانومِ_دوست_داشتنی من بروز رسانی کردم هیچی برام بالا نیومد (,احرازهویت)
-
خانومِ_دوست_داشتنی من بروز رسانی کردم هیچی برام بالا نیومد (,احرازهویت)
Nazanin Jamali نمیدونم واس من خراب شد اصن :((((
-
Nazanin Jamali نمیدونم واس من خراب شد اصن :((((
خانومِ_دوست_داشتنی نمیدونم بزار دو باره بروز رسانی کمم اگه. اینجوری بود بهت میگم
-
خانومِ_دوست_داشتنی نمیدونم بزار دو باره بروز رسانی کمم اگه. اینجوری بود بهت میگم
Nazanin Jamali باشه عزیزم ممنون
-
Nazanin Jamali باشه عزیزم ممنون
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش
️
-
سلام..!
نسخه جدیدش رو؟
@دانش-آموزان-آلاءخانومِ_دوست_داشتنی کلا دیگه نمیشه احراز هویت کرد باید وایسی خود مدرسه تو گروه های جدید عضوتون کنه
-
خانومِ_دوست_داشتنی کلا دیگه نمیشه احراز هویت کرد باید وایسی خود مدرسه تو گروه های جدید عضوتون کنه
Mohammad 2 خود مدرسه گفت بعد احراز هویت خودکار عضو میشیم
-
Mohammad 2 خود مدرسه گفت بعد احراز هویت خودکار عضو میشیم
خانومِ_دوست_داشتنی والا برای ما حتا پارسال هم بعد احراز هویت هیچ اتفاقی نیفتاد تا خود مدرسه آوردمون تو گروه ها
امسالم گفتن احراز هویت نکنید -
خانومِ_دوست_داشتنی والا برای ما حتا پارسال هم بعد احراز هویت هیچ اتفاقی نیفتاد تا خود مدرسه آوردمون تو گروه ها
امسالم گفتن احراز هویت نکنیدMohammad 2 نه سال قبل لینک دادن...بعد اون برای اولین بارش بود..!
مرسی از کمکتون -
سلام..!
نسخه جدیدش رو؟
@دانش-آموزان-آلاءخانومِ_دوست_داشتنی سلام من روکامپیوتر از نسخه وبش استفاده میکردم اون هنوزم درسته مشکلی نداره دوس داشتی از نسخه وبش استفاده کن
-
خانومِ_دوست_داشتنی سلام من روکامپیوتر از نسخه وبش استفاده میکردم اون هنوزم درسته مشکلی نداره دوس داشتی از نسخه وبش استفاده کن
negar salehi اره منم خیلی وقته از نسخه وب استفاده میکنم..1
بروز که شده یه بخش داره تکالیف و ..!
دبیرا اونجا میگن تکلیف چبه توهم راحت میتونی برای خودت علامت بزنی انجام دادی یا نه حضور غیابتو ببینی چطوره و کلی چیز خوب دیگه..!
که نسخه وب نداره متاسفانه..!
شبیه ساز دارم رو کامپیوتر...از اون استفاده میکنم..!
در رابطه با سئوالمم با معاونمون صحبت کردم گفت سایت مشکل داره (برای یازدهم و دوازدهم بسته است) براهمین میزنه اطلاعات اشتباهه..!
و اخر اینکه گفت چون سال قبل احراز هویت داشتم مشکلی امسال پیش نمیاد برای ورود با شماره جدید میتونم از لینک برای ورود به گروه ها استفاده کنم..!
@دانش-آموزان-آلاء شاید سئوال شماهم باشه..1
جامع و کامل