-
sepideh_sjd توعم نکنه از اونجایی
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz نه من ترکم تبریزی
-
mahla bpz نه من ترکم تبریزی
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsepideh_sjd اها خوش بختم
-
sepideh_sjd نه ریاضیم ولی پشیمون شدم
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz چرا ریاضی دوس نداری؟
-
mahla bpz چرا ریاضی دوس نداری؟
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsepideh_sjd نه اتفاقا ریاضیو دوس دارم فیزیکو یکم ...
-
sepideh_sjd اها خوش بختم
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz منم همینطور
-
sepideh_sjd نه اتفاقا ریاضیو دوس دارم فیزیکو یکم ...
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz فیزیک
-
mahla bpz فیزیک
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsepideh_sjd ایییییی نگو که توعم میخوای بگی فیزیک راحت تر از ریاضیه
-
mahla bpz فیزیک
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsepideh_sjd اعتبارم کمه اگ نه ب پستت رای منفی میدادم
-
sepideh_sjd ایییییی نگو که توعم میخوای بگی فیزیک راحت تر از ریاضیه
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz صد در صد
-
mahla bpz صد در صد
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsepideh_sjd نههههههههه
-
sepideh_sjd اعتبارم کمه اگ نه ب پستت رای منفی میدادم
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz مرسی واقعا
-
mahla bpz مرسی واقعا
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsepideh_sjd نه خواهش میکنم
-
sepideh_sjd نههههههههه
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz حقیقته خوب
-
mahla bpz حقیقته خوب
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsepideh_sjd خفففت میکنمااااا
-
sepideh_sjd نه خواهش میکنم
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
sepideh_sjd خفففت میکنمااااا
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz خوب بکن دیه ام میفته گردنت
-
اکالیپتوس تو افسردگی بعد کنکور بودم خخخ
قشنگ روحمون به فنا رفت
منم دلتنگ بودم اما دیگه نشد که بیام
بچه ها میان؟ ایهام ..معصومه ...رومیسا ...بقیه...
فاطمه ـ بوشهر
خوبی؟ -
فاطمه ـ بوشهر
خوبی؟نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an مدیر راه ابریشم پیش فروشش شروع شد؟
-
mahla bpz خوب بکن دیه ام میفته گردنت
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsepideh_sjd نیستی جلوم اگه نه میکردمت ولی واااقعا خدایی من هنو نمیتونم باور کنم فیزیک راحت تره از ریاضی
-
sepideh_sjd نیستی جلوم اگه نه میکردمت ولی واااقعا خدایی من هنو نمیتونم باور کنم فیزیک راحت تره از ریاضی
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz خوب حتما تو ریاضیت خوبه دگ