کافه ی نقدِ قند
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Bio on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bio دقیقا! که دین رو محصور ومنزوی رسم میکنن
خب کدوم ادمیه که همش بخواد تو اسارت شریعت ترسیم شده دووم بیاره؟ -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Nil-par واقعا تو جامعه غریبی زندگی میکنیم
اصلا نمیتونم باورا واعتقاداتمو با زیستن تو این دوره وزمونه موازنه کنم! -
یه سوال هدف دین چیه؟
گاهی باید یادمون بیاد دین اصن هدفش چیه
چسبیدیم به اینکه موی طرف پنج سانت عقبه یا پنج ونیم سانت، یا اینکه چرا فلان فیلم طبق کتاب رساله فلان حاجی ساخته نشده! اگر انگشت شصت پات توی سجده نخوره زمین!!!
واقعا دوست دارم بدونم نظرتون درباره علت وجود دین، حالا چه خوب چه بد، چیه؟
جالبه جا اینکه چیزی مکمل قانون بشه، خود قانون شده، دین وقتی اهمیت پیدا میکرد که عامه مردم یه چیزی تو مخیلشون نمیگنجید و با چیزهای فرامادی سعی میکردن بفهمونن بهشون که داداش داری اشتباه میزنی. وقتی همچین چیز قدرتمندی بیاد بشینه جا قانون، جایی که به چیزهای عقلانی میشه بسنده کرد، مسلمه که یه سریا ازش به نفع خودشون استفاده میکنن و میشیم ایران غرش شیران
لطفا قبل جبهه گیری جلو حرفام یکم دقیق تر بخونید، شاید بخشیش نظرتون رو جلب کرد، من نمیخوام فکرم رو تحمیل کنم. همین انتظار رو از دوستان مذهبی عزیزم دارم. -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
SEPEHR ALIZADEH
ببین برادر من خوب وبد، چیزی نیست که خودمون سلیقه ای انتخابش کنیم
دین هم سلیقه ای نیست مصن بعضی ها معتقدن چرا ما نباید مختار بودیم تو انتخاب دین ومذهب
دین یه برنامه، همه جانبه ومطمئن که سازنده ما بهمون داده
همینجور که وقتی مریض میشیم میریم میگردیم بهترین دکترا و انتخاب میکنیم
تو قضیه دین هم چه به جبر چه به اختیار فطرتا دنبال کامل ترین و بهترین برنامه ونقشه راه میگیردیم
حالا شما ممکنه دکترت برات یه دارویی هم بذاره به مذاقت خوش نیاد اما برای درمان تو لازم باشه
میدونی اون دکتره نه تو نمیدونم متوجه عرایضم میشی یا ن حالا دوستان دیگه رم تگ میکنم نظرشونو بذارن
Bad Fighter@جهاد
f.noori7979
به طور کلی ولی هدف دین انسان سازیه جوری که انسان بمیریم، رشد کنیم و آلوده نمونیم! بندگی کنیم
به قول یه حاجیی میگفت شما بندگی کن خدا خداییشو بلده -
SEPEHR ALIZADEHreplied to Marzie khanoom on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Nil-par سلام خوبی؟ سلامتی؟ خیلی وقته تودلی ندیدمت
ممنون از مشارکتتون
خوب در مورد این ایده باید بگم که شما فرض کن میخوایم وجود خدا رو اثبات کنیم
یه قسمتش میگفتیم که خدا بی نقصه پس اگر ما شرک قائل باشیم خدایان ناقصی خواهیم داشت پس شرک چون خدا بی نقصه باطلع. این اثبات با ذهن من یکی میخونه و من رو که راضی کرد، درسته؟ چون فرض هایی که برام چیده شد با همون فطرتیم که فرمودید سازگاره.
حالا شما وجود دین رو میفرمایید که یک برنامه همه جانبه است، توی همون درسی که جهانبینی ها مطرح شده بود درستع؟
من میگم بله دین چیز خوبیه، من در این شرایطی که ذکر کردم خیلی هم قبولش دارم، یعنی در جایگاه خودش چرا چون با ذهنیت من نوعی میخونه وقتی که ببینم یک نفر راحت به یه شخص دیگه ظلم میکنه با موضوع حق الناس چیزهایی رو بهش یادآوری میکنم و این زمانیه که بخوام باهاش مادی حرف بزنم خیلی چرت میشه، با نگاه مادی اون فرد خیلی هم کار درستی میکنه که از دیگری چیزی رو میگیره و زور میگه، چون به این وسیله چیز بیشتری صاحب میشه، حالا اگر چیزی به نام دین که نسخه مکتوب شده فطرت آدمیه بیاد به این شخص بگه داری اشتباه میکنی خیلی عالیه.
اما وقتی یه سری چیزها مثل علوم سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ای که به عینه میشه دید چقدر در جای جای جهان به زیبایی به زندگی مردم نظم داده رو با قوانینی قاطی کنیم که اصلا مربوط به این قسمت از زندگی نیست چه اتفاقی میفته؟ ! یک افرادی میان همون دین رو دستکاری میکنن برای ربای بانک ها تبصره میزنن، در انواع موضوعاتی که با عقل میشه حلش کرد دست میبرن و به نام دین کارها رو به نفع خودشون پیش میبرن . بخاطر اینه که من هیچوقت با اون درس دینی که از همه جانبه بودن دین حرف میزد اون هم با نگاه ضعیف یک نویسنده ای که جانبدارانه به هر موضوعی نگاه میکنه نتونستم ارتباط بگیرم. تعریف دین به نظر من اون چیزی که شما فرمودی نیست عزیز. موضوع دیگه اینکه چطوری میتونه چیزی که برتابیده از فطرت آدمیزاده سلیقه ای نباشه، این حرف یعنی اختیاری بودن فطرت انسان زیر سواله ولی با توجه به چیزی که من یکی از قرآن میدونم لا اکراه فی الدین...
یه بحث دیگه هم با توجه به همون قضیه بی نقص بودن خدا مطرحه... مثلا ما میدونیم خدا بی نقصه چون این رو از مخلوقاتش درک کردیم، چرا همچین حسی در مورد دینی که توی کتاب ها نوشته میشه نیست؟ ! چرا با این که اسلام کامل ترین دینه (اسلامی که توی کتاب های دینی به خوردمون دادن) نمیتونه همه ی مشکلات معنوی یک جامعه رو پوشش بده و حتی در بسیاری از زمینه ها از همتایان سکولارش ضعیف تر عمل کرده، من با درک این پارادوکس آیا میتونم نسبت به اسلامی که بهم منتقل شده مشکوک باشم؟ چرا ایده آل نیست؟ جوابش واضحه. توی همون دوران اسلام آغازین هم در انتقال پیام ها مشکلات وجود داشته، چه برسه به الان که میون صد تا علامه دوتاشون گذشتش معلومه، بقیه خودشون مجهولن پس چطور میخوان این مقدار علوم رو طی این مدت گذشته از تاریخ اسلام صحیح و سالم به دست ما برسونن.
من هنوز فکر میکنم اسلام رو باید بخونیم و اون قسمت هاییش رو که عقلمون درش شبهه نداره رو قبول کنیم. ممکنه قانع شم که عقیده ام اشتباهه؟ با منطق بحث رو ببریم جلو؟ -
SEPEHR ALIZADEH نتنها اسلام امروز که اسلام دوره خود پیامبر عزیزما هم اونی نبود که خودش میخواست باشه چون عده ای بودن از منافقین که به اسم دین هر کاری میکردن!!
امروز هم همینه،دین چون بقول شما اسم خدا روشه و ناخواگاه ما رو بیاد کمال میاندازه بهترین وسیله برای قرض ورزی و سو استفاده س که توی تاریخ 1400ساله اسلام حداقل،سو استفاده های زیادی از دین شده حتی برای فروش محصولات یا بدست آورد سرمایه شخصی یا انتقام جویی!
پس بنظرم باید بگردیم و ببینیم که چه عقاید مختلفی هستن و اونی رو که با اون ذات مقدس و پاک الهی همخوانی داره رو انتخاب کنیم،نه اینکه هر عمامه به سری یا هر ریشو یقه بسته ای هر چیزی گفت رو ما قبول کنیم! -
M.an خانوم مدیر خو این بحث ها چیزی خارج از نقد و بررسی ایده های کتاب ها نیست، موضوع تاپیک خو کلیه جای مانور داره
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH ببین آقا سپهر ! میدونم چی میگی !انقد توی دوروبریای به ظاهر مذهبیمون مراتب بی دینی و تجمل گرایی و چه وچه وچه رو دیدیم که کلن بدبین شدیم نسبت به اصل دین!
در صورتی که واقعا نباید به خاطر یه عادم نا اهل در مسجدخدا رو بست ک ...
منم بعضی موقع ها این اثار فسق و فجور و که میبینم میگم عایا اسلام ناب محمدی همین بود؟داریم به کجا میریم ؟!...
تازه سخت تریشم اونجاست که از اونا که ادعای امرشونم میشه از همه بدترداری میبینی زیر سایه مذهبی گری چه کارها که نمیکنن...
به قول یه دوستی شیعه باید حقیقی باشه نه اسمی...
اره واقعا حقیقتم همینه...اهل بیت مبلغ ساده زیستی بودن با این که ما میگیم امام حسین ارباب بودن ...حضرت علی (ع) حاضر بودن به اندک حطام دنیا قناعت کنن که شکم دوتا بنده خدا بیشتر سیر بشه....
به نظرم ما الگو هامون فوق العادن ولی خوب نتونستیم معرفیشون کنیم جوونا رو شیفتشون کنیم ...نتونستیم عامل به آموزه های دینی
که منشا الهی دارن باشیم...این بزرگترین ضعف ماست که ملتو دچار چند دستگی کرده...!
پارتی بازی میکنن درحد چی اسمشو میذارن اشناگری و بده بستون اجتماعی !تجملاتو کردن خداشون و تا میتونن پز دنیای فانی رو میدن
اون وقت اگه تاییدشون نکنی بهشون خرده بگیری میگن چیه مگه؟! مالایق بهترین ها هستیم بهترین چیزا باید مال ما باشه...هعیی
درد یکی دوتا نیست نه!... -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
SEPEHR ALIZADEH ولی خدمتتون عرض کنم که با این همه بزن در رو ها و دین و دین مداری ظاهری که شما و ما رو از دین زده میکنه...بهتره شما رو مساعل عرفانی دین یکم متمرکز بشی ،بیخیال اینکه بقیه چه میکنن وچطوری صورت دینو مخدوش...
سیر و سلوک عرفانی واقعا جذابه ! اونم باور نمیکنید با چه کارهای کوچیکی !در بطن همین خانواده...
نردبان های سیر وسلوک جز از قرآن واهل بیت بالا نمیره!
حتی دکان بازارهای تصوف و مشقت های اونجوری رو هم بیخیال
که اهل بیت به هیج وجه تاییدشون نمیکنه!
و در خصوص اون فرمایشتون که لا اکراه فی الدین خبر داری کی خدا این ایه رو فرموده؟
بعد اینکه حجتشو تموم میکنه و راه و چاه رو نشون میده وبعدن هم میفرماد: انا هدیناه السبیل اما شاکرا اما کفورا هوم؟
خب ادم عاقلم که لقمه رو دور سرش نمیگردونه که به خالقش اعتماد میکنه غیر از اینه؟
بیشتر سعی کن اون جنبه از دینو ببینی که در رحمت وبرکات خدا رو به زندگیت باز میشه حسش میکنی خداتو باهمه ذات بینهایتی که داره...واین مسیر جز با گوش کردن به دستوراتش از جای دیگه ای نمیگذره...این حاجی هام که فساد فی الارض کردن رو شما واگذار به احکم الحاکمین کاریت نباشه! -
SEPEHR ALIZADEHreplied to Marzie khanoom on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شده
@R-Nil-par ای قربون قلمت
حالا ما همچین مشکلاتی داریم، در اصول دچار ضعفیم
بعد بیایم در مورد فساد در نوع روابط دختر و پسر حرف بزنیم؟ این فساد در برابر بقیه فسادهای این مملکت ثوابه! بگیم چرا اعتقادات نم کشیده! مشخصه که میکشه، خشت اول را نهد معمار کج، دیوار خونه ثریا قاسمی هم کج میشه!
اون قسمتش هم گفتم بله من قسمت هایی از دین رو دوست دارم، وجودشون وجوبه -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
SEPEHR ALIZADEH خب تو قسمت هایی که خود علما هم اختلاف نظر دارن مصن در خصوص همین سود وبهره بانکی
متفق القول نیستن یکی میگه احتیاطا ترک بشه
دیگری معتقده اشکالی نداره -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
SEPEHR ALIZADEH بعد فک کنید که ما در اول یک دین در اصول داشتیم بعد از رحلت پبامبر (صل الله) دین شقه شقه شد به فرقه ها و مذاهب گسترده
ما که به اصطلاح در جرگه مذهب شیعه اثنی اشری هستیم بعضا نظرا همسو نمیشه در مساعل مختلف
چه برسه به عزیزانمون در دیگر مذاهب
ولی میدونی به چه نتیجه ای رسیدم اینکه جوون امروز نه خیلیی دین ومذهب داره نه اصن نداه ینی واقعا تعلیق وحشتناکیه!
ولی انقدم به این اخوندا بندگان خدا خرده نگیرییم..در واقع بعضی علمای باحال و جذابم از بینشون پیدا میشه همرو که نمیشه با یه چوب زد که میشه؟ -
SEPEHR ALIZADEHreplied to Marzie khanoom on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Nil-par اتفاقا تعلیق در جهت مثبتیه، اون جوون دیگه داره یاد میگیره به سری چیزها نیاز به یه سری آپدیت برای رفع باگ ها دارن
باگ های عجیب و غریب که زورشون به همه چیزمون چربیده!! -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH مثال بزن بهتر درک کنم
-
SEPEHR ALIZADEHreplied to Marzie khanoom on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Nil-par مثال هام یکم بر مبنای عقاید شخصیه، نمیخوام بحث در جهت منفی پیش بره
تا همینجاش کافیه، شاید یه روزی در شرایط قابل درک تری از اون مثال ها با هم بحث کنیم
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to SEPEHR ALIZADEH on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SEPEHR ALIZADEH اها باشه
یاعلی پس...! -
« خداوند ولیش را در میان بندگان خود مخفی می دارد، لذا هیچ بنده ای از بندگان خدا را کوچک نشمار، شاید ولی خدا باشد و تو ندانی... »
از''کتاب رهایی از تکبر پنهان''
-
-
@R-Nil-par
جامعه ی ما جامعه ای ولایتمدار نیست، وگرنه تا حالا ظهور رخ داده بود؛ یعنی هیچ جامعه ای در حال حاضر ولایتمدار نیست..
درسته کشور ما کشوری هست که توسط نائب امام زمان رهبری میشه، اما تاریخ نشون میده که قوم یهود از ابتدای شکل گیری، دین الهی یهود رو تحریف و به یه دین بشری تبدیل کردن؛ برای همین خودشون رو برترین قوم دونسته و با غیر مخالفن.
طبق این عقیده قائدتا باید با هر چیز که سر راهشون مقابله کنن، تنها بزرگترین مانعشون چیه؟ اسلام..
قوم یهود از همون اول در پی دسیسه بوده، هست و خواهد بود و متاسفانه برای هدفشون هم فراتر از توانشون تلاش میکنن..
نمونش دور کردن جوامع از اصل "ولایت" هست، چون جامعه ای ولایتمدار نباشه نمیتونه فرج رو رقم بزنه،حالا چرا؟ چون منجی از قوم یهود نیست پس از ظهورش باید جلوگیری بشه!
برای جواب این سوال باید اول به دنبال یهود شناسی باشین
28/114