-
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از خودم در عجبم دیشب تا 3 بیدار بودم
الان خوابم میاد
تازه تا 8 صب خواب بودم -
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عااطفه در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پویا لینکش صفحه کجاس ؟؟
لینکش کو ؟
نمی دانم بی اطلاع ام ولی توی کانال هست
-
Vampire_Hunter میخوره شیمیه
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Vampire_Hunter اولش نوشتم به دردت نمیخوره تو ریاضی ای
یعد نوشتم میخوره شیمیه -
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چندتا سوال بپرسم حاضرین جواب بدین (شیمی)
-
Vampire_Hunter ببین اینا خوبه یا نه
فیزیک سه تا یک ساعت
شیمی دوتا یک ساعت
تحلیلی و هندسه دوتا یک ساعت -
پویا اگه بلد باشیم چرا نه
-
فیزیک سه تا یک ساعت
شیمی دوتا یک ساعت
تحلیلی و هندسه دوتا یک ساعتنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فیزیک سه تا یک ساعت
شیمی دوتا یک ساعت
تحلیلی و هندسه دوتا یک ساعتببین عالیه..فقط من یه آرنجی رو شیمی پیاد کردم بدین ترتیب !
صبحا 1.5 ساعت شیمی فقط حفظیات میخونم..شبا 1 ساعت شیمی مسائل !
شیمی خیلی مهمه تو کنکور...هر 10 درصدش تقریبن 200 نفر بالا پایین میکنه تو رتبه های حساس -
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تغییرات انرژی درونی (E)و تغییرات انتالپی از نظر جبری وقدرمطلق میشه مقایس کنید چه جوری مقایسه میشه بگین؟
پویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تغییرات انرژی درونی (E)و تغییرات انتالپی از نظر جبری وقدرمطلق میشه مقایس کنید چه جوری مقایسه میشه بگین؟
شیمی 3
-
شیمی 3
-
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فیزیک سه تا یک ساعت
شیمی دوتا یک ساعت
تحلیلی و هندسه دوتا یک ساعتببین عالیه..فقط من یه آرنجی رو شیمی پیاد کردم بدین ترتیب !
صبحا 1.5 ساعت شیمی فقط حفظیات میخونم..شبا 1 ساعت شیمی مسائل !
شیمی خیلی مهمه تو کنکور...هر 10 درصدش تقریبن 200 نفر بالا پایین میکنه تو رتبه های حساسVampire_Hunter عاخه شیمی رو دارم فیلمای آقای آقاجانی رو میبینم
به نظزت یه ساعت شیمی حفظ کنم و یه ساعتش فیلم ببینم خوبه ؟ -
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپویا در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ببین اگه انتالپی منفی باشه و علامت کار + باشه در اینصورت از لحاظ جبری انرژی درونی بیشتره و از لحاظ قدر مطلقی انتالپی بیشتره
نمیدونم منظور گرفتی یا ن ! -
Vampire_Hunter عاخه شیمی رو دارم فیلمای آقای آقاجانی رو میبینم
به نظزت یه ساعت شیمی حفظ کنم و یه ساعتش فیلم ببینم خوبه ؟Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
به نظزت یه ساعت شیمی حفظ کنم و یه ساعتش فیلم ببینم خوبه ؟بنظر من پشت سر هم بخونی بهتره..یعنی فیلم که نگاه کردی بعدش کتاب درسی و بخونی بعدش تست بزنی
-
به نظزت یه ساعت شیمی حفظ کنم و یه ساعتش فیلم ببینم خوبه ؟نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
به نظزت یه ساعت شیمی حفظ کنم و یه ساعتش فیلم ببینم خوبه ؟فیلم نبین
شیمی سادس مسائلش نیازی به فیلم دیدن نداره
شیمی دوم از فصل 1 تا سومش کتاب رو بخون خیلی زیاد...فصل 4 رو فیلم ببین...فصل 5 هم ترکیب زیاد داره باید حفظ کنی...کله شیمی سوم هم مسائل تو خط ویژه هست خوب توضیح داده اونارو ببین...اسید باز رو فیلم ببین...فصل 4 شیمی پیش رو جزوه گذاشتن بالاتر از روی اون بخون...
و دیگ سلامتی -
به نظزت یه ساعت شیمی حفظ کنم و یه ساعتش فیلم ببینم خوبه ؟بنظر من پشت سر هم بخونی بهتره..یعنی فیلم که نگاه کردی بعدش کتاب درسی و بخونی بعدش تست بزنی
faeze.s در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خودمم توش موندم چکار کنم
البته حفظیات که خیلی ربطی به فیلما ندارن -
ببین اگه انتالپی منفی باشه و علامت کار + باشه در اینصورت از لحاظ جبری انرژی درونی بیشتره و از لحاظ قدر مطلقی انتالپی بیشتره
نمیدونم منظور گرفتی یا ن !نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نمیدونم منظور گرفتی یا ن !مرسی
اولش فهمیدم از لحاظ قدرمطلق نفهمیدم
-
شیمی دوم از فصل 1 تا سومش کتاب رو بخون خیلی زیاد...فصل 4 رو فیلم ببین...فصل 5 هم ترکیب زیاد داره باید حفظ کنی...کله شیمی سوم هم مسائل تو خط ویژه هست خوب توضیح داده اونارو ببین...اسید باز رو فیلم ببین...فصل 4 شیمی پیش رو جزوه گذاشتن بالاتر از روی اون بخون...
و دیگ سلامتیVampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
و دیگ سلامتیشیمی 2 رو دارم میبینم فصل 4 و 5
شیمی پیش 1 رو فولم
پیش دو خیلی داغونم
شیمی 3 هم فصل 3 رو هیچی نخوندم و استیوکیومتری و فصل دو هم به بقیه شیمی وابستست -
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها من ی عکس واسه کاور گذاشتم بعد حذفش کردم بعد دوباره ی عکس دیگ ک میذارم همون عکس قبلی میاد این جدیده نمیاد چیکارکنم؟