-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
میشه پست درست کردنو یادم بدین؟رو سه نقطه میزنین گزینه ویرایش رو میزنید.
-
mohammadhassan
میشه پست درست کردنو یادم بدین؟رو سه نقطه میزنین گزینه ویرایش رو میزنید.
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
این نه ک همین ک مثلا شما ی پست درست کردین جزواتو توش قرار میدین -
mohammadhassan
این نه ک همین ک مثلا شما ی پست درست کردین جزواتو توش قرار میدیننوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
این نه ک همین ک مثلا شما ی پست درست کردین جزواتو توش قرار میدینآها، به اون تاپیک میگن. الان خدمتتون عرض میکنم.
-
mohammadhassan
این نه ک همین ک مثلا شما ی پست درست کردین جزواتو توش قرار میدینآها، به اون تاپیک میگن. الان خدمتتون عرض میکنم.
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
مرسی
-
mohammadhassan
این نه ک همین ک مثلا شما ی پست درست کردین جزواتو توش قرار میدیننوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
این نه ک همین ک مثلا شما ی پست درست کردین جزواتو توش قرار میدیناول از صفحه اصلی وارد قسمت دروس میشید و بعد درس رو انتخاب میکنید ( توی فلش مشخص کردم). در آخر روی گزینه موضوع تازه کلیک میکنید و عنوان موضوعتون رو مینویسید و متن رو هم وارد میکنید سپس گزینه بفرست رو میزنید.
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
مرسی
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan
مرسی
خواهش میکنم.
-
mohammadhassan
این نه ک همین ک مثلا شما ی پست درست کردین جزواتو توش قرار میدیناول از صفحه اصلی وارد قسمت دروس میشید و بعد درس رو انتخاب میکنید ( توی فلش مشخص کردم). در آخر روی گزینه موضوع تازه کلیک میکنید و عنوان موضوعتون رو مینویسید و متن رو هم وارد میکنید سپس گزینه بفرست رو میزنید.
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan ايول مسئولين پاسخگو:)
-
mohammadhassan ايول مسئولين پاسخگو:)
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کاربران پاسخگو منظورتونه دیگه -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کاربران پاسخگو منظورتونه دیگهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan وقتي الان اينطوري جواب ميدين بعد كه مسئول هم شدين جواب ميدين ديگه...مسئولين پاسخگوي اينده
-
mohammadhassan وقتي الان اينطوري جواب ميدين بعد كه مسئول هم شدين جواب ميدين ديگه...مسئولين پاسخگوي اينده
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan وقتي الان اينطوري جواب ميدين بعد كه مسئول هم شدين جواب ميدين ديگه...مسئولين پاسخگوي اينده
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
معرفی میکنم...آدمین آینده کشور هستن
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تخته امروز آلا
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تخته امروز آلا
ریاضی اقای امینی راده
-
تخته امروز آلا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ای بابا چه اصراری به ادمینی هست حالا
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دوستان شما هم وقتی روی اعلانی کلیک میکنید این پیام میاد براتون ؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من ته دل ادمارو میخونم