-
دیوونگی خییییلللییی خوبه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ تضمینی هست اصن بمونم سال دیگه بهتر بشه رتبم
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ برزخ مضخرفی...
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-m
من حالم بدتره
پیگیری کردم بلکه بشه مرخصی گرفت
میگن تا انصراف ندی نمیتونی کنکور بدی
از طرفیم خانوادم شدیدا مخالفن با اینکه بخوام
انصراف بدم
هعییی -
Zaraa اومد گوش نداد الان دوباره رفته بیرون برگرده بازم میگم
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
@nafas-m
من حالم بدتره
انصراف بدم
هعییی@ROYA78 داغونم رویا کاش میشد یه بار دیگه بشینم پشت کاش میشد
-
خدا یا شکرت
-
انقدر خوشحالم
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 این فکرا رو نکن
دختر تو تلاشتو کردی
کنکور که کل زندگیت نیست
اصن بزار ببینم
چه تضمینی هست تو پزشکی قبول بشی بری دانشگاه 7 یا8 سال درس بخونی بعدش جامعه بهت نیاز داشته باشه؟!
باااید تو زندگی شک و تردیدو ول کرد
ریسک کن -
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خلاصهای از مهم ترین مفاد اطلاعیه اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۹۹
زمان انتخاب رشته روز چهارشنبه مورخ 99/07/02 لغایت روز شنبه مورخ 99/07/05 می باشد.
در صورت اتمام فرایند انتخاب رشته، حتمأ شماره رسید 15 رقمی توسط سیستم در اختیار کاربر قرار می گیرد.
انتخاب رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی امسال در فرم انتخاب رشته سازمان سنجش باید وارد شود.
در صورتیکه در زمان ثبت نام، اعلام علاقه مندی به رشته های با آزمون دانشگاه پیام نور ودانشگاه ها وموسسات آموزش عالی غیرانتفاعی صورت نگرفته است با پرداخت مبلغ 186.000 ریال از طریق درگاه سازمان سنجش می توان نسبت به اعلام علاقه مندی به رشته های مذکور اقدام نمود.
در صورتیکه درکارنامه مجاز به انتخاب رشتههای دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی شده اید، در این مرحله با پرداخت هزینه مربوط به علاقه مندی به رشتههای این دانشگاه ها به مبلغ 93.000 ریال از طریق درگاه سازمان می توانید اعلام علاقه مندی خود را اعلام کنید.
سامانه انتخاب رشته مجازی از تاریخ 99/07/02 از طریق درگاه سازمان سنجش قابل استفاده توسط متقاضیان مجاز به انتخاب رشته خواهد بود.
متقاضیان علاقه مند به انتخاب رشته های تحصیلی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی (بجز متقاضیان چهار رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی) باید به درگاه دانشگاه آزاد اسلامی (www.azmoon.org) مراجعه نمایند.
در صورت انتخاب رشته دوره روزانه و قبولی در آن، تحت هیچ شرایطی حق شرکت در آزمون سراسری سال آینده برای انتخاب رشته های روزانه را نخواهید داشت.
متقاضیانی که در سهمیه ثبت نامی خود مغایرتی مشاهده می کنند لازم است تا تاریخ 99/07/02 به ارگان های مربوطه مراجعه و نسبت به حل مساله سهمیه خود اقدام نمایند.
متقاضیان در صورت مشاهده مغایرت در سوابق تحصیلی خود لازم است تا تاریخ 99/07/02 به منطقه آموزش و پرورش شهرستان مربوطه مراجعه نمایند.
#خبرانه
@medtweeet I مدتوئیت
-
@ROYA78 یدونه بده من
-
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-m همونطور که گفتم بهش گفتی؟
وقت شناس باش
وقتی که عجله داشت یا دیدی رو مود نبود نگو بهش
بزار حالش خوب باشه بعد بگو -
@nafas-m همونطور که گفتم بهش گفتی؟
وقت شناس باش
وقتی که عجله داشت یا دیدی رو مود نبود نگو بهش
بزار حالش خوب باشه بعد بگوZaraa اره ازش خواستم اعتنا نکرد
چشم -
نوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-m
-
maryam111 این فکرا رو نکن
دختر تو تلاشتو کردی
کنکور که کل زندگیت نیست
اصن بزار ببینم
چه تضمینی هست تو پزشکی قبول بشی بری دانشگاه 7 یا8 سال درس بخونی بعدش جامعه بهت نیاز داشته باشه؟!
باااید تو زندگی شک و تردیدو ول کرد
ریسک کنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa آخه من الان واقعا گیجم
اگه دبیری زیست نخواست استانم چی؟
برم پرستاری بخونم بازم تضمین کار نیست
یا حتی هوشبری.. -
@nafas-m
من حالم بدتره
انصراف بدم
هعییینوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROYA78 رشتت چیه
-
@ROYA78 تنها امیدم اینه حداقل پیرا بیارم