-
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
️
-
خدافظ
️
-
2245Zahra در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
yuta در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
2245Zahra من ی معذرت خواهی ب شما بدهکارم
بابته!؟
یچی ک میدونی
-
-
-
بیا بال
-
-
yuta
سلام
اونی که خواهد برای کاری بهونه گیری کنه پیدا هم می کنهیکی بهاش رو میده یکی همش بهونه
دست آخر کیه که موفق میشه ؟@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
yuta
سلام
اونی که خواهد برای کاری بهونه گیری کنه پیدا هم می کنهیکی بهاش رو میده یکی همش بهونه
دست آخر کیه که موفق میشه ؟اونی ک بهش بیخیالی میکنه
البته باید ببینیم حرفش منطقیه یانه -
چرا کسی نیس
-
بچه ها
-
yuta برا اینکه نتایج اومده دیگه بچه ها در تکاپوی اینن که بمونن یا نه بقیم که مدرسه دارن....
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه سان خورشید در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به سان خورشید در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام. به عنوان وظیفه و دینی که به صفر تا صد های رایگان آلا که داشتم، فارغ از حواشی که دوستان برام ساختند و متاسفانه بعضی دیگه از دوستان، بهش دامن زدند، یه ویس برای پشت کنکوری ها ضبط کردم.
امید وارم که انگیزه ای باشه برای همتون.
به عنوان اخرین پستی که توی فضای عمومی انجمن آلا میزارم، یه نصیحتی رو از من بپذیرید.
هر کجای دنیا برید، اگر تلاش نکنید، چیزی در چنته نخواهید داشت. من هم زحمت کشیدم، به صفر تا صد های آلا مدیونم و متاسفانه ناراحت ام از اینکه یه سری از ضبط هایی که قول داده شده، هنوز عملی نشده. ان شاء الله عملی خواهد شد و شما هم مثل من، با همین صفر تا صد های رایگان اما به روز کنکور پیش خواهید رفت و شادی ما رو هنگام اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۰، تجربه خواهید کرد.
این هم آخرین یادگاری من برای پشت کنکوری ها.
امید وارم که فضای انجمن الا، بیشتر درسی باشد و پر انگیزه بجای فضای غیر درسی و نا امیدی.
در پناه حق باشید دوستان من
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاءhttp://s15.picofile.com/file/8409047826/مشاوره_پشت_کنکوری_ها.m4a.html
موفقیتت رو تبریک میگم همشهری