-
Mmdasn از اون تلنگرا بهم خورده كه يهو جوگير شدم...همگي دعا كنين جو نخوابه!
ميخونم تا ببينم خدا چي ميخواد...يهو ديديم واقعا به 60 هم رسيدم:) فيزيكم بد نيست ولي خب يكم خسته بازي در اوردم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
banoo چرا...تازه خير سرم من دارم عمومي مرور ميكنم:|
-
Mmdasn از اون تلنگرا بهم خورده كه يهو جوگير شدم...همگي دعا كنين جو نخوابه!
ميخونم تا ببينم خدا چي ميخواد...يهو ديديم واقعا به 60 هم رسيدم:) فيزيكم بد نيست ولي خب يكم خسته بازي در اوردم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
جمع کنیم بریم دیگه
آزمون ندارین مگه؟چرا
الان داشتم دیفرانسیل میدیدم اومدم اینجا -
banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
جمع کنیم بریم دیگه
آزمون ندارین مگه؟چرا
الان داشتم دیفرانسیل میدیدم اومدم اینجا -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
banoo آره حد رو تموم کردم امروز
-
Mahsa Ss
عمومی خیلی مهمه اکثر بچه های ریاضی ولش میکنن به خاطر همون تراز خوبی بهت میده کنکور
تجربیام ک باید حول حوش 90 باشن ک رتبه خوب بیارنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من فقط از شیمی و ریاضیات میترسم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sonsy ترس داره مگه
-
Mahsa Ss
عمومی خیلی مهمه اکثر بچه های ریاضی ولش میکنن به خاطر همون تراز خوبی بهت میده کنکور
تجربیام ک باید حول حوش 90 باشن ک رتبه خوب بیارنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy سعيمو ميكنم...زبان كه بچه ي خوبيه
ديني هم تا ازمون بعدي به 80 ميرسونم
ادبياتم استاد راوش معجزه كرد!
فقط ميمونه عربي!!!!!!!!!!!!! -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب برم درس بخونم
یکم رستگار بشم
مواظب خودتون باشین -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sonsy رياضي رو بايد دوست داشت...موجود دوست داشتني ايه
شيمي هم ميگن سخته ولي تمرين كني خوبه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من فقط از شیمی و ریاضیات میترسم
کنکور ترس نداره
هرچی تلاش کردی همون درصد رو میگیری
چه بترسی چه بیخیال باشی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
banoo بسلامت
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
banoo خوبه برو...ايشالا فردا بتركوني
-
sonsy سعيمو ميكنم...زبان كه بچه ي خوبيه
ديني هم تا ازمون بعدي به 80 ميرسونم
ادبياتم استاد راوش معجزه كرد!
فقط ميمونه عربي!!!!!!!!!!!!!نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss
عربی همایشو ببین بعد یه هفته فقط جزوه رو 7 بار بخون ک مسلطططططططط بشی بعدش هر شب یه دونه سوال کنکور حل کن
متنشم آقای ناصح زاده گفتن اول پاسخنامه معنی لغاتو بخونین بعد خودتون متنو معنی کنین تا مسلط شین ب متن -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نيز برفتم باي