-
H_R افتضاحهههه فصل یکشش
-
Hoorieh sh سلام بخشی از توضیح کتاب خیلی سبز~ طی بیماری پوکی استخوان،استخوان ها پوک میشوند!و حفره های توخالی درون استخوان افزایش و توده استخوانی کاهش میابد.در نتیجه استحکام استخوان کم میشود
-
H_R بله منم اون روز گیج شدم
ولی دوستان ببینید استاد موقاری تو خود تدریس صفر تا صد دهم گفتند خون کلاژن و الاستیک نداره ولی گفتن که پلاسما دارای پروتئین هایی هست
به قول خودشون این از اون جمله های دو سمتیه که کلاژن و الاستیک رشته پروتئینی اند ولی از اونور غلطه
هر رشته پروتئینی ای کلاژن و الاستیک نیست مثل فیبرین
البته این استدلال من است چون میخوام ثابت کنم حرف استاد موقاری درسته البته واقعا استدلالم بدم نیستا -
دریا دریایی H_R @نگین-وهاب-مقدم
یادم رفت تگتون کنم -
@mitra-ism-rahmani احسنتتتت
-
@نگین-وهاب-مقدم
4.pdf
11 (1).pdf
7 (1).pdf -
Patrikam دانش آموزان آلاءreplied to Moon1 on ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط Patrikam انجام شده
-
-
Patrikam در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
-
۷ چی؟
-
f.noori7979replied to Patrikam on ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط f.noori7979 انجام شده
Patrikam
سوال 7 -
@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R بله منم اون روز گیج شدم
ولی دوستان ببینید استاد موقاری تو خود تدریس صفر تا صد دهم گفتند خون کلاژن و الاستیک نداره ولی گفتن که پلاسما دارای پروتئین هایی هست
به قول خودشون این از اون جمله های دو سمتیه که کلاژن و الاستیک رشته پروتئینی اند ولی از اونور غلطه
هر رشته پروتئینی ای کلاژن و الاستیک نیست مثل فیبرین
البته این استدلال من است چون میخوام ثابت کنم حرف استاد موقاری درسته البته واقعا استدلالم بدم نیستااره اینو میدونم توی صفر تا صد چی گفت ولی یکی از بچه ها در اومد گفت من توی دورهی نوبت اول دیدم گفته داره و اصلاح کرده
بعد من در جایگاه علمی هم نیستم که بخوام به حرف هیچ کدوم از این دو استاد ایراد وارد کنم -
-
@mitra-ism-rahmani میگن چی میترا خلاصه بگو برام
176/8986