-
H_R
منم گیج شدم یکی دیگه بیاد راهنمایی کنه تا همه رستگار شیم -
H_R جالبه
-
Sahar.tuo در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
و یه چیز دیگه ما مگه نمیگیم پیوند هیدروژنی بین یه هیدروژن دریه مولکول با f.o.Nدر یه مولکول دیگه اس؟
پس چرا میگیم تو خود الکل ها و کربوکسیلیک اسید ها این پیوند داخلشون هس؟و اینکه مگه نباید پیوند بین oوHکه بین این دوتاس رو کوالانسی بگیریم؟پیوند هیدروژنی وقتی تشکیل میشه که H بین N،O،F از یه مولکول و N،O،F از یه مولکول دیگه گیر بیوفته
-
بچه ها سوال تشریحی از زیست 12ندارین فصل یک بفرستین
-
@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
بچه ها سوال تشریحی از زیست 12ندارین فصل یک بفرستین
من هنوز نتونستم با زیست ارتباط بگیرم
-
H_R امتحان دارم چهار شنبه فقط گفتار یکشو خوندم
-
H_R افتضاحهههه فصل یکشش
-
Hoorieh sh سلام بخشی از توضیح کتاب خیلی سبز~ طی بیماری پوکی استخوان،استخوان ها پوک میشوند!و حفره های توخالی درون استخوان افزایش و توده استخوانی کاهش میابد.در نتیجه استحکام استخوان کم میشود
-
H_R بله منم اون روز گیج شدم
ولی دوستان ببینید استاد موقاری تو خود تدریس صفر تا صد دهم گفتند خون کلاژن و الاستیک نداره ولی گفتن که پلاسما دارای پروتئین هایی هست
به قول خودشون این از اون جمله های دو سمتیه که کلاژن و الاستیک رشته پروتئینی اند ولی از اونور غلطه
هر رشته پروتئینی ای کلاژن و الاستیک نیست مثل فیبرین
البته این استدلال من است چون میخوام ثابت کنم حرف استاد موقاری درسته البته واقعا استدلالم بدم نیستا -
دریا دریایی H_R @نگین-وهاب-مقدم
یادم رفت تگتون کنم -
@mitra-ism-rahmani احسنتتتت
-
@نگین-وهاب-مقدم
4.pdf
11 (1).pdf
7 (1).pdf -
Patrikam دانش آموزان آلاءreplied to Moon1 on ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط Patrikam انجام شده
-
-
Patrikam در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
-
۷ چی؟
-
f.noori7979replied to Patrikam on ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط f.noori7979 انجام شده
Patrikam
سوال 7
175/8986