-
سلام سلام به بچه های گل آلاء
خب خب لیدیز اند جنتلمن بیاید این ور انجمن
این شما و این ورژن جدید بچه های کنکور تجربی ولی اینبار با هدف ۱۴۰۰ توی این تاپیک دوستان عزیز آلایی میتونن بیان و سوالاتشان رو با دوستای کنکوریشون به اشتراک بزارن و هر کسی چ کنکور قدیم چ کنکوری جدید بیاد به همه کمک بده ...
امیدوارم این تاپیک تا کنکور ۱۴۰۰ پا بر جا بمونه
بازم مثل تا پیک بچه های تجربی ۹۹ اگه استقبال شد دور هم یه ساعت رو مشخص میکنین و میریم سر وقت تحلیل سوالی خاص ... و انشالله کلی کار درسی دیگه...
خلاصه اینکه اینجا یه جوری دورهمی درسی برای ۱۴۰۰ هست(تاکید میکنم درسیاااااا)
ببینم چ میکنید بچه های تجربی ۱۴۰۰
باشد که روزی که توی دانشگاه در رشته مورد علاقهتون بودید یه سری به انجمن بزنید از اینجا یاد کنید(باشد که رستگار شوید)در آخر مهم ترین قانون: رعایت ادب
راستی چتیدن های غیر درسی الزاما ممنوندعوت میکنم از دوستای گل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا خیلی از درسامون مشترکه
@انسانیا توی عمومی ها میتونیم به هم کمک کنید -
سلام سلام
بچه ها اینم از اولین سوال این تاپیک که خودم استارتش رو میزنم خب این شما و این سوال
بچه ها به نظر شما این سوال یه جوری نیست؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
و سوال بعدی ...
بنظرتون این سوال اشتباه نیست؟؟؟ چون معنی چنبره زدن باید بشه حلقه زدن نه حلقه زده شده!!!!
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
H_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سلام سلام
بچه ها اینم از اولین سوال این تاپیک که خودم استارتش رو میزنم خب این شما و این سوال
بچه ها به نظر شما این سوال یه جوری نیست؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام! اول از همه ممنون بابت تاپیک خوبت!^^
راجع به سوال راستش من فکر می کنم هیچکدوم از گزینه ها درست نیستن...
چون طبق متن خود کتاب درسی این بیتی که گذاشتی، یعنی هنر و دانش به زیر کشیده و به فراموشی سپرده شده و جهل و نادانی به عنوان معیار جدیدی معرفی شده. که این مفهوم و ما توی بیتی که سوال به عنوان نمونه برای تشخیص آورده هم می بینیم. ولی هیچکدوم از گزینه ها درست نیستن به نظرم... نظر خودت هم بنویس لطفا (اضافه بر این که به نظرت یه جوریه! ؛) ) -
Dr.Reyhaneh به نظر خودم هم سوال مشکل داره چون از هدف اصلی دور شده ...
این از جواب طراح
درباره اون یکی سوال نظری نداری؟؟؟؟؟ -
و سوال بعدی ...
بنظرتون این سوال اشتباه نیست؟؟؟ چون معنی چنبره زدن باید بشه حلقه زدن نه حلقه زده شده!!!!
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
Dr.Reyhaneh به نظر خودم هم سوال مشکل داره چون از هدف اصلی دور شده ...
این از جواب طراح
درباره اون یکی سوال نظری نداری؟؟؟؟؟می شه اینطوری ام در نظر بگیرتش به نظرم
اون یکی سوال آخه فعل مجهول استفاده کرده ولی خوب تو کتاب اومده مصدر به کار برده... می دونم اگه صف و فعل در نظر بگیرن یا برعکس(یعنی اگه کلمه رو مثل صفت در نظر بگیره بعد تو فعلی ترجمه اش کنی) اشکال می گیره... اما از نظر محهول و اینا نمی دونم... -
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to H_R on ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R
سلام
اره
اون سوال قرابت ،به نظر منم مشکل داره -
مشکل داره به نظر من هم @راهنما-ادبیات
-
Hbahar_1 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to H_R on ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط Hbahar_1 انجام شده
H_R اتفاقا فکر میکنم ارتباط مفهومیش خیلییی کم و یه جورایییم بی ربطه...نمیدونم والا
-
Hbahar_1 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to H_R on ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R ممنون از تایپینگ خوبی که زدین...انشالله همه ی دانش اموزا به هرچی که میخوان با تلاش و پشتکارشون برسن⚘
-
Hbahar_1 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to H_R on ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R این هم مشکل داره به نظرم....درست همونطوری که خودتون میگین؛؛چنبره زدن یعنی حلقه زدن نه حلقه زده شده...
@راهنما-ادبیات -
Hbahar_1 در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R ممنون از تایپینگ خوبی که زدین...انشالله همه ی دانش اموزا به هرچی که میخوان با تلاش و پشتکارشون برسن⚘
-
خب خب من اومدم با یه تست دیگه
میبینم که بسی غیر فعالید
اما خودم براتون سوال آوردم
خب به نظر شما قسمت ج این سوال درسته یا یه نکته الکیه؟؟؟؟؟
@تجربیا
@دوازدهم
استاد ننظر شما چیه؟
mehranmirzaei -
خب خب من اومدم با یه تست دیگه
میبینم که بسی غیر فعالید
اما خودم براتون سوال آوردم
خب به نظر شما قسمت ج این سوال درسته یا یه نکته الکیه؟؟؟؟؟
@تجربیا
@دوازدهم
استاد ننظر شما چیه؟
mehranmirzaeiسلام البته من اینو یبار تو جلسات تحلیل با اقای میرزایی گفتم
ایشون فرمودند ک در پوکی استخوان ما افزایش اندازه حفرات رو نداریم بلکه همونا بهم پیوستن و شدن حفره بزرگتر
و این رو غلط گرفتن ک در پوکی استخوان ما افزایش اندازه حفرات رو داریم
ولی خوب ...نمیدونم...بازم دوستان بیان بگن @تجربیا دریا دریایی (تبریک میگم همیار جدید ) -
H_R
نه این درسته و تو نشرالگو و خیلی سبز جامع و حتی آزمون های ماز هم لحاظ می کنن. چون وقتی پوکی استخوان زیاد می شه تعداد حفرات بالا می ره و در طی بالا رفتن تعداد حفرات، فاصله ی بین شون کم شده و یکی می شن... یکی که می شن که انگار همون حفره بزرگ شده و تعداد کاهش یافته...
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم -
H_R اندازه حفره تغییر نمی کنه به نظرم فقط بزرگ میشن
-
Alireza abdi در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R اندازه حفره تغییر نمی کنه به نظرم فقط بزرگ میشن
بزرگ شدن همون تغییر در اندازه ست دیگه!:/
-
Hoorieh sh اره خودم هم یه چیزایی یادم بود ولی زیاد مطمئن نبودم واسه همین پرسیدم
-
Dr.Reyhaneh حفره ها با هم بزرگ می شن نه اینکه اندازه حفره بزرگ بشه
1/8986