-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه
اصلا مردم فراموش نمیکنن
یاد بزرگاشون تو دلشون
ولی این انقلابو این جنگو دیدن میترسن
ازخون جوناشون میترسم
اصلنم به دولت کاری ندارن کلا
همین که روحانی تونست تایه حدی ثبات سیاسی اقتصادی ایجاد کنه خدا پدرمادرشو بیامرزه
ما انتظار اینکه تو4سال این کارایی که تو 8سال کردن جبران بشه رو نداشتیم
همینجاشم ممنونیم
حالا نقصها زیاد بوده درست ولی بد از بدتر بود -
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط sata انجام شده
فقط تنها ترس اینه که بعضیها این دوره دربیاند و باز مارو به جنگ بکشونن
الآن خیلی ها کلشون داغه میخوان عربستان رو بزنن
نمیدونن قدرت نظامی آمریکا اصل قابل مقایسه بامانیست
اون بمبی که توافغانستان زدند برای ایران طراحی شده بود
... -
...نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهsata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
...همیشه به قدرت نظامی نیست !
الان آمریکا جرات داره به کره شمالی چیزی بگه ؟؟ با اینکه کره شمالی کاری هم نداره با کسی.
همین اخیرا بود آمریکا ناواش رو فرستاد نزدیک کره شمالی اونموقع میگفتن هرگزینه ای رو میز هست . یه هفته پیش فرماندشون اومد گفت ما نمیخوایم کره شمالی رو به زانو دربیاریم میخوایم سر عقل بیاریم!! همیشه به قدرت نظامی نیست. همین کره شمالی رو بزنن نیویورک و شیکاگو رو میزنه براش فرقی نداره میزنه مناطق مسکونی و بیمارستان ها و همه جا رو ویران میکنه. -
...نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsata در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
...آمریکا همین الانشم در جنگ با ایران هست نه به صورت مستقیم به صورت نیابتی!
گذشت اون زمانی که حمله کنن بریزن تو کشور. -
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره اونها بی ثباتی در منطقه رو دوست دارن ولی اگه جنگ با کره شمالی میکردند کره شمالی هم بمب هسته ای داشت درضمن متحدشون که کره ی جنوبی باشه جنگ آمریکا وکره ی شمالی بهش آسیب میزد.
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایران با روسیه کلا از بعد انقلاب برای همینه که آمریکا هی متحد عربی میجوره اینها دارن با مهره های خاورمیانه باهم بازی میکنند ما فقط مهره ایم
استعمار شدیم. -
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خودم با یکی از این عرب ها تو اینستا بحثم شد به یکی از شهدا هتاکی کرد منم باهاش چند روز بحث کردم چند تا اسکرین شاتم دارم. دقیقا بعضیاشون تفکرات وهابی ها رو دارن.
-
من خودم با یکی از این عرب ها تو اینستا بحثم شد به یکی از شهدا هتاکی کرد منم باهاش چند روز بحث کردم چند تا اسکرین شاتم دارم. دقیقا بعضیاشون تفکرات وهابی ها رو دارن.
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ماها خودمون خیلی مقصریم تو بحث روابط بین شیعیان و اهل سنت. قرن 21 ایم هنوز داریم سر این بحث میکنیم که خلیفه باید این بود یا اون! خدا و پیامبر و امامان این چیزا رو نمیخوان و راضی نیستن. چه فرقی داره علی خلیفه بود یا اون این ها همش گذشته. این فوحش میده به خلفا اون یه چی میگه و ....
-
...sata دوست عزیز 8 سال دفاع مقدس بود.جنگیدن شهدا.دمشونم گرم.چون اگه نمی جنگیدن الان شما ایقدر قشنگ نمی تونستی از آمریکا طرفداری کنی.معلوم نبود اوضاعمون چطور بود.دوستم ما اون زمان نه تنها با عراق جنگ داشتیم.بلکه با 63 کشور دنیا جنگ داشتیم.ما از 63 کشور دنیا اسیر داشتیم.ینی چی؟ ینی نه تنها تسلیحات داشتن اونا بلکه به جایی رسیده بودن که نیرو به عراق میدادن.میدونی ینی چی؟درسته آمریکا گردن کلفته ولی مطمئن باش یه درصد احتمال موفیقت تو حمله به ایرانو میدید شک نکن تا الان حمله کرده بود.دوستم این قدر خود باخته نباش.سگی مث آمریکا که پاس میکنه شک نکن که گاز نمی گیره.چند بار تا مرز ایران اومدن؟
چند بار ناو آوردن؟ یه بار وجود کردن بیان جلو؟ شما هم نترس.اگه سلاحمون نرسه این قدر غیرت باید داشته باشیم که با قلبمون بجنگیم.همون طور که شهدا جنگیدن.حضرت امام فرموده بوده بودند که اگه همه ی مسلمانان هر کدوم یه سطل آب بریزن آمریکا رو آب میبره.متحد باشیم بجای واحمه. -
sata دوست عزیز 8 سال دفاع مقدس بود.جنگیدن شهدا.دمشونم گرم.چون اگه نمی جنگیدن الان شما ایقدر قشنگ نمی تونستی از آمریکا طرفداری کنی.معلوم نبود اوضاعمون چطور بود.دوستم ما اون زمان نه تنها با عراق جنگ داشتیم.بلکه با 63 کشور دنیا جنگ داشتیم.ما از 63 کشور دنیا اسیر داشتیم.ینی چی؟ ینی نه تنها تسلیحات داشتن اونا بلکه به جایی رسیده بودن که نیرو به عراق میدادن.میدونی ینی چی؟درسته آمریکا گردن کلفته ولی مطمئن باش یه درصد احتمال موفیقت تو حمله به ایرانو میدید شک نکن تا الان حمله کرده بود.دوستم این قدر خود باخته نباش.سگی مث آمریکا که پاس میکنه شک نکن که گاز نمی گیره.چند بار تا مرز ایران اومدن؟
چند بار ناو آوردن؟ یه بار وجود کردن بیان جلو؟ شما هم نترس.اگه سلاحمون نرسه این قدر غیرت باید داشته باشیم که با قلبمون بجنگیم.همون طور که شهدا جنگیدن.حضرت امام فرموده بوده بودند که اگه همه ی مسلمانان هر کدوم یه سطل آب بریزن آمریکا رو آب میبره.متحد باشیم بجای واحمه.meysam درست بخون بجای فحش ب امریکا مردم ایرانم بلدشدن مرگ ب کشورای دیگ بگن فقط حقم دارن باید یجور خالی شن
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان
لطفا تمومش کنین
و برای حسن ختام((ول کن جهان را
قهوه ات یخ کرد)) -
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان
لطفا تمومش کنین
و برای حسن ختام((ول کن جهان را
قهوه ات یخ کرد))راست میگن دوستان تمومش کنیم بهتره من یه پست درباره پراید گذاشتم ببینید به کجا کشیده شد
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا ی تاپیک بزنین دوستان برن بحثای کشور و سیونو اونجا بزنن باور کنین ما وقتی حرفای شمارو میخونیم اعصابمون بهم میریزه میخوایم اینجاحداقل ارامش داشته باشیم
-
اصلا ی تاپیک بزنین دوستان برن بحثای کشور و سیونو اونجا بزنن باور کنین ما وقتی حرفای شمارو میخونیم اعصابمون بهم میریزه میخوایم اینجاحداقل ارامش داشته باشیم
-
meysam درست بخون بجای فحش ب امریکا مردم ایرانم بلدشدن مرگ ب کشورای دیگ بگن فقط حقم دارن باید یجور خالی شن
مینااا خواهرم ما مرگ به کشور های دیگه نمی گیم.ما مرگ به ظلم آمریکا میگیم.ما مرگ به سیاست کثیفشون میگیم.و گرنه بی کار نیستیم به کشور های دیگه تحدی کنیم.
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مینااا خواهرم ما مرگ به کشور های دیگه نمی گیم.ما مرگ به ظلم آمریکا میگیم.ما مرگ به سیاست کثیفشون میگیم.و گرنه بی کار نیستیم به کشور های دیگه تحدی کنیم.
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه نمیتونم دوستت داشته باشم،
حداقل بذار یادگاری نگهت دارم#دیالوگ
#باب_اسفنجی
|•حرف_حساب| -
sonsy حق با شماست.ببخشید.دیدم دوستان دید بد نسبت به قضایا دارن خواستم اندکی تغییر نگرش از خود باختگی به تدین بدم بهشون.بازم معذرت.