-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
-
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهghadremotlagh همون پسته فک کنم
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رضا چقدر سریع جواب دادی!!!!دمت گرم!!!'!
-
رضا چقدر سریع جواب دادی!!!!دمت گرم!!!'!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهghadremotlagh چاکرم
-
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهghadremotlagh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
هرپستی که مرتبط با موضوع تاپیک نباشه اسپم محسوب میشه !
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط rezabarca انجام شده
بهاره آخرش چی شد؟؟ فیلم همایش ارسال میشه؟ یا دان باید کنیم؟
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر1376عدالت اموزشی چیزیه که ما فقط میتونیم خوابش رو ببینیم .....کاریش هم نمیشه کرد...بازم دم الا گرم که تونست تا حدی این مشکل رو برطرف کنه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الا خودش قول داده بود ک همایشارو انلاین هم بشه دید ولی متاسفانه لینکش هم برام ارسال نشده رو امروز حساب باز کرده بودم ک حداقل لینکش یا جزوش برام فرستاده بشه
-
الا خودش قول داده بود ک همایشارو انلاین هم بشه دید ولی متاسفانه لینکش هم برام ارسال نشده رو امروز حساب باز کرده بودم ک حداقل لینکش یا جزوش برام فرستاده بشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheyda 96 جزوش قرار داده شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو سایت اردو طلایی برید. بخش سفارشات .
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rezabarca ببخشید بره من نیومده رفتم تو سایت شما دانلود کردین؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sheyda 96 بلی
-
حالا جزوه همایش رو خودمون پرینت بگیریم یا قراره فرستاده بشه؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shirinn کسی نمی داند
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عع پس چرا بره من نیومده ای بابا
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sheyda 96 شاید به ترتیب حروف الفبا دارن ارسال میکنن .صبور باشین
-
بهاره
گفتم شاید چون لینکشو دادن دیگه اونو نفرستن -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه آلا دقیقا میخواد عدالت آموزشی رو برقرار کنه چون به حضوری ها جزوه چاپی دادن میخوان به ما هم چاپی شو بدن که تفاوتی نباشه